22 Nisan 2015, Çarşamba 11:45:59

ÖLÜDENİZ'DE GELİNLİĞİYLE UÇTU

Evlenmek için Ölüdeniz’i tercih eden Çinli gelin ve damat, düğün kıyafetleriyle gökyüzü keyfi yaptıktan sonra dünya evine girdi.
  • gelin bilgisayar programcısı onu anladım ama damat bey oğlum ne iş yapıyor?
  • Babadağ'dan ben de atlamıştım 1 kere. Sıra dışı bir deneyim. Ama sadece 1 kere denenir. :)

Evlenmek için Ölüdeniz’i tercih eden Çinli gelin ve damat, düğün kıyafetleriyle gökyüzü keyfi yaptıktan sonra dünya evine girdi.

Çin’de bilgisayar programcılığı yapan 27 yaşındaki gelin Shen Lu Juk ile 29 yaşındaki damat Xu Han Feng, Ölüdeniz’de gökyüzü keyfi yaşadı. Evlenmek için Fethiye’ye gelen Shen Lu Juk ve Xu Han Feng, düğün seremonisi öncesi Babadağ’dan yamaç paraşütü ile uçuş yapmak istedi. Tecrübeli pilotlar Barış Aksoy ve Naci Paksoy, gelin ve damatla Babadağ’ın bin 200 metrelik pistine çıkarak uçuş hazırlığına geçti. Bol bol öz çekim de yapan gelin ve damat, daha sonra Ölüdeniz’e ikili uçuşa geçti. Gökyüzünde yaklaşık 20 dakika pilotlar eşliğinde uçuş yapan Çinli çift, zaman zaman birbirlerine yaklaşarak “Seni seviyorum” diye bağırdı. Gökyüzünde yamaç paraşütüyle spiral dönüşler de yapan çift, bol bol adrenalin depoladı.

Ölüdeniz Belceğiz Plajı’na önce Naci Paksoy ile damat Xu Han Feng iniş yaparken, yaklaşık 5 dakika sonra Barış Aksoy ile gelin Shen Lu Juk da plaja ulaştı. Yere inişte alkışlarla karşılanan Çinli çift, ilk kez yamaç paraşütüyle uçuş yaptıklarını, Ölüdeniz semalarında harika ve fantastik bir aksiyon yaşadıklarını söyledi. Düğün öncesi değişik bir atmosfer yaşamak istediklerini kaydeden çift, bu yüzden yamaç paraşütünü tercih ettiklerini ifade etti. Türkiye’yi çok beğendiklerini ve balayı için yeniden Ölüdeniz’e geleceklerini açıklayan çift, Çin’deki arkadaşlarına tatil için Ölüdeniz’i tavsiye edeceklerini kaydetti.









ÖLÜDENİZ'DE GELİNLİĞİYLE UÇTU

Yorumlar

işim rumuz ~ 9 yıl önce
gelin bilgisayar programcısı onu anladım ama damat bey oğlum ne iş yapıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Babadağ ~ 9 yıl önce
Babadağ'dan ben de atlamıştım 1 kere. Sıra dışı bir deneyim. Ama sadece 1 kere denenir. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000