23 Aralık 2021, Perşembe 10:16:30

Onur Air için yolun sonu yaklaşıyor!

Türkiye'nin en köklü özel hava yolu şirketlerinden Onur Air için sona doğru hızlı adımlarla ilerleniyor. Şirketin AOC belgesinin süresi önümüzdeki günlerde dolacak.
  • Şirketin uçması artik çok zor, zaten büyük bir imaj kaybı mevcut, güven kesinlikle dipte..zaten Dus taki vatandaşta bu işin buraya gelmesi için herşeyi yaptı..ve başardı
  • Bagananın yurtdışına kaçtığı ve avukatlarına işleri devrettiği bilgisine ulaşılıyor.... utanmadan helallik ve hayırlar dilemiş....
  • Emekci kardeşlerimin,meslekdaşlarımın Allah yardımcısı olsun.
  • Vakti zamanınds yanlış yönetilen şirketin ceremesini çalışanları çekiyor. Hiç unutmam burada uçakların sürekli ercanda yattığı yazıldığında birileri kızmıştı. Yatan değil uçan uçak kazanır.
  • Şirket satılmasa bile patronda çok para var bastırır kurtarır şirketi. Aoc falan hepsi hallolur. Zaten aslında şirket satıldı para bekleniyor. Mart en geç Nisan hadi en kötü mayıs, hadi senin için haziran olsun, o da olmadı temmuz'da, ana baba payını da koyarsan (flex misali) eylülde eğitimler başlar. Ben listeye girmek için dava sendika ihtar vs hiçbir şey yapmadım. Bütün olay listeye girebilmek. Yoksa aoc falan hepsi hikaye. Patron parayı bastırır batırmaz şirketi. Hem batsa çoktan batardı. İşte böyle bir kitle var. Iflas haberini görünce ararlar abi dava açalım mı sendikaya girelim mi falan diye. Canlarım benim. Bekleyin siz daha.
  • TEK ÜZÜCÜ KISMI ESKİ KABİN EKİBİ ARKADAŞLARIM KAPTANLARIMIZ VE TEKNİK ARKADŞALARIN ÇEKTİĞİ SIKINTI VE DERT . UMARIM YAKIN ZAMANDA BU ÜZÜCÜ DURUMDAN KURTULURLAR …… GERİ KALAN KISIM ÇEKEBİLDİĞİ KADAR DERT ÇEKERLER BU REZİLLİKLERİ İLE SONSUZA KADAR YAŞARLAR …… . //// U81 ////
  • Bir zamanlar çok severek çalıştığım ve aileme ekmek götürdüğüm şirketti. Bu duruma düşmesi maalesef patronajın, işin başına devamlı yanlış yöneticileri getirmesi ve dostuyla düşmanını bir türlü ayıramamasındandır. Bu saatten sonra şirketi ne bir kimse para verip satın alır, ne de şirket eskisi gibi olabilir. Bu filmi defalarca gördük ve Onur'a çok yazık oldu. Bile bile, göstere göstere batırdılar şirketi.
  • İçin yolun sonu göründü.
  • Sirkete cokmusler o asikar
  • Belge Yanarsa şirket biter unutmayalım ki bu belgeler tek seferliğine alınıp şirket canlı kanlı kaldığı sürece geçerli olacak sözleşmeler bütünüdür. Belge Yanarsa yeni başvuru koşullarının da ağırlaştığını hatırlatmak lazım bir inat uğruna Cankut tüm çalışanları ve ailesini riske atıyor

Türkiye'nin en köklü özel hava yolu şirketlerinden Onur Air için sona doğru hızlı adımlarla ilerleniyor. Şirketin AOC belgesinin süresi önümüzdeki günlerde dolacak.

Pandemi sürecinin başlamasının ardından 25 Mart 2020 itibariyle uçuşlarını durduran Onur Air'de belirsizlik devam ediyor. Şirket için o günden bu yana birçok kez "satıldı, satılacak" iddiaları gündeme geldi. Ancak aradan geçen 21 aydan uzun süreye rağmen herhangi bir sonuç alınamadı.

Şirket bünyesinde çalışan yaklaşık 1700 kişi her yeni güne "ne olacak" diye başlarken, yeni bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgiye göre; Onur Air'ın Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından verilen Hava Operatörü Sertifkası olarak bilinen AOC belgesinin bu ay sonunda süresinin dolacağı öğrenildi. Şirketin ise söz konusu süreyi uzatabilmek için girişimlerde bulunduğu ifade edildi.

Bu duruma karşı Onur Air'de önümüzdeki günlerde yeni bir gelişme yaşanıp yaşanmayacağı ise merak ediliyor.

©AirportHaber.com

Onur Air için yolun sonu yaklaşıyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

XX ~ 2 yıl önce
Şirketin uçması artik çok zor, zaten büyük bir imaj kaybı mevcut, güven kesinlikle dipte..zaten Dus taki vatandaşta bu işin buraya gelmesi için herşeyi yaptı..ve başardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın ilgili ~ 2 yıl önce
Bagananın yurtdışına kaçtığı ve avukatlarına işleri devrettiği bilgisine ulaşılıyor.... utanmadan helallik ve hayırlar dilemiş....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl ~ 2 yıl önce
Delil nedir hocam. Kimden nasıl helallik istemiş
Neden kaçsın ~ 2 yıl önce
ATLASGLOBAL örneği var. İflas ettim der ömrünün son bir kaç yılını da keyif içinde sürdürür. Kimse hesap sormaz merak etmeyin.
K/M1 ~ 2 yıl önce
Emekci kardeşlerimin,meslekdaşlarımın Allah yardımcısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yönetim ~ 2 yıl önce
Vakti zamanınds yanlış yönetilen şirketin ceremesini çalışanları çekiyor. Hiç unutmam burada uçakların sürekli ercanda yattığı yazıldığında birileri kızmıştı. Yatan değil uçan uçak kazanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçacağız ~ 2 yıl önce
Şirket satılmasa bile patronda çok para var bastırır kurtarır şirketi. Aoc falan hepsi hallolur. Zaten aslında şirket satıldı para bekleniyor. Mart en geç Nisan hadi en kötü mayıs, hadi senin için haziran olsun, o da olmadı temmuz'da, ana baba payını da koyarsan (flex misali) eylülde eğitimler başlar. Ben listeye girmek için dava sendika ihtar vs hiçbir şey yapmadım. Bütün olay listeye girebilmek. Yoksa aoc falan hepsi hikaye. Patron parayı bastırır batırmaz şirketi. Hem batsa çoktan batardı. İşte böyle bir kitle var. Iflas haberini görünce ararlar abi dava açalım mı sendikaya girelim mi falan diye. Canlarım benim. Bekleyin siz daha.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keşke ~ 2 yıl önce
TEK ÜZÜCÜ KISMI ESKİ KABİN EKİBİ ARKADAŞLARIM KAPTANLARIMIZ VE TEKNİK ARKADŞALARIN ÇEKTİĞİ SIKINTI VE DERT . UMARIM YAKIN ZAMANDA BU ÜZÜCÜ DURUMDAN KURTULURLAR …… GERİ KALAN KISIM ÇEKEBİLDİĞİ KADAR DERT ÇEKERLER BU REZİLLİKLERİ İLE SONSUZA KADAR YAŞARLAR …… . //// U81 ////

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok yazık ~ 2 yıl önce
Bir zamanlar çok severek çalıştığım ve aileme ekmek götürdüğüm şirketti. Bu duruma düşmesi maalesef patronajın, işin başına devamlı yanlış yöneticileri getirmesi ve dostuyla düşmanını bir türlü ayıramamasındandır. Bu saatten sonra şirketi ne bir kimse para verip satın alır, ne de şirket eskisi gibi olabilir. Bu filmi defalarca gördük ve Onur'a çok yazık oldu. Bile bile, göstere göstere batırdılar şirketi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur Air ~ 2 yıl önce
İçin yolun sonu göründü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM ~ 2 yıl önce
SHGM sakın Onuraire AOC niz iptal edilmiştir yazısı yazip patronun ve genel müdürün ekmeğine yağ sürmeyin. AOC niz iptal edilmistir yazarsaniz onurair bunu sebep gösterip 1200 personelinin işine, gecerli sebep ile ve noter kanalı ile bir günde son verir. Onurair SHGM yi bekliyor.
Mahmut ~ 2 yıl önce
Ruhsat için Shgm den 3 ay daha uzatma almışlar. Mart 2022 ye kadar.
Uzatma işi ~ 2 yıl önce
Eğer shgm uzatmadığında şirket batacaksa ve bunu bekliyorsa yönetim, o zaman uzatma talep etmez batırır zaten. Uzatma olsa da olmasa da şubat-mart en geç iflas edecek.
Cokmus ~ 2 yıl önce
Sirkete cokmusler o asikar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belge Yanarsa ~ 2 yıl önce
Belge Yanarsa şirket biter unutmayalım ki bu belgeler tek seferliğine alınıp şirket canlı kanlı kaldığı sürece geçerli olacak sözleşmeler bütünüdür. Belge Yanarsa yeni başvuru koşullarının da ağırlaştığını hatırlatmak lazım bir inat uğruna Cankut tüm çalışanları ve ailesini riske atıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000