03 Temmuz 2017, Pazartesi 18:01:46

Onur Air İzmir hattında mekik dokuyacak

Onur Air İstanbul-İzmir hattında mekik seferlerine başlıyor.
  • İzmirlilere Ardışık sefer düzenleme müjdesi ile izmir ticaret odasını ziyareti anlamadım Onlar isteselerdi iz air i ellerinde tutar izmirlilere ekonomik bilet sağlarlardı Ayrıca neden ekimden sonrada şimdi değil Haaa anladım o tarihten sonra ellerinde kalacak uçakları kullanacaklar
  • Bu sabah kısıkköy yönüne karayolunda giderken tam üzerimden izmir havaalanına inen bir uçak sesi duydum. Uçağın motor sesi bir garip geldi başımı kaldırdığımda uçağın eskiliğini ve kuyruğunda onur air simgesi gördüm. Allah korusun, yolcularını ve mürettebatını ne diyeyim başka. Bu devirde böyle uçak kaldı mı? Yeni nesil uçak alın önce beyler...
  • Zavallı bir Şirket.Bunu haber yapmanız bile komik.Bize ne sefer sayısından. Yolcu memnuniyetini sıfır. Gecikme deseniz haber yaptığınız kadar takip edin.Yetmedi çalışanlarına verdiği değer ortada.Önce emek verenlerin parasını ödesin yöneticiler. Sonra poz verirler.
  • Siz bu kadar insanin ahıyla bisey mi yapabileceginizi saniyosunuz? Aillerinizi de dusunun ya istifa edin ya da insanlar icin bisey yapin.
  • Aslan kadar aslan ziyaaa
  • Calısanların parasını yatırsanız artık..herkez onur battı gidiyor diyor..
  • Onur air'de bu zihniyet olduğu sürece rakipleri anca otobüs firmaları olur.
  • Hali hazırdaki seferlerini vaktinde kaldırmayı başarsın önce onurair sonra sefer sayısını artırsın
  • Aynen hattın potansiyeli var ayrıca Atatürk airport daha ne olsun :) çok mantıklı
  • Dikkat edin Onur air başlamadan iptal etmeyi sever

Onur Air Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Orhan Sivrikaya ile Tarife Planlama Müdürü Cemal Topuzlu, yeni tarife programının müjdesini vermek üzere İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Orhan Sivrikaya, “Onur Air, 1 ekim 2017 itibariyle İstanbul-İzmir hattında karşılıklı olarak günde 20 uçuş icra edecek. İzmir’de konuşlandırılan 2 adet uçak  ile gün boyunca ardışık saatlerde ekonomik bilet seçeneği sunarak İzmirlilerin hizmetinde olacağız. Üstelik seferler Atatürk Havalimanı’na düzenleniyor. En fazla yolcu taşınan İstanbul-İzmir hattında yüksek frekanslı seferlerimizle ucuz bilet alternatiflerini hemen hemen günün her saatinde sunmuş olacağız. İzmir hattında yılda yaklaşık 1 milyon yolcu taşımayı hedefliyoruz.

Onur Air, uçak bilet fiyatlarının normalleşmesinde tarihi rol oynamıştır. Bu manada halkın havayolu tabirini en iyi temsil eden havayollarından birisi olduğumuzu söyleyebiliriz.

Mekik seferlerimizin İzmirlilere hayırlı olsun. Bol Onurlu uçuşlar diliyorum.” dedi.

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş ise “Onur Air köklü bir havayolu şirketimizdir. Onur Air’in seferlerini arttırması bizleri çok memnun etti. Ucuz bilet seçeneklerinin çoğalması İzmirli hemşehrilerimizin hava ulaşım imkanlarını kolaylaştıracaktır. Onur Air’in sonraki aşamalarda yurtdışı direkt uçuşlar düzenleyerek İzmir’in uluslararası uçuş ağını zenginleştirmesini umuyoruz. ” dedi.

Onur Air İzmir hattında mekik dokuyacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Tc ~ 7 yıl önce
İzmirlilere Ardışık sefer düzenleme müjdesi ile izmir ticaret odasını ziyareti anlamadım Onlar isteselerdi iz air i ellerinde tutar izmirlilere ekonomik bilet sağlarlardı Ayrıca neden ekimden sonrada şimdi değil Haaa anladım o tarihten sonra ellerinde kalacak uçakları kullanacaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anla.... ~ 7 yıl önce
Neyi anlayıp anlamadığın, yani anlayışın hayran olunacak cinsten. Filozof gibisin kendi çapında.
nope ~ 7 yıl önce
Bu sabah kısıkköy yönüne karayolunda giderken tam üzerimden izmir havaalanına inen bir uçak sesi duydum. Uçağın motor sesi bir garip geldi başımı kaldırdığımda uçağın eskiliğini ve kuyruğunda onur air simgesi gördüm. Allah korusun, yolcularını ve mürettebatını ne diyeyim başka. Bu devirde böyle uçak kaldı mı? Yeni nesil uçak alın önce beyler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrik ~ 7 yıl önce
Ucagin uzerinizden gectigi 5-10 sn lik surede teknik analizini yaptiginiz icin tebrik ederim... bence bu yetenegi bu basit gozlemlerle harcamayin...
Cicci ~ 7 yıl önce
Bu nasıl bir cehalettir........ Yukarıdan gecenın ucak oldugunu bilmen bile BASARILI.....
no-pe ~ 7 yıl önce
Yahu karayolunda giderken aracı kullanmıyordun inşallah (öyle ise seni Allah korumuş yukarıya bakıp analiz yapacam diye öbür tarafa gidebilirdin). Uçak kaç modeldi tipi neydi biraz daha açıklama yaparsan yolculuklarımızda o uçağa binmeyelim. Nede olsa anında teknik analiz yapacak yeteneğe sahipsin.
... ~ 7 yıl önce
Zavallı bir Şirket.Bunu haber yapmanız bile komik.Bize ne sefer sayısından. Yolcu memnuniyetini sıfır. Gecikme deseniz haber yaptığınız kadar takip edin.Yetmedi çalışanlarına verdiği değer ortada.Önce emek verenlerin parasını ödesin yöneticiler. Sonra poz verirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahh ah ~ 7 yıl önce
Siz bu kadar insanin ahıyla bisey mi yapabileceginizi saniyosunuz? Aillerinizi de dusunun ya istifa edin ya da insanlar icin bisey yapin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gunde 20 ucus ~ 7 yıl önce
Aslan kadar aslan ziyaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur ~ 7 yıl önce
Calısanların parasını yatırsanız artık..herkez onur battı gidiyor diyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski çalışan ~ 7 yıl önce
Batma falan yok. Suudlarla 3 yıllık anlaşma imzalamışlar. Buda demektirki en az 3 yıl daha ayakta. Siz çalışanlar ses çıkarmazsanız maaşlarınızdan daha çok kırpıp bide üstüne geç yatırırlar. Tok açın halinden anlamaz.
Rakipler ~ 7 yıl önce
Onur air'de bu zihniyet olduğu sürece rakipleri anca otobüs firmaları olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ddff ~ 7 yıl önce
Hali hazırdaki seferlerini vaktinde kaldırmayı başarsın önce onurair sonra sefer sayısını artırsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737NG ~ 7 yıl önce
Aynen hattın potansiyeli var ayrıca Atatürk airport daha ne olsun :) çok mantıklı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dıkkat ~ 7 yıl önce
Dikkat edin Onur air başlamadan iptal etmeyi sever

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000