14 Mayıs 2016, Cumartesi 09:09:15

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kastamonu'da uçacak

Uygulamalı eğitim uçuşları için Devlet Hava Meydanları İşletmeleri (DHMİ) Kastamonu Havalimanı Müdürlüğü ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi arasında protokol imzalandı.
  • kastamonu ile uğraşmasınlar, üniversite öğrencilerini orgi'ye bekleriz :))
  • Geçen a321 le szf ye inmeye çalışırken trafic advisery aldık (resolution değil) İndiğimde apron A330 dahil havayolu trafiği yle doluydu. Vızır vızırda eğitim uçakları inip kalkıyordu. Havayolu trafiği zamanında ortalığı temizlemeleri bence çok önemli
  • Ülkemizde uçuş okullarının gerçekten haksızca normalinden binlerce euro fazla aldığı ortamda 19mayıs gerçekten çk uygun fiyatlara güzel eğitimler vermeye başladı. Umarım başarılarının devamı gelir güzel bir dikiş tuttururlar.
  • 19 MAYIS İLÇESİ BALLICA KAMPÜSÜNDE 1.150 X 30 M. PİSTİ VAR ÜNİVERSİTENİN.VFR İSE ORADA YAPILIRDI,İFR İSE KASTAMONUDA.
  • Bunlar çok güzel gelişmeler.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

DHMİ Kastamonu Havalimanı Müdürlüğü ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Havacılık ve Uzay Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü arasında Kastamonu Havalimanı'nın Uygulamalı Eğitim Uçuşları için kullanılmasına ilişkin protokol imzalandı.

DHMİ Kastamonu Havalimanı Müdürü Mustafa Konca ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Havacılık ve Uzay Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ferşat Kolbakır arasında imzalanan protokolle, Kastamonu Havalimanında eğitim uçaklarınca uçuş gerçekleştirilebilecek. Havalimanı operasyon saatleri içerisinde gerçekleşecek ve görerek uçuş kurallarının (VFR) geçerli olduğu uçuşlarla ilgili sağlık önlemleri üniversite tarafından alınacak.

Yapılan protokolle ve verilen uçuş eğitimi ile sivil havacılığın yerel, bölgesel ve genel düzeyde gelişimine katkı sağlanmış olacak. Daha önce de Havalimanı Müdürlüğü'nce Türk Hava Kurumu Uçuş Akademisi ile protokol imzalanmıştı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kastamonu'da uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

OR-Gi ~ 8 yıl önce
kastamonu ile uğraşmasınlar, üniversite öğrencilerini orgi'ye bekleriz :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OrCİ Fans ~ 8 yıl önce
OrGi'nin önü açık. Böyle işlerle kapasitesini zorlamayalım. Neden direkt Amerika seferleri başlamadı? Atlanta bağlantılı Laz Vegaz seferi istiyoruz.
Giresunlu ~ 8 yıl önce
Şebinkarahisardan da servis malesef yok.
Aman SZF yi boşaltsınlarda:))) ~ 8 yıl önce
Geçen a321 le szf ye inmeye çalışırken trafic advisery aldık (resolution değil) İndiğimde apron A330 dahil havayolu trafiği yle doluydu. Vızır vızırda eğitim uçakları inip kalkıyordu. Havayolu trafiği zamanında ortalığı temizlemeleri bence çok önemli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SSX İptal ~ 8 yıl önce
Eski 1600mt'lik mevcut alanı iptal edip, üzerine Toki konutları yapınca, sistem gelişmelere bu kadar ayak uydurulabiliyor malesef. Yeşilköy de ranttan nasibini alacak.
321 ~ 8 yıl önce
321 sen olmadanda iner zaten bu havalar nedir!sizin gibi zihniyetler yüzünden gelişmiyor havacılık dua etde medical dan cakma cok ararsın szf deki yogunlugu
vatandaş ~ 8 yıl önce
Ülkemizde uçuş okullarının gerçekten haksızca normalinden binlerce euro fazla aldığı ortamda 19mayıs gerçekten çk uygun fiyatlara güzel eğitimler vermeye başladı. Umarım başarılarının devamı gelir güzel bir dikiş tuttururlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ismet ~ 8 yıl önce
güncel fiyatlar okulun sitesinde mevcut dusukmu yuksekmi o zaman anlarsın
sancak ~ 8 yıl önce
fiyatları cok yuksek
SAMSUN ~ 8 yıl önce
19 MAYIS İLÇESİ BALLICA KAMPÜSÜNDE 1.150 X 30 M. PİSTİ VAR ÜNİVERSİTENİN.VFR İSE ORADA YAPILIRDI,İFR İSE KASTAMONUDA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öğrenci pilot ~ 8 yıl önce
Bunlar çok güzel gelişmeler.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000