09 Mart 2009, Pazartesi 11:33:12

OKURLARIMIZA ÖNEMLİ DUYURU

Son dönemde haber altı yorumlarda yaşanan sıkıntılar yüzünden AirportHaber olarak aşağıdaki açıklamayı yapma gereği duyduk.
  • HELE ŞÜKÜR ÇOK BİLE GEÇKALDINIZ!
  • Havacılık camiasından olmayıp da haber altındaki yorumları okuyan vatandaşlarımız, haklı olarak seviyenin ne kadar düşük olduğunu görüyor ve tüm Havacıların aynı seviyede insanlar olduğunu düşünüyorlar. Lütfen camiaya yakışır yorumlar yapınız. Her ne kadar yorum sahibinin ismi cismi görünmese de , yine de burada koca bir sektörü temsil ettiğinizi unutmayınız. Tabiki eleştiri yapılacak ama herzaman seviyeyi korumamız lazım. Burası bir Futbol forumu değil. Sevgi ve saygılarımla. HRK
  • Airport Haber, hepimizin gurur duymasi gereken bir site. Bizim sektorumuze ait bir yayin grubu. Ne guzel kendimize ait bir ozel alanin olmasi. Hakaret iceren yorumlar uzun zamandir malesef sektorumuze yakismayan bicimde suruyordu. Nihayet bitecek.
  • peki ya nereye konuşacaz????tamamiyle sabiha gökçen patronlarının işi bu ... lütfen medyaya,konuşmayorum özgürlüğünüzede saygınız olsun.
  • Yorumlara dikkat edilirse, her haber için ancak 10-12 yorum yapılıyor. Ancak iş THY Yönetimine gelince yorum miktarı yüzlere ulaşıyor. Mağdurlar içlerini sizin sayenizde dökmeye ve de seslerini bir yerlere duyurmaya çalışıyorlar. İstemeden olumsuz yorumlar da yapılıyor. Bu çoğunluğun sesi olup, o yorumları tasnif edip ,THY'nin bağlı olduğu üst makamlara ulaştırmak da sizin göreviniz olsa, hayırlı bir iş yapmış olursunuz. Saygılar
  • Bundan sonra böyle şamandan şamarlar gelecek, bekleyin...Pek yakında...
  • Son bir yılda THY'den uzaklaştırılan personelin sadece benim bildiğim 10'u mahkeme kararıyla geri döndü (yada THY'ye 8 ila 12 brüt maaş tazminata hükmetti) bilmem bu konular sizi ilgilendirirmi ben bir hatırlatayım dedim madem yorumlar bazılarını rahatsız etmiş anlaşılan birde bu konulara değinsek diyorum birde soru:Bu insanları kendilerinden değil diye gönderen sayın yöneticiler bu tazminatları (ortalama 1 yılda eski para ile 1.5 trilyonu buluyor) kimin cebinden ödüyorlar kendilerinin değil dimi canım?Yazık olur kıyamayız onlara valla billa.Saygılar.
  • Tatlı Tatlı yapacağız yorumları ama sizde yayınlayacaksınız.Hatta artık esprili yapacağız, incitmeden tıpkı bir karikatür gibi.Teşekkürler.
  • 6 haber önce THY KAYSERİYE İNEMEDİ başlıklı haberinize 4.yorum yapan arkadaşın ib.., bo.., büzü... gibi seviyesiz kelimeler içeren yorumunuda hemen silin isterseniz belki gözünüzden kaçtı ama yenilir yutulur gibi değil.. sevgili airporthaber editörleri söylediğim yeri lütfen bir daha okuyun iyi çalışmalar
  • Aldığınız kararlara saygılıyız ancak zülf-i yare dokunduğumuz içinde ziyadesiyle memnunuz.Elbette yine yorumlarımızı yapacağız yayınlayıp yayınlamamak size kalır, ama şunuda unutmayınız biz varsak siz varsınız.Burada tüm Türkiye'de olduğu gibi AKP'nin ''istediği gibi'' bir platform olma çabaları gösterilirse burada kimse artık sizi ''TIK'' lamaz olur biter.Sağduyuya davet ediyoruz sizi.Nezaket ölçüsünde eleştirilerimizi devam ettireceğiz, üyeliğe geçin isterseniz bizi bozmaz.Zaten eskiden öyleydi ve yine vardık biz.

Değerli okuyucularımız,

 

 

Havacılık sektörünün en önemli haber portalı olarak kamu hizmeti veren AirportHaber olarak, son dönemde haberlerimize yapılan yorumlar konusunda ciddi sıkıntılar yaşandığımız için açıklama yapma gereği hissettik.

 

Gün içerisinde gelen yüzlerce yorumu tek tek inceleyip siteye koyan editör arkadaşlarımız, zaman zaman bazı hassas konuları iş yoğunluğundan dolayı gözden kaçırabiliyor. Bu yüzden de hiç istemediğimiz sıkıntılar yaşanabiliyor.

 

Havacılık sektörünün, toplumun elit seviyesine  ait kişilerinden oluştuğunu varsayıyoruz ve bu tür yakışıksız yorumları yadırgadığımızı belirtmek istiyoruz.

 

Haber altındaki yorumların amacı, o haberle ilgili yapıcı eleştirilerin ve düşüncelerin paylaşılmasına imkan sağlamaktır. Bu amaçla kullanıldığı sürece de hiçbir sorun olmamaktadır. Ancak bazen yorumların maksadını aştığını üzülerek görmekteyiz.

 

Bu şartlar altında, kişilerin haysiyet, onur ve şerefine doğrudan saldırıda bulunan, şirketlerin ticari itibarına zarar verebilecek hiçbir yoruma sitede yer verilmeyecek, onay kriterleri çok daha katı olacaktır.

 

Siz okuyucularımızdan da bu konuda gerekli anlayışı göstereceğinizi umuyoruz…

OKURLARIMIZA ÖNEMLİ DUYURU

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Misafir ~ 15 yıl önce
HELE ŞÜKÜR ÇOK BİLE GEÇKALDINIZ!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Havacılık camiasından olmayıp da haber altındaki yorumları okuyan vatandaşlarımız, haklı olarak seviyenin ne kadar düşük olduğunu görüyor ve tüm Havacıların aynı seviyede insanlar olduğunu düşünüyorlar. Lütfen camiaya yakışır yorumlar yapınız. Her ne kadar yorum sahibinin ismi cismi görünmese de , yine de burada koca bir sektörü temsil ettiğinizi unutmayınız. Tabiki eleştiri yapılacak ama herzaman seviyeyi korumamız lazım. Burası bir Futbol forumu değil. Sevgi ve saygılarımla. HRK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Airport Haber, hepimizin gurur duymasi gereken bir site. Bizim sektorumuze ait bir yayin grubu. Ne guzel kendimize ait bir ozel alanin olmasi. Hakaret iceren yorumlar uzun zamandir malesef sektorumuze yakismayan bicimde suruyordu. Nihayet bitecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
peki ya nereye konuşacaz????tamamiyle sabiha gökçen patronlarının işi bu ... lütfen medyaya,konuşmayorum özgürlüğünüzede saygınız olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumlara dikkat edilirse, her haber için ancak 10-12 yorum yapılıyor. Ancak iş THY Yönetimine gelince yorum miktarı yüzlere ulaşıyor. Mağdurlar içlerini sizin sayenizde dökmeye ve de seslerini bir yerlere duyurmaya çalışıyorlar. İstemeden olumsuz yorumlar da yapılıyor. Bu çoğunluğun sesi olup, o yorumları tasnif edip ,THY'nin bağlı olduğu üst makamlara ulaştırmak da sizin göreviniz olsa, hayırlı bir iş yapmış olursunuz. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bundan sonra böyle şamandan şamarlar gelecek, bekleyin...Pek yakında...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Son bir yılda THY'den uzaklaştırılan personelin sadece benim bildiğim 10'u mahkeme kararıyla geri döndü (yada THY'ye 8 ila 12 brüt maaş tazminata hükmetti) bilmem bu konular sizi ilgilendirirmi ben bir hatırlatayım dedim madem yorumlar bazılarını rahatsız etmiş anlaşılan birde bu konulara değinsek diyorum birde soru:Bu insanları kendilerinden değil diye gönderen sayın yöneticiler bu tazminatları (ortalama 1 yılda eski para ile 1.5 trilyonu buluyor) kimin cebinden ödüyorlar kendilerinin değil dimi canım?Yazık olur kıyamayız onlara valla billa.Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tatlı Tatlı yapacağız yorumları ama sizde yayınlayacaksınız.Hatta artık esprili yapacağız, incitmeden tıpkı bir karikatür gibi.Teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
6 haber önce THY KAYSERİYE İNEMEDİ başlıklı haberinize 4.yorum yapan arkadaşın ib.., bo.., büzü... gibi seviyesiz kelimeler içeren yorumunuda hemen silin isterseniz belki gözünüzden kaçtı ama yenilir yutulur gibi değil.. sevgili airporthaber editörleri söylediğim yeri lütfen bir daha okuyun iyi çalışmalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aldığınız kararlara saygılıyız ancak zülf-i yare dokunduğumuz içinde ziyadesiyle memnunuz.Elbette yine yorumlarımızı yapacağız yayınlayıp yayınlamamak size kalır, ama şunuda unutmayınız biz varsak siz varsınız.Burada tüm Türkiye'de olduğu gibi AKP'nin ''istediği gibi'' bir platform olma çabaları gösterilirse burada kimse artık sizi ''TIK'' lamaz olur biter.Sağduyuya davet ediyoruz sizi.Nezaket ölçüsünde eleştirilerimizi devam ettireceğiz, üyeliğe geçin isterseniz bizi bozmaz.Zaten eskiden öyleydi ve yine vardık biz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000