23 Eylül 2008, Salı 17:54:44

Onur Air de bayramda ek sefer düzenleyecek

Ramazan Bayramı nedeniyle yoğun talep gören Antalya, İzmir, Bodrum ve Dalaman hatlarında 17 ek sefer düzenleyecek Onur Air, filosundaki esnek yapıyı kullanarak birçok hatta da büyük gövdeli uçak tahsis ettiğini açıkladı.
  • tekmotorla uçan onur güvenilirmi
  • Dostum tamam alayına isyan ölümüne Onur Air tamam da inadına MD88 olmaz inat edenler gördü günlerini
  • Alayina isyan, Ölümüne OnurAir, Inadina MD88

9 günlük bayram tatilinde hava durumunun da iyi olacağı beklentisiyle gerek turistik noktalara gerekse kültür turları kapsamında Güneydoğu Anadolu bölgesine önemli miktarda talep olduğunu söyleyen Onur Air Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu, en fazla talebin Antalya, İzmir, Bodrum, Dalaman ve Trabzon hatlarında yaşandığını ayrıca Diyarbakır ve Adana’ya da ilginin yüksek olduğunu söyledi. Bolukçu, en fazla talep gören günlerin İstanbul çıkışlı uçuşlarda 27, 28 ve 29 Eylül, İstanbul’a dönüş uçuşlarında ise 4 Ekim ve 5 Ekim olduğunu belirtti.

6 bin ek koltuk

Yoğun talep olan hatlara hem filosundaki büyük gövdeli 219 ve 315 koltuklu uçakları tahsis ettiklerini hem de ek seferler düzenlediklerini söyleyen Onur Air yetkilileri Bayram tatili süresince Antalya’ya 7 adet, Bodrum’a 4 adet, İzmir’e 3 adet ve Dalaman’a 2 adet ilave sefer yapacaklarını iletti.

Bayram tatili süresince yapılacak seferlerde şimdiden yüzde % 85 doluluk oranına ulaşan Onur Air, bu uçuşlarda 65.000 yolcu taşımayı planlıyor. Tahsis edilen ek kapasite nedeniyle yolcuların hala www.onurair.com.tr internet adresinden, yetkili acentelerden veya (0212) 444 66 87 telefon numarasından bilet alabileceği belirtildi.

Onur Air Uyarıyor

Yoğunluktan dolayı havalimanına giden yolların tıkanabileceğini göz önüne alarak uyarıda bulunan Onur Air yöneticileri “Yolcularımızın tüm bayram tatili süresince havalimanı ulaşımlarında mümkün olduğu kadar toplu taşıma araçlarını kullanmalarını ve havalimanına en az 2 saat önce gelmelerini tavsiye ediyoruz” dedi.

Onur Air de bayramda ek sefer düzenleyecek

Yorumlar

onur ~ 16 yıl önce
tekmotorla uçan onur güvenilirmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güray Özdemir ~ 16 yıl önce
Dostum tamam alayına isyan ölümüne Onur Air tamam da inadına MD88 olmaz inat edenler gördü günlerini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Alayina isyan, Ölümüne OnurAir, Inadina MD88

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000