24 Nisan 2010, Cumartesi 07:29:33

ÖNEMLİ DUYURU!

Airport Media Group bünyesinde bulunan sitelerimizde bu akşam iyileştirme çalışmaları yapılacak.
  • Sayin Editor. Yorum yazarken belirli sayidaki harflerden sonra kendi yazdigim yorumu goremiyorum.Yorum kutusunda anormallik var.belirli sayida harflerden sonra yazilanlan harfler kayboluyor ve yazdigim yorumu kontrol edemiyorum.Bilemiyorum bu konuda baska sikayetler varmi ama bende uzun suredir bu problem var.Genellikle son 225 harflerden sonra basliyor.Bilgi ve ilgilerinize arz olunur. Ayrica THY Avustralya seferleri hakkinda bilgisi olanlar bizlerle paylasirlarsa seviniriz.Candan Bey emallere cevap veriyor ve gerekli bilgiyi veriyordu ama Hamdi bey emallerimize cevap vermiyor. Tesekkurler ve iyi calismalar.
Airport Media Group bünyesinde yer alan AirportHaber.com, Ucuyorum.com, Havayolusikayetleri.com ve Airport TV sitelerinde ilerleyen saatlerde yapılacak iyileştirme çalışmaları nedeniyle, söz konusu portallara erişimde 1-3 gün süresince aksaklıklar yaşanabilir. 

İyileştirme çalışmaları boyunca doğabilecek aksaklıklar için kullanıcılarımızdan özür diler, mümkün olan en kısa sürede sistemlerimizin tekrar açılacağını belirtiriz.

Saygılarımızla
Airport Media Group
ÖNEMLİ DUYURU!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Sayin Editor. Yorum yazarken belirli sayidaki harflerden sonra kendi yazdigim yorumu goremiyorum.Yorum kutusunda anormallik var.belirli sayida harflerden sonra yazilanlan harfler kayboluyor ve yazdigim yorumu kontrol edemiyorum.Bilemiyorum bu konuda baska sikayetler varmi ama bende uzun suredir bu problem var.Genellikle son 225 harflerden sonra basliyor.Bilgi ve ilgilerinize arz olunur. Ayrica THY Avustralya seferleri hakkinda bilgisi olanlar bizlerle paylasirlarsa seviniriz.Candan Bey emallere cevap veriyor ve gerekli bilgiyi veriyordu ama Hamdi bey emallerimize cevap vermiyor. Tesekkurler ve iyi calismalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000