25 Şubat 2009, Çarşamba 21:25:20

ÖLÜ VE YARALI LİSTESİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Hollandalı makamlar kazada yaşamını yitiren yolcularla ilgili kesin bilginin yarın kamuoyuyla paylaşılacağını açıkladı.
  • olu sayısının artmasına ragmen acıklama yapılamıyor.Ozellikle kabin ekibinin durumu tamamen belirsiz.Sadece kazadan hemen sonra kabin amirinin kabin hizmetlerini arayıp aglayarak kurtarın bizi dedikten sonra telefonda iletişimin kesildiği bilgisi var!
  • kaza üzerinden bu kadar zaman geçtiği halde hala ölenlerin isimleri belli değil bu teknoloji çağında , bir avrupa ülkesinde, derli toplu diyebileceğimiz bir enkazda ve çok şükür ki bu kadar az bir kayıpta isimlerin açıklanmasında niye bu kadar geç kalındı anlamakta güçlük çekiyorum ayrıca pek zarar görmeyen bir kokpit te üç pilotun birden kaybı ve cesetlerin halen kokpitten çıkartılmaması bana çok anlamsız geliyor . anlayamıyorum.. bu kadar gecikme bizim ülkemizde bir KLM uçağı için olsaydı tepkileri ne olurdu acaba ? karakutular'dan çıkacak sonuca nasıl güveneceğiz?
  • maalesef steward arkadaş murat vefat etmiş resmi olmayan bilgiye göre,kabin amiri ameliyata alınmış,öndeki diğer arkadaş yaralıymış duyumlarıma göre.arkadaki diğer kişinin akıbeti bilinmiyor
  • THY Kriz masası bırakın yolcuları kendi ucus ekibi hakkında bilgiye sahip değil kokpit ekibi maalesef rahmetlik olmus ancak kabin ekibinin vaziyeti durumu tamamen muammakriz masasında arkadasım var can dostum sırf meraktan aradım ekip ne oldu diye su an sadece kayıp diyebiliyoruz dedi.Konsolos dahi bilgi alamıyor ve bir acaip not daha oraya gidenlee sadece vefat edenleri gosteriyor bu sizin yakınınızmı diye sorup yakını isen resmini çekiyorlarmıs!!!!ne oluyor allah askına???????

Hollandalı makamlar kazada yaşamını yitiren yolcularla ilgili kesin bilginin yarın kamuoyuyla paylaşılacağını açıkladı.

İşte düzenlenen toplantıda Hollandalı yetkililer tarafından yapılan o açıklama;
 
Özellikle yolcu listesine baktığımızda ve karşılaştırmada kayıtlı yolcu listesine ve hastanelerdeki kayıtlara baktığımızda bu listelerin karşılaştırması yapıldı. Biraz daha zaman alacak gibi görünüyor.

NET AÇIKLAMA YARIN YAPILACAK

Muhtemelen yarın öğleden sonra kimlik ve isimlerle ilgili bilgi verebiliriz. Kazada hayatını kaybedenler için de bu geçerli. Öncelikle ailelere bilgi vermek istiyoruz. Emin olmak istiyoruz. Önceki uçak kazalarında da düşündüğümüzde uzun sürecek. Polisin bir katkısı oluyor sürece. Onlarla birlikte çalışıyoruz. Tabiki tam olarak değerlendirmeye yarına kadar kalacak diyebilirim.

LİSTELER TAMAMLANAMADI

Listede ne gibi bir sorun yaşanıyor diyecek olursanız öncelikle tabiki emniyetin başındaki isim bize birşey söyleyebilir. Önümüzde tamamlanmış liste olmayınca birşey açıklayamıyoruz. Daha önceki edindiğimiz deneyimlere bağlı.

KAYITLAR İNCELENECEK

Temel listeye baktığımızda bu listenin tamamlanmadığını görüyoruz. Bu anlamda öncelikle hastaneye giden kayıt olan kayıt yaptıranların isimlerini kontrol ediyoruz. Bunun yanında kazada yaralanan yada ölenlerin yakınları ile irtibata geçmeliyiz. Bundan emin olmamız lazım. Konu ile alakalı olarak ölenlerin kimlikleri ile ilgili birşey söyleyemiyoruz.

 

 

 

ÖLÜ VE YARALI LİSTESİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
olu sayısının artmasına ragmen acıklama yapılamıyor.Ozellikle kabin ekibinin durumu tamamen belirsiz.Sadece kazadan hemen sonra kabin amirinin kabin hizmetlerini arayıp aglayarak kurtarın bizi dedikten sonra telefonda iletişimin kesildiği bilgisi var!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kaza üzerinden bu kadar zaman geçtiği halde hala ölenlerin isimleri belli değil bu teknoloji çağında , bir avrupa ülkesinde, derli toplu diyebileceğimiz bir enkazda ve çok şükür ki bu kadar az bir kayıpta isimlerin açıklanmasında niye bu kadar geç kalındı anlamakta güçlük çekiyorum ayrıca pek zarar görmeyen bir kokpit te üç pilotun birden kaybı ve cesetlerin halen kokpitten çıkartılmaması bana çok anlamsız geliyor . anlayamıyorum.. bu kadar gecikme bizim ülkemizde bir KLM uçağı için olsaydı tepkileri ne olurdu acaba ? karakutular'dan çıkacak sonuca nasıl güveneceğiz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
maalesef steward arkadaş murat vefat etmiş resmi olmayan bilgiye göre,kabin amiri ameliyata alınmış,öndeki diğer arkadaş yaralıymış duyumlarıma göre.arkadaki diğer kişinin akıbeti bilinmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY Kriz masası bırakın yolcuları kendi ucus ekibi hakkında bilgiye sahip değil kokpit ekibi maalesef rahmetlik olmus ancak kabin ekibinin vaziyeti durumu tamamen muammakriz masasında arkadasım var can dostum sırf meraktan aradım ekip ne oldu diye su an sadece kayıp diyebiliyoruz dedi.Konsolos dahi bilgi alamıyor ve bir acaip not daha oraya gidenlee sadece vefat edenleri gosteriyor bu sizin yakınınızmı diye sorup yakını isen resmini çekiyorlarmıs!!!!ne oluyor allah askına???????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000