31 Mart 2011, Perşembe 13:20:22

ONUR AIR ANAVATANI'NDA

1992 yılında ilk uçuşunu Kıbrıs’a yapan Onur Havayolları, İstanbul-Ercan tarifeli seferlerine başladı. Onur Air Genel Müdürü Bolukçu, şirketin filo yapılanması ile ilgili sürprizleri de Ercan Havaalanı’nda açıkladı.
  • Yusuuf beylerin ifadelerine rağmen haftasonu dolulukları Onur Air'in potaya girdiğini gösteriyor. Rakamlarla değerlendirme yapmakta fayda var.
  • Onur daha şimdiden endişeye düşmeye başlamış. Keşke anavatan vs diye reklam yapmasaydınız. Ters tepki etti Kıbrısta.
  • Hepsi kaza bela olmadan rekabet etsin, güvenli uçuşlar.
  • Yusuuf bey, telaş etmeye gerek yok. Kıbrıs kime teveccüh ederse kral odur.
  • Onur hava yollarının anavatanı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetidir.ONUR havayolunun kurucusu Tonguz Kazımın en küçük oğlunun ismidir o zamanki uçakların isimleri arasında diğer iki oğlunun isimlerimlerini ve doğum yeri olan Aydın-Baf ismini bulabilirsiniz
  • Nereden anavatanı oluyormuş Onurun ? Tamamen reklam. KKTC halkı da bunları yedi değil mi ? Yanlış hareketler bunlar yanlış...
  • Onur air ilk dakika da yusuflamaya başlamış. Atlas pegasus sky varken daha çok yusuflayacak. Anavatan ayakları yemedi galiba.
  • Bazı yorumları okuyunca, yorum sahiplerinin ismini tahmin etmek hiç zor olmadı: Yusuf, Yusuf...
  • Sky başlarsa Onur'u saniyede silermiş. Türkiye'de ve Avrupa'da sildiniz de Kıbrıs eksik kaldı.
  • SKY başlarsa Onuru saniyede siler. Aradaki kalite ve hizmet farkını Onur air kaldıramaz. Ve sonunda adaya veda eder. Şu anda bile atlas ve pegasus ile savaşması yel değirmenleri ile savaşmak gibi. Bir de anavatanımız diyerek puan toplamaya çalışıyor ama komik oluyor.

Kıbrıslı işadamı Tonguz Kazım tarafından 1992 yılında kurularak ilk uçuşunu Kıbrıs’a yapan Onur Havayolları, uzun bir aradan sonra İstanbul-Ercan tarifeli seferlerine başladı.

İstanbul-Ercan seferini yapan ilk uçak bu sabah saat 09.00’da Atatürk Havalimanı’ndan kalktı. Onur Air Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu’nun da bulunduğu uçaktaki heyet, Ercan Havaalanı’nda su takı ve çiçeklerle karşılandı. Genel Müdür Bolukçu ve diğer şirket yöneticileri apronda pasta keserek ilk seferi kutladılar.

Bolukçu gazetecilere yaptığı açıklamada,  sabah ve akşam olmak üzere günde iki sefer düzenleyeceklerini kaydederek, “ Gelirken 176 yolcuyla geldik. Ama bundan sonra 180 koltuğun tamamını dolduracağız. Bunun için de bütün destinasyonlarda olduğu gibi en ucuz bileti biz satacağız” dedi.

Yaz sezonunda Kıbrıs base’li uçaklarla İngiltere, Almanya ve İtalya’ya uçacaklarını kaydeden Bolukçu, “  Böylelikle tatil turizmine destek vereceğiz. Mayıs ayı başından itibaren de Ercan-Trabzon uçuşlarımız olacak. Kıbrıs’ta Trabzonlu çok vatandaşımız var” diye konuştu.

Şahabettin Bolukçu, filo yapılanması ile ilgili de bilgi verdi. 2011 yaz sezonunda MD tipi uçakların filoda yer almayacağını kaydeden Bolukçu, “ MD’leri yere indireceğiz veya satacağız.  Uçaklar kısmet olursa Ukrayna’ya gidecek. Bir kısmını ABD’den de istiyorlar. O uçakların yerine 6 tane Airbus 321 ve 320 giriyor. O uçakların 4 tanesi geldi. Bir tanesi de şu anda havada Türkiye’ye geliyor. Mayıs sonu itibariyle bir tane Airbus 330 geliyor. Yani 4. A330’umuz olacak. Ayın sonunda toplam filomuz 31 uçak olacak.







ONUR AIR ANAVATANI'NDA

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yusuuf beylerin ifadelerine rağmen haftasonu dolulukları Onur Air'in potaya girdiğini gösteriyor. Rakamlarla değerlendirme yapmakta fayda var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Onur daha şimdiden endişeye düşmeye başlamış. Keşke anavatan vs diye reklam yapmasaydınız. Ters tepki etti Kıbrısta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hepsi kaza bela olmadan rekabet etsin, güvenli uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yusuuf bey, telaş etmeye gerek yok. Kıbrıs kime teveccüh ederse kral odur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Onur hava yollarının anavatanı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetidir.ONUR havayolunun kurucusu Tonguz Kazımın en küçük oğlunun ismidir o zamanki uçakların isimleri arasında diğer iki oğlunun isimlerimlerini ve doğum yeri olan Aydın-Baf ismini bulabilirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Nereden anavatanı oluyormuş Onurun ? Tamamen reklam. KKTC halkı da bunları yedi değil mi ? Yanlış hareketler bunlar yanlış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Onur air ilk dakika da yusuflamaya başlamış. Atlas pegasus sky varken daha çok yusuflayacak. Anavatan ayakları yemedi galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bazı yorumları okuyunca, yorum sahiplerinin ismini tahmin etmek hiç zor olmadı: Yusuf, Yusuf...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sky başlarsa Onur'u saniyede silermiş. Türkiye'de ve Avrupa'da sildiniz de Kıbrıs eksik kaldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SKY başlarsa Onuru saniyede siler. Aradaki kalite ve hizmet farkını Onur air kaldıramaz. Ve sonunda adaya veda eder. Şu anda bile atlas ve pegasus ile savaşması yel değirmenleri ile savaşmak gibi. Bir de anavatanımız diyerek puan toplamaya çalışıyor ama komik oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000