18 Temmuz 2011, Pazartesi 16:55:39

ONUR AIR 4’LEDİ

Onur Hava Yolları, dördüncü Airbus 330 tipi uçağı da filosuna kattı. Onur Air renklerine boyanan uçak Suudi Arabistan’da uçacak.
  • Biri IST havayolları zihniyeti demiş. Aslında çok doğru. Zihniyet o yıllarda takılıp kaldığından bu şirketi büyütemiyor. Yıllardır en renksiz şirket olarak borç harç yaşamaya çalışıyor. Pegasus, Sky veya AtlasJeti örnek almaları lazım. Yöneticileri güncellemek lazım.
  • elin arabı ne demektir ya...bu nasıl hastalıklı bir dil nasıl özürlü bir yaklaşımdır öyle...kendinden başka kimseye güvenmeyen kendinden baskasına tahammülü olmayan zihniyet...bu ülke ne cektiyse bu kanserli zihniyetten cekti.. bu tedavi gerektiren bir durumdur...bu arada ONUR umuza hayırlı olsun...
  • Eski gunler geride kaldı sımdıkı caga bakacaksın neler yaptıgını ve neler yapıcagını gormek lazım sen ıscıne elemanlarına ıyı davranmıyorsun ıyı bır hızmet beklıyorsun yonetım olarak jeddah'a damascusa base acıyorsun verdıgın harcıhah orgin aldıgınla alakası yok neden bahsedıyorsun ?Al-Badrı herkes bılıyor ne sartlarda op.yapılıyor.Kuru sıkı yazı yazma.2.cısı elde ıyı bır ımkan var olmasına ragmen basıretsızce gunu kurtarma cabası gelecekte ıse yaramayacaktır bu zıhnıyetle gıttıgı muddetce.Daha gecen gun ısten kac kısı cıkarıldı?sektore abılık yapacak konumdayken mısafır gıbı davranmak yakısmaz.PEKPAK'mıs ısını yapan operasyona bıle ben bılıyorum dıyen bır zıhnıyet bırakın gerceklerı gorun haddınızı bılın ...!
  • Her ne kadar Atlas Jet'te A330'larını genelde Saudi'ler için çalıştırsalar da yine de bazı IST-BJV uçuşlarında A330'a denk gelmek ve bu yolculuğu geniş gövdeli bir uçakla yapma ayrıcalığını yaşamak çok güzel. Daha düne kadar Onur Bodrum'a sadece MD'ler ile uçuyordu.
  • İÇHATLAR UÇUŞLARINDA ONUR HAVAYOLLARI YOLCULARI İÇİN ANKARA - ISPARTA VEYA İSTANBUL - ISPARTA DÜŞÜNMÜYORMU TEŞEKKÜRLER
  • ben şu anda atlasjette teknik personel olarak calışıyorum vr daha önce 5 sene onur airde calıştım kurumsallık bakımından onurair atlasjete 5 basar ama hem yolcusunu hemde calışanını memnun etme acısından sıfır yolculardan cok işcisinin üzerinden para kazanıyor araplardan aldığı personel başına aylık 300 doların sadece 75 dolarını personeline harcıyor araplar artık 300 600 leride istemiyorlar ve onur air yavaş yavaş 600 leri geri cekmek zorunda 3 tanesini yıl sonu geri cekeceğini ve iade edeceğini duymuştum yolcusunu memnun etme acısından sıfır suyu bile yolcusuna para ile satan bir şirkett isterse 10 ucak alsın
  • IST havayollarını yöneten ve batıran zihniyet şimdi Onur da... Eh o zaman da hatalar zinciri hiç kesilmiyor. Durum vahim.
  • Onura Kazasiz belasiz ucuslar diliyorum. Insanlarda insallah günün birinde takim tutar gibi biseyleri savunmayi birakip objektif yaklasabilirler. Surdaki yorumlara bakilinca Onur Air in Atlaj Jetin falan 50 farkli sahibi var sanki. Onur özel sirketlerde en büyük ama nedense bunu hic hissettiremiyor.
  • İç hat ve dış hatlarda umduğunu bulamayan onur uçakları kiralamakla paçayı kurtarmaya çalışıyor. Ama nafile çırpınışlar bunlar. Yolcusuna değer vermeyen bir şirkete kimse değer vermez. Ancak araplarla anlaşır işte. Kafa aynı herhalde.
  • Onur Air Azıcık Cesur olsa diyen arkadaş... Türkiye'ye çift koridor uçak getiren ve hala ayakta duran tek havayolu şirketidir. Daha TK da çift koridor yok iken Onur Air A - 300 leri cesurca uçuruyordu... Yaşasın PEKPAK...
Filosunda üç adet Airbus 330 tipi uçak bulunan Onur Hava Yolları, aynı tip dördüncü uçağı da filosuna dahil etti.

ILFC’den kiralanan uçak geçtiğimiz günlerde İstanbul Atatürk Havalimanı’na indi. Uçağa TC-OCD kuyruk tescili verildi. Bu uçakla birlikte toplam uçak sayısını 33’e, koltuk sayısını da 7890’a çıkaran Onur Havayolları, diğer geniş gövdeli uçakları gibi bu uçağı da Suudi Arabistan operasyonlarında kullanacak.

Son olarak Vietnam Havayolları filosunda bulunan TC-OCD kuyruk tescilli uçak ilk uçuşunu 1 Mart 1995 yılında yapmıştı.



ONUR AIR 4’LEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 13 yıl önce
Biri IST havayolları zihniyeti demiş. Aslında çok doğru. Zihniyet o yıllarda takılıp kaldığından bu şirketi büyütemiyor. Yıllardır en renksiz şirket olarak borç harç yaşamaya çalışıyor. Pegasus, Sky veya AtlasJeti örnek almaları lazım. Yöneticileri güncellemek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
elin arabı ne demektir ya...bu nasıl hastalıklı bir dil nasıl özürlü bir yaklaşımdır öyle...kendinden başka kimseye güvenmeyen kendinden baskasına tahammülü olmayan zihniyet...bu ülke ne cektiyse bu kanserli zihniyetten cekti.. bu tedavi gerektiren bir durumdur...bu arada ONUR umuza hayırlı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eski gunler geride kaldı sımdıkı caga bakacaksın neler yaptıgını ve neler yapıcagını gormek lazım sen ıscıne elemanlarına ıyı davranmıyorsun ıyı bır hızmet beklıyorsun yonetım olarak jeddah'a damascusa base acıyorsun verdıgın harcıhah orgin aldıgınla alakası yok neden bahsedıyorsun ?Al-Badrı herkes bılıyor ne sartlarda op.yapılıyor.Kuru sıkı yazı yazma.2.cısı elde ıyı bır ımkan var olmasına ragmen basıretsızce gunu kurtarma cabası gelecekte ıse yaramayacaktır bu zıhnıyetle gıttıgı muddetce.Daha gecen gun ısten kac kısı cıkarıldı?sektore abılık yapacak konumdayken mısafır gıbı davranmak yakısmaz.PEKPAK'mıs ısını yapan operasyona bıle ben bılıyorum dıyen bır zıhnıyet bırakın gerceklerı gorun haddınızı bılın ...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her ne kadar Atlas Jet'te A330'larını genelde Saudi'ler için çalıştırsalar da yine de bazı IST-BJV uçuşlarında A330'a denk gelmek ve bu yolculuğu geniş gövdeli bir uçakla yapma ayrıcalığını yaşamak çok güzel. Daha düne kadar Onur Bodrum'a sadece MD'ler ile uçuyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İÇHATLAR UÇUŞLARINDA ONUR HAVAYOLLARI YOLCULARI İÇİN ANKARA - ISPARTA VEYA İSTANBUL - ISPARTA DÜŞÜNMÜYORMU TEŞEKKÜRLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben şu anda atlasjette teknik personel olarak calışıyorum vr daha önce 5 sene onur airde calıştım kurumsallık bakımından onurair atlasjete 5 basar ama hem yolcusunu hemde calışanını memnun etme acısından sıfır yolculardan cok işcisinin üzerinden para kazanıyor araplardan aldığı personel başına aylık 300 doların sadece 75 dolarını personeline harcıyor araplar artık 300 600 leride istemiyorlar ve onur air yavaş yavaş 600 leri geri cekmek zorunda 3 tanesini yıl sonu geri cekeceğini ve iade edeceğini duymuştum yolcusunu memnun etme acısından sıfır suyu bile yolcusuna para ile satan bir şirkett isterse 10 ucak alsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
IST havayollarını yöneten ve batıran zihniyet şimdi Onur da... Eh o zaman da hatalar zinciri hiç kesilmiyor. Durum vahim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Onura Kazasiz belasiz ucuslar diliyorum. Insanlarda insallah günün birinde takim tutar gibi biseyleri savunmayi birakip objektif yaklasabilirler. Surdaki yorumlara bakilinca Onur Air in Atlaj Jetin falan 50 farkli sahibi var sanki. Onur özel sirketlerde en büyük ama nedense bunu hic hissettiremiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İç hat ve dış hatlarda umduğunu bulamayan onur uçakları kiralamakla paçayı kurtarmaya çalışıyor. Ama nafile çırpınışlar bunlar. Yolcusuna değer vermeyen bir şirkete kimse değer vermez. Ancak araplarla anlaşır işte. Kafa aynı herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Onur Air Azıcık Cesur olsa diyen arkadaş... Türkiye'ye çift koridor uçak getiren ve hala ayakta duran tek havayolu şirketidir. Daha TK da çift koridor yok iken Onur Air A - 300 leri cesurca uçuruyordu... Yaşasın PEKPAK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000