07 Kasım 2017, Salı 10:00:01

Onur Air pilot alımı yapacak

Onur Air filosuna yeni katılacak Airbus 320/321 ve 330 uçakları için pilot istihdam edecek.
  • Bu sirkette calislir mi agalar gidin limon satin en azindan paranizi zamaninda alirsiniz burda maasin yarisini odeyip diger yarsinida cani istediginde ytiriyor milletin gunahina girdiginiz yetmez mi uc kurus daha kazanip kazandircam diye yönetim su insanlarin gunahina giriyorlar yaptiklari adilik baska hicbir sey degil.
  • Bazi ulkelerde kamyoncu maasi bunun 4 kati,kesin bilgi arkadaslar... Olmusuz de aglayanimiz yok.
  • abi maaşlara zam mı yaptılar, gecmiş ödemelrin hepsini yaptılar mı, euroyu kaça sabitlediler daha pilotlara yazı gelmedi de
  • Benden önceki son 4 yorum kime ait çok merak ediyorum. Üst üste övgüler yüceltmeler falan..
  • Onura gelcekler samimiyet için gelsin. Maaş yarın yarıya düşer öbür gün 2 kata çıkar. Bizde bir umuttur yaşamak gardaş..
  • 330 filosu dünyada eşi benzeri yoktur. Samimidir, abi kardeş gibidir. Gelcekler lütfen bizim bir aile olduğumuzu bilerek gelsin. Ha bu arada Mcdu yu Uçan doldurcak:)
  • Herkez ayrı telden çalıyor onur gibi rahat şirket varsa söyleyin onurda çalışıp başka şirketlere giden memnun olmayıp tekrar onura dönüyor kimseninde onurda parası kaldığını duymadım..herkez batacak diyordu tam tersi filoyu genişletiyor .
  • Onur air çok düzgün kaliteli kaptanlarla dolu bir şirkettir. Özellikle 330 filosunda iseniz çok şanslısınız. Delikanlıdır yarı yolda bırakmaz...
  • Tecrübesiz fo maximum yaş limiti nedir acaba bilen varmı
  • hadi pgs yi anlıyoruz hep eleştirili yorumlar felan ya onurair? bugüne kadar type eğitimi verip ekstrem bi durum olmadığı sürece göndermeyen onurair den ne isteniyor anlamak mümkün deyil :)

Onur Air filosuna yeni katılacak Airbus 320/321 ve 330 uçakları için pilot istihdam edecek.

Göklerde 25. yılını kutlayan ve tamamı Airbus’tan oluşan uçak tipine sahip Onur Air 2018 yılına filosunu genişleterek giriyor. Uçak sayısını yüzde 50 civarında artıracak Onur Air filoya yeni katılacak Airbus A320/321 ve A330 uçakları için Kaptan Pilot ve First Officer istihdam edecek.

Konuyla ilgili gelen başvuruları kabul etmeye başlayan Onur Air, Türkiye ve Avrupa’daki herhangi bir şehirde ikamet eden A330 pilotları için kolaylık sağlayacak. Şirket ihtiyaca göre A320/321 ve A330 uçakları için tip eğitimi de verecek.

Onur Air başvuruları aşağıdaki iletişim bilgileri üzerinden kabul ediyor.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:
ADRES:
Onur Air Uçuş İşletme Başkanlığı
Atatürk Havalimanı B Kapısı Teknik Hangar Yanı, Onur Air Genel Müdürlük Binası
YEŞİLKÖY- İSTANBUL
TEL: 0212 468 67 58/56
E-MAIL: [email protected]
 

Onur Air pilot alımı yapacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

VORtex ~ 6 yıl önce
Bu sirkette calislir mi agalar gidin limon satin en azindan paranizi zamaninda alirsiniz burda maasin yarisini odeyip diger yarsinida cani istediginde ytiriyor milletin gunahina girdiginiz yetmez mi uc kurus daha kazanip kazandircam diye yönetim su insanlarin gunahina giriyorlar yaptiklari adilik baska hicbir sey degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kusbeyin ~ 6 yıl önce
Bazi ulkelerde kamyoncu maasi bunun 4 kati,kesin bilgi arkadaslar... Olmusuz de aglayanimiz yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
caylaricilmishaberimizyoaq ~ 6 yıl önce
abi maaşlara zam mı yaptılar, gecmiş ödemelrin hepsini yaptılar mı, euroyu kaça sabitlediler daha pilotlara yazı gelmedi de

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırdır inşallah ~ 6 yıl önce
Benden önceki son 4 yorum kime ait çok merak ediyorum. Üst üste övgüler yüceltmeler falan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur ~ 6 yıl önce
Onura gelcekler samimiyet için gelsin. Maaş yarın yarıya düşer öbür gün 2 kata çıkar. Bizde bir umuttur yaşamak gardaş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 ~ 6 yıl önce
330 filosu dünyada eşi benzeri yoktur. Samimidir, abi kardeş gibidir. Gelcekler lütfen bizim bir aile olduğumuzu bilerek gelsin. Ha bu arada Mcdu yu Uçan doldurcak:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğukan öner ~ 6 yıl önce
Sen misin bunu yazan
Ayarrr ~ 6 yıl önce
:)))
Kim ne derse desin. ~ 6 yıl önce
Herkez ayrı telden çalıyor onur gibi rahat şirket varsa söyleyin onurda çalışıp başka şirketlere giden memnun olmayıp tekrar onura dönüyor kimseninde onurda parası kaldığını duymadım..herkez batacak diyordu tam tersi filoyu genişletiyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok güldüm ~ 6 yıl önce
çok güldüm gerçekten siz hiç orada çalıştınız mı :) eminim çalışsaydınız yaptığınız yoruma siz bile kahkaka ataradınız ama haklı olduğunuz tek yer var ewet çok rahat fazla rahat maşallah
330 ~ 6 yıl önce
Onur air çok düzgün kaliteli kaptanlarla dolu bir şirkettir. Özellikle 330 filosunda iseniz çok şanslısınız. Delikanlıdır yarı yolda bırakmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo adayi ~ 6 yıl önce
Tecrübesiz fo maximum yaş limiti nedir acaba bilen varmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tecrübesiz yaş limiti ~ 6 yıl önce
35 arkadaşlar.
Fo ~ 6 yıl önce
Bence yas limitinin en fazla 20 olmasi lazim. Sadece ailden parasi olanlar pilot olsun. Bilmem kac bin euro yu kazandigi para ile odeyip o arada yasi ilerleyen adamin pilot olmak be haddine
Fo'ya ~ 6 yıl önce
yok ya 20 de fazla,anne karnında fo olsun sonra kaptan olarak da doğsunlar bence
Nasil ~ 6 yıl önce
35 ama alim olunca yas kriteri 1988
Filinta ~ 6 yıl önce
Yaş 39 ama filinta gibiyim hee baba captain değil torpilde yok dayı falan da yok ama filinta gibiyim hee:))
a330 ~ 6 yıl önce
hadi pgs yi anlıyoruz hep eleştirili yorumlar felan ya onurair? bugüne kadar type eğitimi verip ekstrem bi durum olmadığı sürece göndermeyen onurair den ne isteniyor anlamak mümkün deyil :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
77fo ~ 6 yıl önce
Evet doğru pegasusa göre kesinlikle daha güvenilir şirket onur

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000