11 Eylül 2017, Pazartesi 13:42:00

Öktem'den sürpriz karar

Hava İş'te seçim süreci tüm hızıyla sürerken, Ankara Şube Başkanlığı'na aday olan Demokan Murat Öktem, sürpriz bir kararla seçimden çekildiğini duyurdu.
  • SEN İYİSİNİ BLİRSİN ABİ HAYIRLISI İNŞ SAYGILAR
  • Saygılarımı sunarım , kamyoncular kendi işini yapsin diyen bir adam cikti
  • böyle şeyleri görmeye pek alışık değiliz ama hayırlısı olsun
  • İki asamalı bir secimde bunun acıklaması nedir... madem anadolu secimleri sonucu belirleyecek, acıklanmayan bir sorun var gibi duruyor..
  • Pisliğe ortak olmama erdemini gösterenlere helal olsun.Onlar çocuklarının yüzüne çok rahat bakacaklar. Ya diğerleri bu utançla nasıl yaşıyacaklar. 100 tane kamyoncunun THY personelini ve Havaş iş sendikasını esir almasına seyirci kalan istanbuldaki sözde imanlı ve milliyetçi kardeşler,Demokanın bu tavrı size örnek olacakmı acaba. özellikle pasaport böümünde 30 yıldır çalışan arkadaş ve diğerleri...
  • Onlarca belgeli yolsuzluk, usulsüzlük ve gayri etik uygulama iddialarına rağmen tek bir belgeli açıklama yapamayan, iftira diye hukuğa bile başvuramayan rant peşindeki Ali Kemal ve yönetiminin aksine yenilgiyi ve çalışanların tercihini saygıyla karşılayıp onurlu bir davranış sergileyen Demokan Bey'e tebrikler!
  • E hani Demokan Bey ezici bi çoğunlukla delege sayısında öndeydi :)
  • Gerçek. Böyle karakterli adamlar keşke en güzel yerlere gelseler bugun sendika başkanlıfına aday ol oylarımoz sana karekter asil insanlar tasır
  • Bu arkadaşı ve ekibini numunelik ayırsınlar bence, az kaldı bu türden.
  • Kim bu ?

Hava İş'te seçim süreci tüm hızıyla sürerken, Ankara Şube Başkanlığı'na aday olan Demokan Murat Öktem, sürpriz bir kararla seçimden çekildiğini duyurdu.

İşte Öktem'in açıklaması:

Değerli çalışma arkadaşlarım;

8 Eylül cuma günü gerçekleştirdiğimiz Hava-iş 26. Olağan Genel Kurulu Ankara Şube Başkanlığı seçimlerinde ben ve ekibim sizlerin oylarınız ile Anadolujet ofisimizden 16 delege çıkarttık. Bu yarışta rakibimiz olan Canan Hanım ise diğer sandıkların kurulduğu Ankara İstasyon Müdürlüğü'nden 16 ve Ankara Satış Müdürlüğünden de  8 delege çıkartarak toplamda 24 delegeye ulaşmıştır. Eylül ayının 30'unda Ankara'dan seçilen delegeler ile birlikte, bağlı bulunan 28 şehrin delegeleri oy kullanarak Ankara Şube Başkanını seçecekler. Bir önceki mailimde de belirttiğim gibi yoğun katılım ve ilginizden dolayı her birinize tek tek teşekkür ederim. Üzülerek belirtiyorum ki delege sayısı olarak önde olmadığım bir seçime devam etmek benim karakterime uygun olan bir davranış olamaz. Bana oy veren 96 arkadaşımdan özür dileyerek bugün itibariyle Ankara Şube Başkanlığı seçiminden çekildiğimi siz değerli çalışma arkadaşlarıma bildirmek isterim. Her birinize iyi bir hafta diliyorum.

Saygı ve sevgilerimle.

Öktem'den sürpriz karar

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

SAMET ~ 7 yıl önce
SEN İYİSİNİ BLİRSİN ABİ HAYIRLISI İNŞ SAYGILAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal.olsun ~ 7 yıl önce
Saygılarımı sunarım , kamyoncular kendi işini yapsin diyen bir adam cikti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayırdır işallah ~ 7 yıl önce
böyle şeyleri görmeye pek alışık değiliz ama hayırlısı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demokan ~ 7 yıl önce
İki asamalı bir secimde bunun acıklaması nedir... madem anadolu secimleri sonucu belirleyecek, acıklanmayan bir sorun var gibi duruyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anadolunun sesi ~ 7 yıl önce
Pisliğe ortak olmama erdemini gösterenlere helal olsun.Onlar çocuklarının yüzüne çok rahat bakacaklar. Ya diğerleri bu utançla nasıl yaşıyacaklar. 100 tane kamyoncunun THY personelini ve Havaş iş sendikasını esir almasına seyirci kalan istanbuldaki sözde imanlı ve milliyetçi kardeşler,Demokanın bu tavrı size örnek olacakmı acaba. özellikle pasaport böümünde 30 yıldır çalışan arkadaş ve diğerleri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 7 yıl önce
Onlarca belgeli yolsuzluk, usulsüzlük ve gayri etik uygulama iddialarına rağmen tek bir belgeli açıklama yapamayan, iftira diye hukuğa bile başvuramayan rant peşindeki Ali Kemal ve yönetiminin aksine yenilgiyi ve çalışanların tercihini saygıyla karşılayıp onurlu bir davranış sergileyen Demokan Bey'e tebrikler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E hani? ~ 7 yıl önce
E hani Demokan Bey ezici bi çoğunlukla delege sayısında öndeydi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 7 yıl önce
Önde idi, bu durumda adam çekildi. Helal olsun
Murat'a ~ 7 yıl önce
Okuma yazma mı bilmiyorsun yoksa anlama güçlüğü mü var?! Adam delege sayısı olarak geriye düşmüş bir halde seçime devam etmem bana yakışmaz, diyor. Ne ezici üstünlüğü! Bu kadar sendika yandaşı olduğunuzu belli etmeyin bari yorum yazarken :)
-HELAL ADAM GİBİ ADAM ~ 7 yıl önce
Gerçek. Böyle karakterli adamlar keşke en güzel yerlere gelseler bugun sendika başkanlıfına aday ol oylarımoz sana karekter asil insanlar tasır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alın bunları ~ 7 yıl önce
Bu arkadaşı ve ekibini numunelik ayırsınlar bence, az kaldı bu türden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
C ~ 7 yıl önce
Kim bu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000