08 Haziran 2023, Perşembe 23:05:22

Ömer Koray Özbay'ın naaşı Eskişehir'e getiriliyor

Uzun yıllar Türk Hava Yolları'nın (THY) yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services'in (TGS) eski çalışanı olan ve intihar ederek hayatına son veren Ömer Koray Özbay'ın naaşı bugün Eskişehir'e gelecek.
  • Tgsnin tüm birimlerdeki işe yaramaz, baskıcı mobbingçi kim varsa tespit edilmesi gerekiyor! Yolcu önünde personeli azarlayan, kalitesizliğiyle tüm vardiyayı katleden şeflerin tespit edilmemesi halinde,ekmeğinden olmamak için Susan sabredenleri bu kardeşimizin düştüğü duruma getirmemek için Allah rızası için temizleyin bu gereksizleri.
  • Derhal Müdür ve Şef müsveddeleri de sorgulanmalıdır yargılanmalıdır!! Mobbing orada ezelden beri var ve babadan oğula devam ediyor! Bu güzide şirket her gün maddi ve manevi değer kaybediyor! Sayın Bolat müfettişleri Almanyaya gönderin ve personelle konuşsunlar bakalım neler anlatılacak neler ihbar edilecek...
  • Allah rahmet eylesin ama bu olayda bile suçlu bulunmuyorsa cezalandırılmıyorsa kendine edip kimseyi sevindirmenin de gereği yok mobbing yapana kendi adaletini kendin sağlayacaksın.
  • Saglik başkanı liyakatsiz torpilli,hickimse sağlık sorununu isten atilirim korkusu ile sağlık birimine ulastiramiyor shgmnin hastanelerinin verdiği elverislilik raporlari dikkate alinmiyor (mobing ötesi sağlık isten atılımı kolaylaştıran bir mekanizma haline getirilmiş durumda)
  • Türk adaletimi, Japon Adaletimi oylaması aslında sizin bir yıllık karneniz.
  • Ergec adalet yerini bulacaktır ins önce Allah'a sonra adalete güveniyorum
  • Gidin bakın İngilizce bilmekten aciz adamların sef yapıldığı bölüm . En fazla dile ihtiyaç duyulan yerlerden olmasına rağmen , işi memur götürür ama maaşı şef müdür götürür . Bakın bakalım kaç tane memur şefliğe yükselmiş , kaç tane memur sadece sorumlu memurluk alabilmiş . Şeflik vasfı neler herkes açık bir şekilde biliyor zaten . Bu kardeşimiz mekanı cennet olsun . Ona tapılanlar gibi senelerce zulüm yaptılar . Kayıp eşya da personele de . Canı sıkılır koordinasyon şefi ekibimi değiştirir . Canı sıkılır minibüsçüye biat eden şefin yerini değiştirir . Bunlar haketmesinler paraları akıyor ve ailelerine de yediriyorlar . Haram zıkkım olsun . Sahipsiz siye insanlara senelerdir zulüm yaptınız . Hepiniz Allah’a hesap vereceksiniz hepiniz . Sizi ne minibüsçü kurtaracak nede siyasetiniz ne de cemaatiniz
  • Kargoda ciddi mobing yapan yöneticiler var, özellikle Almanya cok kötü, önlem alınmazsa yakında patlar…
  • THY ve Tgs torpiliniz varsa birşey olmaz.Ne yapar ne ederler bu olayı kapatacaklardır. Olan çalışana ve torpili olmayana oluyor... Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
  • Allah rahmet etsin. Bu elim olayın sorumlusu ülkeyi 20 yıldır güç zehirlenmesiyle,yanlışlara göz yumarak,hesap vermeyerek yöneten iktidar ve onun thy,tusaş vs gibi kurumlarında torpille görev yapan aynı kafadaki 'ne de olsa bizden' yöneticileri,başkanları,müdürleridir zira serkan gibileri baskı,mobbing yapma cesaretini bunlardan almaktadır! Bu ülke ileri gitmek istiyorsa torpil vs den kurtulmalı,en ufak yanlışın üstüne yapan kim olursa olsun gitmeli,sorumlu kimse en ağır şekilde cezalandırmalı aksi halde müfettiş yolladık falan hepsi hikaye,balık baştan kokar!

Uzun yıllar Türk Hava Yolları'nın (THY) yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services'in (TGS) eski çalışanı olan ve intihar ederek hayatına son veren Ömer Koray Özbay'ın naaşı bugün Eskişehir'e gelecek.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Özbay'ın cansız bedenine ulaşıldığı ve bugün THY uçağıyla yurda getirileceği öğrenildi.

Merhum Ömer Koray Özbay, Yarın Eskişehir Vişnelik Mahallesi Beyazıt Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

©AirportHaber

Ömer Koray Özbay'ın naaşı Eskişehir'e getiriliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

Bunun devamı olmaması için ~ 10 ay önce
Tgsnin tüm birimlerdeki işe yaramaz, baskıcı mobbingçi kim varsa tespit edilmesi gerekiyor! Yolcu önünde personeli azarlayan, kalitesizliğiyle tüm vardiyayı katleden şeflerin tespit edilmemesi halinde,ekmeğinden olmamak için Susan sabredenleri bu kardeşimizin düştüğü duruma getirmemek için Allah rızası için temizleyin bu gereksizleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almanya İstasyonlar ~ 10 ay önce
Derhal Müdür ve Şef müsveddeleri de sorgulanmalıdır yargılanmalıdır!! Mobbing orada ezelden beri var ve babadan oğula devam ediyor! Bu güzide şirket her gün maddi ve manevi değer kaybediyor! Sayın Bolat müfettişleri Almanyaya gönderin ve personelle konuşsunlar bakalım neler anlatılacak neler ihbar edilecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çıkarılacak ders ~ 10 ay önce
Allah rahmet eylesin ama bu olayda bile suçlu bulunmuyorsa cezalandırılmıyorsa kendine edip kimseyi sevindirmenin de gereği yok mobbing yapana kendi adaletini kendin sağlayacaksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saglık başkanı uyuyor ~ 11 ay önce
Saglik başkanı liyakatsiz torpilli,hickimse sağlık sorununu isten atilirim korkusu ile sağlık birimine ulastiramiyor shgmnin hastanelerinin verdiği elverislilik raporlari dikkate alinmiyor (mobing ötesi sağlık isten atılımı kolaylaştıran bir mekanizma haline getirilmiş durumda)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın Bol at ~ 11 ay önce
Türk adaletimi, Japon Adaletimi oylaması aslında sizin bir yıllık karneniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gariban ~ 11 ay önce
Ergec adalet yerini bulacaktır ins önce Allah'a sonra adalete güveniyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En basiti bagaj bölümü ~ 11 ay önce
Gidin bakın İngilizce bilmekten aciz adamların sef yapıldığı bölüm . En fazla dile ihtiyaç duyulan yerlerden olmasına rağmen , işi memur götürür ama maaşı şef müdür götürür . Bakın bakalım kaç tane memur şefliğe yükselmiş , kaç tane memur sadece sorumlu memurluk alabilmiş . Şeflik vasfı neler herkes açık bir şekilde biliyor zaten . Bu kardeşimiz mekanı cennet olsun . Ona tapılanlar gibi senelerce zulüm yaptılar . Kayıp eşya da personele de . Canı sıkılır koordinasyon şefi ekibimi değiştirir . Canı sıkılır minibüsçüye biat eden şefin yerini değiştirir . Bunlar haketmesinler paraları akıyor ve ailelerine de yediriyorlar . Haram zıkkım olsun . Sahipsiz siye insanlara senelerdir zulüm yaptınız . Hepiniz Allah’a hesap vereceksiniz hepiniz . Sizi ne minibüsçü kurtaracak nede siyasetiniz ne de cemaatiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS kayıp eşya bagaj ~ 10 ay önce
A ekibini izleyin vardiya müdürünü şefini mobingin kralı yaşanıyor..
Cargo mobing ~ 11 ay önce
Kargoda ciddi mobing yapan yöneticiler var, özellikle Almanya cok kötü, önlem alınmazsa yakında patlar…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ccc ~ 11 ay önce
THY ve Tgs torpiliniz varsa birşey olmaz.Ne yapar ne ederler bu olayı kapatacaklardır. Olan çalışana ve torpili olmayana oluyor... Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ccc ciye ~ 11 ay önce
Üstad rahmetli 4 yıl önce tgs den ayrılmış kendine bir düzen kurmak için japonyaya gitmiş orda ne olduysa olmuş ıntihar etmiş allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun benim anlamadığım 4 yıl sonra herkes bakıyorum thy tgs yi suçluyor onu anlamıyorum 7 yıl tuş de çalışmış ayrılmış bende onyil arasında çalıştım tgs de ve ayrıldım olay bitti acaba japonyaya gitmiş orda ne olduysa olmuş esas burasını araştırmak lazım oradaki durumunu bilen varmi
suçlu ortada ! ~ 11 ay önce
Allah rahmet etsin. Bu elim olayın sorumlusu ülkeyi 20 yıldır güç zehirlenmesiyle,yanlışlara göz yumarak,hesap vermeyerek yöneten iktidar ve onun thy,tusaş vs gibi kurumlarında torpille görev yapan aynı kafadaki 'ne de olsa bizden' yöneticileri,başkanları,müdürleridir zira serkan gibileri baskı,mobbing yapma cesaretini bunlardan almaktadır! Bu ülke ileri gitmek istiyorsa torpil vs den kurtulmalı,en ufak yanlışın üstüne yapan kim olursa olsun gitmeli,sorumlu kimse en ağır şekilde cezalandırmalı aksi halde müfettiş yolladık falan hepsi hikaye,balık baştan kokar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000