15 Kasım 2013, Cuma 12:35:05

ONUR AIR GENÇLEŞİYOR!

Dubai asıllı İngiliz işadamı Mahdi Shams tarafından satın alındıktan sonra genel müdürlük koltuğuna Sami Alan’ı getiren Onur Air’de değişim filodan başladı. Eski model üç Airbus filodan çıktı.
  • Boyle olan firmalar genellikle hep batar...Yani tabii ki insallah batmaz ama Skyda da aynisi olmustu.
  • Yeni gelenlerin hepsi 15 Kasım itibarı ile şirketi ter etti
  • şu an hala 1 uçağı eski hangarda teslim bakımında 2 haftaya RED paketi bitecek inş. kuyruk kodu TC-OBH. anlaşılan bu uçakta iade edilecekler listesinde.
  • satın alınmadan önce iflas tehlikesi vardı,gittikçe kızışan ve rekabet alanı daralan türk sivil havacalığı içinde yer bulması her geçen gün zorlaşıyo.tel aviv antalya arası charter yerine tarifeli sefer gibi yaratıcı seferler başlamalı mevcut istanbul paris hattında frekans artışına gidebilrler.
  • bu uçakların D check bakım vakti geldiği için ve maliyeti en yüksek bakım olduğu için bunlar geri yollanıp yerine daha yeni uçak alınacaktır. bilgi.
  • uçağın eskisi yenisi yoktur bakımlı bakımsızı vardır eğer iyi bir bakımdan geçiyor ise sıkıntı olmaz insiyatifler tercihler meselesi başka tabi
  • tüm charter seferler kalkacak tarifeli olacak, yazlık base ler yerine sadece Ankara base olacak ve geniş gövdeli filosu artacak.
  • İşkembeden sallamayın ucaklar gıtsede teknik ekip tunustan uçak alımı ile ilgili calışmalara devam ediyor.yakında yeni a321 ler fiiloda
  • 99 cikisli ucak cok yasli degil, filodan cikarilmasi garip.
  • Uçakların kirasını ödeyemezseniz birileri de uçaklarını geri alır siz de filoyu gençleştiriyoruz diye açıklama yaparsınız olup biter.

Dubai asıllı İngiliz işadamı Mahdi Shams tarafından satın alındıktan sonra genel müdürlük koltuğuna Sami Alan’ı getiren Onur Air’de değişim filodan başladı. Eski model üç Airbus filodan çıktı.

Onur Havayolları’nda Sami Alan’ın genel müdürlük koltuğuna oturmasından sonra neler yapacağı merakla beklenirken ilk neşter filoya vuruldu. Onur Havayolları, filosunu gençleştirmek için düğmeye bastı. Filosunun tamamı Airbus tipi uçaklardan oluşan Onur Havayolları, eski model uçakları filodan çıkararak yeni uçaklarla filoyu güçlendirmek için kolları sıvadı.

İlk olarak filodaki TC-OAL kuyruk tescilli Airbus 321 tipi uçağı filodan çıkaran şirket, sonrasında iki Airbus 320 uçağı da gönderdi.

İlk uçuşunu 1999 yılında yapan ve 2004 yılından bu yana Onur Havayolları filosunda bulunan TC-OAL kuyruk tescilli uçak ile birlikte 1995 model TC-OBD ve TC-OBE kuyruk tescilli iki uçak da filodan çıktı. Airbus 320 tipi iki uçağın CAT Leasing firmasına iade edildiği belirtilirken Onur Havayolları’nın Aralık ayında yeni uçaklarla filosunu güçlendirme planları yaptığı kaydedildi.

3 uçağın filodan ayrılmasıyla Onur Havayolları filosundaki uçak sayısı 24’e düştü. 

Airporthaber.com

ONUR AIR GENÇLEŞİYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Boyle olan firmalar genellikle hep batar...Yani tabii ki insallah batmaz ama Skyda da aynisi olmustu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yeni gelenlerin hepsi 15 Kasım itibarı ile şirketi ter etti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thyteknik ~ 10 yıl önce
şu an hala 1 uçağı eski hangarda teslim bakımında 2 haftaya RED paketi bitecek inş. kuyruk kodu TC-OBH. anlaşılan bu uçakta iade edilecekler listesinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
satın alınmadan önce iflas tehlikesi vardı,gittikçe kızışan ve rekabet alanı daralan türk sivil havacalığı içinde yer bulması her geçen gün zorlaşıyo.tel aviv antalya arası charter yerine tarifeli sefer gibi yaratıcı seferler başlamalı mevcut istanbul paris hattında frekans artışına gidebilrler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilgi ~ 10 yıl önce
bu uçakların D check bakım vakti geldiği için ve maliyeti en yüksek bakım olduğu için bunlar geri yollanıp yerine daha yeni uçak alınacaktır. bilgi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilinen ~ 10 yıl önce
uçağın eskisi yenisi yoktur bakımlı bakımsızı vardır eğer iyi bir bakımdan geçiyor ise sıkıntı olmaz insiyatifler tercihler meselesi başka tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlış ~ 10 yıl önce
kesinlikle yanlış bir yourm eski uçak ile yeni uçak aradsında dünyalarca fark var en azından yakıt tasarrufu ve bakım maliyeti. bilmeden yazmayalım lütfen
yenilik ~ 10 yıl önce
tüm charter seferler kalkacak tarifeli olacak, yazlık base ler yerine sadece Ankara base olacak ve geniş gövdeli filosu artacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
İşkembeden sallamayın ucaklar gıtsede teknik ekip tunustan uçak alımı ile ilgili calışmalara devam ediyor.yakında yeni a321 ler fiiloda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
14? ~ 10 yıl önce
99 cikisli ucak cok yasli degil, filodan cikarilmasi garip.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur air A.S ~ 10 yıl önce
Napalim bu kadar garip davranislar ve tecrubesizler basina gecerse gayet normal bunlar
inşallah öyledir ~ 10 yıl önce
Uçakların kirasını ödeyemezseniz birileri de uçaklarını geri alır siz de filoyu gençleştiriyoruz diye açıklama yaparsınız olup biter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000