21 Haziran 2010, Pazartesi 10:56:15

ONUR AIR İLK A330'UNU GETİRDİ

Türkiye'nin en büyük uçak filosuna sahip özel havayolu şirketi unvanını koruyan Onur Air, daha önce alımı konusunda anlaşmaya vardığı A330'lardan ilkini getirdi.
  • TK 330 larını 2005 yılının sonunda teslim aldıktan sonra bi sure iç hatlarda izmir antalya ankara gibi routelarda ucurmuştur hatta transatlantik seferlere dahi bi sure verememis sadece uzak doğuya verebilmiştir. onur air da belli bir sortie yi tamamladıktan sonra ucaklarını JED base olarak SV a wet lease verecektir.
  • arkadaşlar her yerde türküz arkadaşın dediği gibi, Thy nin 330ları ne zaman iç hat uçmuş bir allahın kulu söyleyebilir mi, bu teklifi üreticiye götürün de cevabınızı alın:)) hayırlı uğurlu olsun onur air, kazasız belasız uçuşlar dilerim, umarım sivil havacılığımız problemleri halleder de biz de yurt dışında çarpraz uçuşlara başlarız
  • hayırlı olsun ... daha nice wide body uçaklara ...
  • Hayırlı olsun. Havacılığımız adına çok sevindim.
  • Atlasjet'in 2 A330'u gibi Onur da Arabistan da uçurur. Atlasjet'in üçüncü A330'u 24/06/2010 tarihinde iç hat seferlere başlıyor...
  • Arkadaslar yorumlarimizdada Turk lugumuzu gosteryioruz her zamanki gibi.Neden bir A330 ic hat ucsunki (ozel haller disinda).Boyle bir seyi dilemek bile cok sacma ulkemiz rusya kadar genis diil bizim.Ama her zmanki gibi kucuk ucak gorunce bu koylu ucagi diyip begenmeyen bir toplumsal zihniyetimiz var kabul edelim .Eminim onurAir ilerki zmanlarda sadece Suudi operasyonunda diil kendi operasyonlarindada kullanir uzak yada hatlara ucmak icin.Birakalim artik su 747 A380 geyigini .Kendimiz hic bir teknoloji uretmiyoruz hep daha buyugunu istiyoruz . Sadece gosteris meraklisiyiz.Nolduda 737 320 leri begenmiyorsunuz anlamiyorum ??? Bunu ureten amerikali avrupali bile kendi ulkesinde yeri gelince turboprop kullaniyor .
  • Sanırım Onur air bunu belirli saate gelene kadar iç hatlarda uçurmak zorunda.Sanırım bu sivil havacılık yönetmeliğinde ve Onur Air'in bu uçağı kiralayacağı ülkeler için koyduğu şarttır.Her yeni uçak minimum beraberinde 5 ekip iş istihdamı sağlamaktadır.Onur Air ve ülkemize hayırlı uğurlu olması dileğiyle emniyetli uçuşlar dilerim.
  • gelen her yeni uçak yeni iş imkanlarını beraberinde getirir..yeni pilotlar yeni kabin memurları vs.. havacılık sektörü için güzel bi gelişme güle güle uçun...
  • İniş takımının çok çabuk eskidiğini düşünürsek. Sık sık inmeye gelemez bu tayyare. Boeing 747-400 kiralasa daha karlıydı .
  • a 330 gerçekten TR şartları için çok elverişli bir uçak ancak iç hat seferlerinde kullanılması çok efektif olmaz. THY Osaka ve New New Jersey'e gönderdi bir kaç kez. Şimdiden hayırlısı olsuni umarız devamı gelir.

Uçak sayısı bakımından Türkiye'nin en büyük özel havayolu şirketi durumundaki Onur Air, alımı konusunda anlaşmaya vardığı Airbus A330-322'lerden ilkini Türkiye'ye getirdi.

Onur Air filosuna katılan ilk A330 tipi uçak, geçtiğimiz cuma günü akşam saatlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı'na teker koydu. Daha önce İspanyol Iberworld ile Alman LTU adına uçan A330 bundan böyle Onur Havayolları filosunda uçacak.

Uçağın TC-OCA kuyruk tesciliyle göklerdeki yerini alacağı öğrenildi.

Onur Air'ın alımı konusunda anlaşmaya vardığı diğer iki A330'un da önümüzdeki ay filoya katılması bekleniyor.

©AirportHaber.com ÖZEL

ONUR AIR İLK A330'UNU GETİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 14 yıl önce
TK 330 larını 2005 yılının sonunda teslim aldıktan sonra bi sure iç hatlarda izmir antalya ankara gibi routelarda ucurmuştur hatta transatlantik seferlere dahi bi sure verememis sadece uzak doğuya verebilmiştir. onur air da belli bir sortie yi tamamladıktan sonra ucaklarını JED base olarak SV a wet lease verecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar her yerde türküz arkadaşın dediği gibi, Thy nin 330ları ne zaman iç hat uçmuş bir allahın kulu söyleyebilir mi, bu teklifi üreticiye götürün de cevabınızı alın:)) hayırlı uğurlu olsun onur air, kazasız belasız uçuşlar dilerim, umarım sivil havacılığımız problemleri halleder de biz de yurt dışında çarpraz uçuşlara başlarız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hayırlı olsun ... daha nice wide body uçaklara ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hayırlı olsun. Havacılığımız adına çok sevindim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Atlasjet'in 2 A330'u gibi Onur da Arabistan da uçurur. Atlasjet'in üçüncü A330'u 24/06/2010 tarihinde iç hat seferlere başlıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaslar yorumlarimizdada Turk lugumuzu gosteryioruz her zamanki gibi.Neden bir A330 ic hat ucsunki (ozel haller disinda).Boyle bir seyi dilemek bile cok sacma ulkemiz rusya kadar genis diil bizim.Ama her zmanki gibi kucuk ucak gorunce bu koylu ucagi diyip begenmeyen bir toplumsal zihniyetimiz var kabul edelim .Eminim onurAir ilerki zmanlarda sadece Suudi operasyonunda diil kendi operasyonlarindada kullanir uzak yada hatlara ucmak icin.Birakalim artik su 747 A380 geyigini .Kendimiz hic bir teknoloji uretmiyoruz hep daha buyugunu istiyoruz . Sadece gosteris meraklisiyiz.Nolduda 737 320 leri begenmiyorsunuz anlamiyorum ??? Bunu ureten amerikali avrupali bile kendi ulkesinde yeri gelince turboprop kullaniyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sanırım Onur air bunu belirli saate gelene kadar iç hatlarda uçurmak zorunda.Sanırım bu sivil havacılık yönetmeliğinde ve Onur Air'in bu uçağı kiralayacağı ülkeler için koyduğu şarttır.Her yeni uçak minimum beraberinde 5 ekip iş istihdamı sağlamaktadır.Onur Air ve ülkemize hayırlı uğurlu olması dileğiyle emniyetli uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gelen her yeni uçak yeni iş imkanlarını beraberinde getirir..yeni pilotlar yeni kabin memurları vs.. havacılık sektörü için güzel bi gelişme güle güle uçun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İniş takımının çok çabuk eskidiğini düşünürsek. Sık sık inmeye gelemez bu tayyare. Boeing 747-400 kiralasa daha karlıydı .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
a 330 gerçekten TR şartları için çok elverişli bir uçak ancak iç hat seferlerinde kullanılması çok efektif olmaz. THY Osaka ve New New Jersey'e gönderdi bir kaç kez. Şimdiden hayırlısı olsuni umarız devamı gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000