23 Mayıs 2018, Çarşamba 09:30:07

O uçağı kurtarma çalışmaları başladı

Onur Air’in önceki akşam Saudia Havayolları adına Medine-Dakka seferini yapan Airbus 330-200 tipi uçağının kurtarılma çalışmaları başladı.
  • Tgs isimli kardesim sanirsam can havacilik deyil havaciligi karalamanin derdindesin ne ictin bilmiyorum ama devam edersen kokpit camindan atlarsin sanirim o kaptanada o ucus ekibinede allah razi olsunki o kaptandan 151 kisinin hayatini kurtarmis yani soylede dusune biliriz 151 ×5 yaparsak 5 misli olur bukadar kisinin hanesine ewine ates dusmedigi icin rabbime dua etmeliyis sacmalama zivanadanda cikma herkezide kendin gibi gorme senin gibi mindar gezecek anladin
  • Öncelikle ekibe ve yolculara geçmiş olsun dileklerimle başlamak istiyorum söze, Başarılı bir şekilde 151 yolcunun ve mürettebatın hayatını kurtaran Ümit Beyefendiye ve Yardımcı Pilot Mehmet Tosyalı beyefendiye sonsuz teşekkürler. Bu yıl içerisinde yaşanılan kazalar bir hayli artıyor. Bu son olur inşallah. Bir konuda üzülüyorum çünkü yok efendim ekip oruçlu mu? Abdestli mi vs? İnsanlar yaptıklarından kendileri sorumludur. O insan oruçlu diye kaza olmayacak diye bir şey yoktur, tam tersi oruçlu yada abdesli değil diye de kaza olacak diye bir şey de yoktur. Kader bu neticede, olacağı varsa oluyor. Bizlere şunu demek yakışır, Rabbim her daim müslümanları korusun ve zeval vermesin. Tekrar geçmiş olsun dileklerimle, herkese hayırlı ramazanlar...
  • Seslı güldüm valla pess kafa gitmiş
  • Hastalıklı fikirler.Görüşe saygı bile duyulmayacak kadar rahatsız.
  • Bakın o uçağın uzerinde kutsal harfler yazıyor islam bayrağımızın rengi parlıyor uçuş ekibi oruç tutmuşmuydu acaba abdeslimiydi bu sebepten dolayı kaza geçirmiş olmasınlar?
  • Geçmiş olsun Allah bir daha böyle bir vaka hiçbir kuruşa göstermesin.Çalışan kurtarıcı arkadaşlara Allah kolaylıkm versin.

Onur Air’in önceki akşam Saudia Havayolları adına (21 Mayıs) Medine-Dakka seferini yapan Airbus 330-200 tipi uçağında kalkıştan bir süre sonra henüz bilinmeyen bir nedenle hidrolik arızası meydana geldi.

Uçağın kaptan pilotu Ümit Atlatırlar büyük bir soğukkanlılıkla ön tekerlekleri açılmayan uçağı yedek meydan olan Cidde’ye Uçuş Operasyon Müdürlüğü ile yapılan koordinasyon çerçevesinde zorunlu iniş prosedürlerini sorunsuz uygulayarak ön iniş takımı kapalı halde indirdi. Kaptan uçağı pist içerisinde tutmayı başararak 141’i yolcu 10’u uçuş ekibi olan toplam 151 kişinin sağ sağlim kurtulmasını sağladı.

Onur Air ve Suudi yetkililer uçaktaki arızanın dış etkenlerden kaynaklanıp kaynaklanmadığını araştırırken dün Airbus yetkililerinin Cidde’ye gelerek hidrolik kaçağının neden kaynaklandığını detaylı olarak incelediği öğrenildi.

Uçağın kurtarılma çalışmaları ise objektiflere şu şekilde yansıdı:







O uçağı kurtarma çalışmaları başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Tgs calisani ~ 6 yıl önce
Tgs isimli kardesim sanirsam can havacilik deyil havaciligi karalamanin derdindesin ne ictin bilmiyorum ama devam edersen kokpit camindan atlarsin sanirim o kaptanada o ucus ekibinede allah razi olsunki o kaptandan 151 kisinin hayatini kurtarmis yani soylede dusune biliriz 151 ×5 yaparsak 5 misli olur bukadar kisinin hanesine ewine ates dusmedigi icin rabbime dua etmeliyis sacmalama zivanadanda cikma herkezide kendin gibi gorme senin gibi mindar gezecek anladin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B738 Captain ~ 6 yıl önce
Öncelikle ekibe ve yolculara geçmiş olsun dileklerimle başlamak istiyorum söze, Başarılı bir şekilde 151 yolcunun ve mürettebatın hayatını kurtaran Ümit Beyefendiye ve Yardımcı Pilot Mehmet Tosyalı beyefendiye sonsuz teşekkürler. Bu yıl içerisinde yaşanılan kazalar bir hayli artıyor. Bu son olur inşallah. Bir konuda üzülüyorum çünkü yok efendim ekip oruçlu mu? Abdestli mi vs? İnsanlar yaptıklarından kendileri sorumludur. O insan oruçlu diye kaza olmayacak diye bir şey yoktur, tam tersi oruçlu yada abdesli değil diye de kaza olacak diye bir şey de yoktur. Kader bu neticede, olacağı varsa oluyor. Bizlere şunu demek yakışır, Rabbim her daim müslümanları korusun ve zeval vermesin. Tekrar geçmiş olsun dileklerimle, herkese hayırlı ramazanlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pesss ~ 6 yıl önce
Seslı güldüm valla pess kafa gitmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıl sağlığı ~ 6 yıl önce
Hastalıklı fikirler.Görüşe saygı bile duyulmayacak kadar rahatsız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 6 yıl önce
Bakın o uçağın uzerinde kutsal harfler yazıyor islam bayrağımızın rengi parlıyor uçuş ekibi oruç tutmuşmuydu acaba abdeslimiydi bu sebepten dolayı kaza geçirmiş olmasınlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EC135 ~ 6 yıl önce
Ne içiyorsunda bu kafaya erisiyorsun.Vallahi pes !
CNP ~ 6 yıl önce
Cünup binmişler kardeşim, hidrolik kaçağı bundan dolayı.
Tedavi ol ~ 6 yıl önce
Git kabil cidde mekke de yaşa hatta uzayda!!
Şaka ~ 6 yıl önce
Şakasındimi:)))
What ~ 6 yıl önce
Ne kutsalı lan, acayip işaret işte
Steward ~ 6 yıl önce
Yaw sen sadece namazını kıl başka işlere karışma.aklın ermez ekiplerin döktüğü alın terine.
BMW E60 ~ 6 yıl önce
**Tgs**Sen resmen propakanda yapiyorsun.
Ilginc ~ 6 yıl önce
Cokmu dusundunuz bu sacma yorumu. Komikti valla.
Onurcu ~ 6 yıl önce
Ya bu zihniyetteki arkadaşları anlamakta inanın zorluk çekiyorum.Arkadaşım ne kullanıyorsunuz bu nasıl bir kafa yapısıdır?
Bravo ~ 6 yıl önce
Harfin kutsalı mı olur arkadaş. İyice dinle bozdunuz kafayı..
Yerli ve milli ~ 6 yıl önce
Provakasyon kokan yorumlar.. İnsan Allah’tan korkar bu mübarek ayda..
Yahu TGS ~ 6 yıl önce
Yahu TGS, Bıktık artık sizin şu seviyesiz, cahil cahil yorumlarınızdan. Yeter çok kirletiyorsunuz şu siteyi. Ne içtin sen. Bune cahilliktir. TGS yorum yapmasın mümkünse.
! ~ 6 yıl önce
God bless you ‘da yazıyor hacı
Troll ~ 6 yıl önce
Trolleme milleti
Tgs ~ 6 yıl önce
Ben normal latin alfabesi harfleri görüyorum sadece
Isimsiz ~ 6 yıl önce
Nerden neyi çıkarıyorsun pes Vallahi
Kamil ~ 6 yıl önce
Geçmiş olsun Allah bir daha böyle bir vaka hiçbir kuruşa göstermesin.Çalışan kurtarıcı arkadaşlara Allah kolaylıkm versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000