21 Ocak 2015, Çarşamba 14:10:35

ONUR AIR YOLCULARI 'SİS' MAĞDURU

İstanbul’dan Odessa’ya kalkması gereken Onur Air uçakları sis nenediyle iki gündür kalkamayınca Türk ve Ukraynalı yolcular isyan etti. Ancak bir süre sonra yolculara sisin kalktığı müjdesi geldi.
  • Avrupa toplulugu en son yanardag olayindan sonra,yolcu magduriyeti icin dogal olay bile olsa ödeme yapma,yani eger tatil yapiyorsa ayni sinifta bir otelde ucana kadar geceleme,bulundugu sehirde yasiyorsa evine gdidp gelecek sekilde ücret ödemesini zorunlu kildi. Avrupaliysan git memleketinde yaz sivil havacilk otoritesine al parani bagirma...
  • marsilyadan zürihe uçuyordum. iki genç delikanlı geliyor ve kokpite oturuyorlar.marsilyada hava acık kalkış yapılıyor..yaklaşık 40 dk sonra hava birden kapatıyor sanki gece olmuş gibi.aynı anda korkunç bir yağmur ve gök gürültüsü...neredeyse koltukta oturamayacağız türbülanstan...herkes sakin uçağın %90 nı yabancı...o iki genç pilot tereyağından kıl çeker gibi uçağı zürihe indiriyorlar..sorun yok pilotlar kendinden emin ve o yaşta işin ehli olmuşlar...ehh anlayan anladıııı sanırım :)
  • Bu ınsanlarda ciddi sıkıntılar var...ölmek istiyorlar herhalde..şaşırıyorum böyle anlamsız tepkilerine...
  • LUX-IST B738 uçuyorum THY ile. Uçak Istanbul'a alçalmaya başladığında her taraf kara bulutlarla doluyor, ve uçak öyle bir sallanıyorki tepemizdeki bagaj kapakları dahi bazıları açılıyor. Çığlık çığlığa ortalık. (İstanbulda hortumların yaşandığı gün) Pilotumuz çok kötü hava şartlarından dolayı istanbul yerine antalya ya divert edeceğiz diyor. Yabancı yolcular Tanrı'ya şükür diyorlar; duyabildiğimiz en az 10 Türk; "aaaaaa olmaz böyle şey", "Ben bu beceriksiz kaptanın...". "Yuh be yazıklar olsun.." diye tepkiler art arta geldi. Dayanamadım ve avazım çıktığı kadar bunlara bağırdım; Antalya'ya kadar sesleri sedaları çıkmadı kimsenim. Bizim milletin anladığı lisan bu arkadaşlar.
  • Pegasusun da 19 ocakta karşılıklı olarak düzenlenmesi gereken lviv seferi arka arkaya 2 gün iptal ile bugün gerçekleşebildi. Yolcular 2 gün boyunca lvivde otelde kaldılar.
  • Stephen Kingin öldüren sisi aklıma geldi. Ulrayna ordusu müdahale etmiştir.
  • T.K Çözmüş olayı dağılabiliriz beyler.
  • Herkes salak bir siz akilli! THY gayet 2 gundur rotarli da olsa gidiyor. Ne sismis ya sanki boyle 3 gun kalacak, elbet bir ara acar. Onur ya ucak bulamamistir oralarda ucuracak, ya da pilot...
  • ya sis sanki çöktü kaldı 2 gün mü:) 3 günde bize gelsin oturusn bekleriz:) salla dur sis yarın kar öbür gün dolu:)
  • MADEM Kİ TÜM FİRMALAR İPTAL ETTİ NEDEN SADECE BU FİRMA HABER OLDU ANLAMADIM?

İstanbul’dan Odessa’ya kalkması gereken Onur Air uçakları sis nenediyle iki gündür kalkamayınca Türk ve Ukraynalı yolcular isyan etti. Ancak bir süre sonra yolculara sisin kalktığı müjdesi geldi.

Onur Air’den yapılan açıklamada, İstanbul’dan Odessa’ya Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri seferleri olduğu belirtilerek, "Bu yolcularımız Pazartesi ve Çarşamba uçaklarının yolcuları. Ancak tam üç gündür Odessa Havalimanı’nı kapsayan yoğun bir sis var. Bizim gibi diğer hava yolları da iptal etti. Biraz önce aldığımız haber üzerine meteoroloji sisin kalktığı müjdesini verdi ve her iki uçağın yolcularını da bugün Odesa’ya götüreceğiz" denildi.

Uçak kalkmadığı için önce alkışlı protesto yapan Onur Air’in İstanbul-Odessa yolcuları, daha sonra sisin kalktığı haberini alınca alkışlarla bilet işlemleri için kontuarlara gittiler.

ONUR AIR YOLCULARI 'SİS' MAĞDURU

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

kanun ~ 9 yıl önce
Avrupa toplulugu en son yanardag olayindan sonra,yolcu magduriyeti icin dogal olay bile olsa ödeme yapma,yani eger tatil yapiyorsa ayni sinifta bir otelde ucana kadar geceleme,bulundugu sehirde yasiyorsa evine gdidp gelecek sekilde ücret ödemesini zorunlu kildi. Avrupaliysan git memleketinde yaz sivil havacilk otoritesine al parani bagirma...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yağız ~ 9 yıl önce
marsilyadan zürihe uçuyordum. iki genç delikanlı geliyor ve kokpite oturuyorlar.marsilyada hava acık kalkış yapılıyor..yaklaşık 40 dk sonra hava birden kapatıyor sanki gece olmuş gibi.aynı anda korkunç bir yağmur ve gök gürültüsü...neredeyse koltukta oturamayacağız türbülanstan...herkes sakin uçağın %90 nı yabancı...o iki genç pilot tereyağından kıl çeker gibi uçağı zürihe indiriyorlar..sorun yok pilotlar kendinden emin ve o yaşta işin ehli olmuşlar...ehh anlayan anladıııı sanırım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yagız a cvp ~ 9 yıl önce
kesinlikle yabancı havayoludur..doğrumu acaba?
yağız ~ 9 yıl önce
doğrudur isviçrenin bir şirketi...ben thy kullanmıyorum...
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu ınsanlarda ciddi sıkıntılar var...ölmek istiyorlar herhalde..şaşırıyorum böyle anlamsız tepkilerine...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
LUX-IST B738 uçuyorum THY ile. Uçak Istanbul'a alçalmaya başladığında her taraf kara bulutlarla doluyor, ve uçak öyle bir sallanıyorki tepemizdeki bagaj kapakları dahi bazıları açılıyor. Çığlık çığlığa ortalık. (İstanbulda hortumların yaşandığı gün) Pilotumuz çok kötü hava şartlarından dolayı istanbul yerine antalya ya divert edeceğiz diyor. Yabancı yolcular Tanrı'ya şükür diyorlar; duyabildiğimiz en az 10 Türk; "aaaaaa olmaz böyle şey", "Ben bu beceriksiz kaptanın...". "Yuh be yazıklar olsun.." diye tepkiler art arta geldi. Dayanamadım ve avazım çıktığı kadar bunlara bağırdım; Antalya'ya kadar sesleri sedaları çıkmadı kimsenim. Bizim milletin anladığı lisan bu arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ~ 9 yıl önce
çok doğru yazmışsınız, hep bir memnuniyetsizlik, "kesin beni kazıklayacaklar" düşüncesi, haksız da olsam kavga edeyim de ezilmeyim... cahillik... utanıyorum.
pgs lwo ~ 9 yıl önce
Pegasusun da 19 ocakta karşılıklı olarak düzenlenmesi gereken lviv seferi arka arkaya 2 gün iptal ile bugün gerçekleşebildi. Yolcular 2 gün boyunca lvivde otelde kaldılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Stephen Kingin öldüren sisi aklıma geldi. Ulrayna ordusu müdahale etmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
T.K Çözmüş olayı dağılabiliriz beyler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T.K. ~ 9 yıl önce
Herkes salak bir siz akilli! THY gayet 2 gundur rotarli da olsa gidiyor. Ne sismis ya sanki boyle 3 gun kalacak, elbet bir ara acar. Onur ya ucak bulamamistir oralarda ucuracak, ya da pilot...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADA ~ 9 yıl önce
DEMK Kİ THY İPTAL ETTİĞİ ZAMAN EKİP VE UÇAK BULAMIYOMUŞ HIMMM BUNU DA ANLAMIŞ OLDUK!
sis:) ~ 9 yıl önce
ya sis sanki çöktü kaldı 2 gün mü:) 3 günde bize gelsin oturusn bekleriz:) salla dur sis yarın kar öbür gün dolu:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onur ~ 9 yıl önce
istersen aç internete resmi raporlara bak sis var mı yok mu görürsün. Burada işkembeden sallamamış olursun
BÜŞRA:) ~ 9 yıl önce
MADEM Kİ TÜM FİRMALAR İPTAL ETTİ NEDEN SADECE BU FİRMA HABER OLDU ANLAMADIM?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sadece onur ve tk ~ 9 yıl önce
Türkiye'den TK ve ONUR haricinde uçan yok ayrıca TK da iptal etti.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000