07 Eylül 2019, Cumartesi 22:48:27

Olmadı... Muhammed Çaltılı’dan üzücü haber geldi!

Turkish Do&Co’da flying chef olrak görev yaptığı sırada işten çıkartılan daha sonra geri çağrılan Muhammed Çaltılı kansere karşı verdiği mücadeleyi kaybetti.
  • Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun Kardeşimizin.
  • Bi insanı işinden etmek sonrasını o kişinin hayatını yaşayacaklarını düşünmemek elbetteki vicdansız “insan”ların işi ve Thy ve iştiraklerinde bu insanlardan oldukça fazla.Yöneticilik vasfı altında senin verdiğin anlamsız karar bir insanı hayatından edebiliyor.Senin insanları bir çırpıda sildiğin gibi gün olur senin de üzerini bir çırpıda silerler.O gün aldığın “ah”ları hatırlayıp ben şurda yanlış yapmıştım dersin ama artık çok geç olur...İlahi adalet is loading..
  • Yediğiniz lokmaların, girdiğiniz hırkaların hesabını veremeyin inşallah, gerçek Müslüman'ın dişi kırılır, çekileceği hesap için vicdanı uyutmaz, ama gerçekten Müslüman ise, bakalım nereye kadar
  • İnsanların , kağıt mendil gibi tüketilmesine acı bir örnek. Yerin dibine batsın küresel gelişiminiz, maliyet analiz çalışmanız. Allah şahittir. Rahmetini bol etsin.
  • ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH.
  • Allah rahmet eylesin. Hiç mi vicdanınız yoktu şu genç adamı gönderirken. Hadi gönderdin, insan olan destek olmaktan neden imtina eder? Gücünüz bu gençlere yetiyor! Allah sizi bildiği gibi yapsın.
  • Bir hikayesi olanlarla bir ufuruk olanlarin farki bu. Kimilerinin hikayesi daha buyuk bir hikayeye katilip aslina donuyor kimilerinin ufuruk sesini andiran hayatlari daha buyuk ufuruklerin arasinda hic olup gidiyor. Allah rahmet etsin.
  • Ey sorumlu yöneticiler, Unutmayın yaşattıklarınızı yaşamadan ölmeyeceksiniz.
  • Allah rahmet eylesin....
  • Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Turkish Do&Co’da flying chef olrak görev yaptığı sırada işten çıkartılan daha sonra geri çağrılan Muhammed Çaltılı kansere karşı verdiği mücadeleyi kaybetti.

Turkish Do&Co Uçan şeflerinden Muhammed Çaltılı, uzun süredir lenf kanserine karşı hayat mücadelesi veriyordu. Küçük yaşlarda ailesini kaybeden Çaltılı, 2016 yılında işten çıkarılan uçan şeflerden biriydi. Yaklaşık bir yıl sonra çok severek yaptığı işine geri dönmek için geri çağrılan Çaltılı, sağlık kontrollerinden geçtiği sırada acı gerçeği öğrendi. Lenf kanseri teşhisi konulan Çaltılı, tedavi sürecine başladı.

Uzun süre Isparta’da tedavisini sürdüren Muhammed Çaltılı, AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık’ın da girişimleriyle tedavisine devam edilmek üzere İstanbul’a getirilmişti.

Yaklaşık iki gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Çaltılı yaşam mücadelesini kaybetti.

Muhammet Çaltılı’nın tedavisi için toplanan bağışların geri kalan miktarının LÖSEV’e bağışlanacağı öğrenildi.

AirportHaber Ailesi olarak Çaltılı’ya Allah’tan rahmet sevenlerine ve mesai arkadaşlarına başsağlığı dileriz.

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık kısa bir süre önce Çaltılı’yı ziyaret etmiş ve THY’den tedavi süreci için destek istemişti. THY ve Turkish Do&Co ise yardım çağrılarına sessiz kalmıştı. 

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık’ın Çaltılı’yı konu alan yazısına BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Olmadı... Muhammed Çaltılı’dan üzücü haber geldi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Bir Okuyucu ~ 5 yıl önce
Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun Kardeşimizin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 5 yıl önce
Bi insanı işinden etmek sonrasını o kişinin hayatını yaşayacaklarını düşünmemek elbetteki vicdansız “insan”ların işi ve Thy ve iştiraklerinde bu insanlardan oldukça fazla.Yöneticilik vasfı altında senin verdiğin anlamsız karar bir insanı hayatından edebiliyor.Senin insanları bir çırpıda sildiğin gibi gün olur senin de üzerini bir çırpıda silerler.O gün aldığın “ah”ları hatırlayıp ben şurda yanlış yapmıştım dersin ama artık çok geç olur...İlahi adalet is loading..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müslüman olmak ~ 5 yıl önce
Yediğiniz lokmaların, girdiğiniz hırkaların hesabını veremeyin inşallah, gerçek Müslüman'ın dişi kırılır, çekileceği hesap için vicdanı uyutmaz, ama gerçekten Müslüman ise, bakalım nereye kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vahim ~ 5 yıl önce
İnsanların , kağıt mendil gibi tüketilmesine acı bir örnek. Yerin dibine batsın küresel gelişiminiz, maliyet analiz çalışmanız. Allah şahittir. Rahmetini bol etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 5 yıl önce
ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vicdan ~ 5 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Hiç mi vicdanınız yoktu şu genç adamı gönderirken. Hadi gönderdin, insan olan destek olmaktan neden imtina eder? Gücünüz bu gençlere yetiyor! Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşlar vs Naylonlar ~ 5 yıl önce
Bir hikayesi olanlarla bir ufuruk olanlarin farki bu. Kimilerinin hikayesi daha buyuk bir hikayeye katilip aslina donuyor kimilerinin ufuruk sesini andiran hayatlari daha buyuk ufuruklerin arasinda hic olup gidiyor. Allah rahmet etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Unutma! ~ 5 yıl önce
Ey sorumlu yöneticiler, Unutmayın yaşattıklarınızı yaşamadan ölmeyeceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 5 yıl önce
Allah rahmet eylesin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 5 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000