13 Mayıs 2011, Cuma 17:30:09

ONUR AIR 19'UNCU YAŞINI KUTLUYOR

Onur Havayolları, 19'uncu yaşını kutluyor. Şirket, 19. yılına özel olarak sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yolcularına ücretsiz uçma fırsatı sunuyor.
  • 19.yılında yöneticiler şirketin kuruluşundan buyana çalışanlarına ahde vefayı hatırlayıp şirketten ayrılanların nedenlerini araştırmalıdır.
  • Cankut Bey' i, Şehabettin Bey' i tebrik ederken, geçmiş yıllarda emeği geçen tüm yöneticilerini saygıyla anarım. Bugün, Türk Sivil Havacılığı' nda nosyon sahibi yöneticiler yeteri kadar bulunmamaktadır. Bu bağlamda Cankut Bey yönetici adaylarına ve yetiştirdiği yöneticilere pek çok konuda eğitmenlik yapmıştır. Kısacası Onur Air, Türk Sivil Havacılığı' nın yönetici akademisidir.
  • KİM NE DERSE DESİN YOLUN AÇIK OLSUN ONUR AİR. BİZ İNSANLAR HEP DAHA FAZLASINI İSTERİZ VE MEMNUN OLMASINI HİÇ BİLMEYİZ NEDENSE.
  • Ülkemizin en eski ve uzun süre ayakta kalabilmiş özel havayolu şirketidir.Oldukça istikrarlı bir işletmedir.Öncelikle tüm personelini ve her çalışanını kutluyorum.Daha fazla büyümelerini gerektiğine ve yeni uçak alımlarını gerçekleştireceklerini umuyorum.
  • Thy nin zararı haberi yok,Tarkim'in sahibinin bugünkü Yeniçağ'da kaset haberi ve Vatan gazetesinde çıkan Akp'li belediyeden alınan 2.havaalanı ihalesi yok.Haber geçişiniz çok yavaş.Ha bu arada Onur'a tebrikler.
  • TEBRİKLER DAHA NİCE YILLARA KAZASIZ BELASIZ UÇUŞLARLA.Onuru iyi bilen
  • Kıbrıslı olup, kıbrısta şikayetten geçilmeyen havayolu. Bir de artık şu filoyu yenilese fena olmayacak.
  • Onur air tam bir promosyon canavarı finansbankla işbirliği yaptı Onair kartı çıkardı. Bu kartı alana yurtiçi tek yön bilet bedava.çok güzel ancak başka numarası yok. Facebook sayfasından brezilyalılara en çok öneren 19 kişi bedava uçacak.bu da GÜZEL.Soruları doğru bilen herkez %19 indirim kazanacak.Süperrrr.Yaa hocam sen en iyisimi promosyon düzenleme daha iyi ....
  • mutlu yılar onur air
  • her zaman onur air ı tercih ediyorum bodrum ucuslarımda tek kullandıgım şirket tebrikler daha nice yıllara

Tamamı Airbus’tan oluşan 33 uçaklık filo ve 7.890 koltuk ile Türkiye’nin en büyük kapasitesine sahip özel havayolu şirketi olan Onur Air yarın 19. yıl dönümünü kutluyor.

Onur Air'in göklerdeki 19. yılını kutlayacağı Facebook sayfasına özel kampanyası kapsamında 19 kişi ücretsiz uçak bileti, sorulan soruya doğru cevap veren herkes % 19 indirim kazanacak.

Kampanya katılım tarihi: 14-17 Mayıs 2011
 

ONUR AIR 19'UNCU YAŞINI KUTLUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
19.yılında yöneticiler şirketin kuruluşundan buyana çalışanlarına ahde vefayı hatırlayıp şirketten ayrılanların nedenlerini araştırmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cankut Bey' i, Şehabettin Bey' i tebrik ederken, geçmiş yıllarda emeği geçen tüm yöneticilerini saygıyla anarım. Bugün, Türk Sivil Havacılığı' nda nosyon sahibi yöneticiler yeteri kadar bulunmamaktadır. Bu bağlamda Cankut Bey yönetici adaylarına ve yetiştirdiği yöneticilere pek çok konuda eğitmenlik yapmıştır. Kısacası Onur Air, Türk Sivil Havacılığı' nın yönetici akademisidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KİM NE DERSE DESİN YOLUN AÇIK OLSUN ONUR AİR. BİZ İNSANLAR HEP DAHA FAZLASINI İSTERİZ VE MEMNUN OLMASINI HİÇ BİLMEYİZ NEDENSE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ülkemizin en eski ve uzun süre ayakta kalabilmiş özel havayolu şirketidir.Oldukça istikrarlı bir işletmedir.Öncelikle tüm personelini ve her çalışanını kutluyorum.Daha fazla büyümelerini gerektiğine ve yeni uçak alımlarını gerçekleştireceklerini umuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Thy nin zararı haberi yok,Tarkim'in sahibinin bugünkü Yeniçağ'da kaset haberi ve Vatan gazetesinde çıkan Akp'li belediyeden alınan 2.havaalanı ihalesi yok.Haber geçişiniz çok yavaş.Ha bu arada Onur'a tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TEBRİKLER DAHA NİCE YILLARA KAZASIZ BELASIZ UÇUŞLARLA.Onuru iyi bilen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kıbrıslı olup, kıbrısta şikayetten geçilmeyen havayolu. Bir de artık şu filoyu yenilese fena olmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Onur air tam bir promosyon canavarı finansbankla işbirliği yaptı Onair kartı çıkardı. Bu kartı alana yurtiçi tek yön bilet bedava.çok güzel ancak başka numarası yok. Facebook sayfasından brezilyalılara en çok öneren 19 kişi bedava uçacak.bu da GÜZEL.Soruları doğru bilen herkez %19 indirim kazanacak.Süperrrr.Yaa hocam sen en iyisimi promosyon düzenleme daha iyi ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
mutlu yılar onur air

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
her zaman onur air ı tercih ediyorum bodrum ucuslarımda tek kullandıgım şirket tebrikler daha nice yıllara

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000