16 Eylül 2021, Perşembe 10:01:45

Okhotnik'e övgü dolu sözler

İtalya’nın en büyük internet gazetelerinden L'AntiDiplomatico, Rus ağır saldırı insansız hava aracı (İHA) Okhotnik'in Moskova'nın gökyüzünde Washington üzerindeki üstünlüğünü kanıtladığını yazdı.
  • Dronun adı ohotnik avcı demek okhotnik değil...
  • Geleceğin sistemi bu ihalar , ama bizim istemezükkkkk cü malum zihniyet “ben gerek var İHA’ya/SİHA’ya” Amerikalılar yapıyor onlardan alalım” desin... Burda da çok şakçısı var onların. 2023 de sanıyorlar ki başa gelecekler :) eğer olur da gelirlerse bütün iha, siha yatırımları iptal olur.
  • Ciddi anlamda tehlikeli bir drone. x47b ve bu baya sıkıntı çıkarır.

İtalya’nın en büyük internet gazetelerinden L'AntiDiplomatico, Rus ağır saldırı insansız hava aracı (İHA) Okhotnik'in Moskova'nın gökyüzünde Washington üzerindeki üstünlüğünü kanıtladığını yazdı.

İtalyan gazetesinin yayınladığı makalede, Rusya’nın geliştirdiği Okhotnik adlı saldırı fonksiyonlu insansız hava aracının Moskova'nın gökyüzünde Washington üzerindeki üstünlüğünü kanıtladığı belirtildi.

İHA’ların gelecekte çıkabilecek göreceli savaşta belirleyici bir ağırlığa sahip olacaklarına dikkat çekilen yazıda, radarlara görünmezlik sağlayan teknolojilerle donatılmış en gelişmiş modellerin çok yakında en modern avcı uçakları ile aynı seviyede hareket edebilecekleri vurgulandı.

Rusya’nın geliştirdiği yeni insansız hava araçlarının ABD’de ciddi endişelere yol açtığını aktaran yazar, bununla birlikte ABD ordusunun bir takım ‘objektif ekonomik zorluklar’ çektiğini ve ‘aynı anda birkaç cephede Rusya’nın gerisinde kaldığını’ ifade etti.

Makalede, “ABD’nin gökyüzündeki hakimiyeti sona eriyor gibi görünüyor. Rusya ve Çin ilerlemeye devam ediyor ve durmak niyetinde değiller” vurgusu yapıldı.

L’AntiDiplomatico yazarı, ‘Amerikan kabusu’ diye adlandırdığı Okhotnik İHA’sı ile beşinci nesil avcı uçağı Su-57’yi ‘ölümcül Rus kombinasyonu’ olarak nitelendirerek, birlikte çalışan iki hava aracının birbirini mükemmel bir şekilde tamamladığının altını çizdi.

Yazar, “İHA, avcı uçağının radar tarama alanını genişletiyor ve hava savunmanın etkili olduğu bölgeye girmeden düşmanı vurmasına olanak sağlıyor” ifadelerini kullandı.

Rusya’nın geliştirdiği ağır saldırı insansız hava aracı Okhotnik, 2019’un sonbaharında beşinci nesil Su-57 avcı uçağı ile birlikte ilk uçuşunu gerçekleştirmişti. Okhotnik’e yönelik deneme programı kapsamında otomatik modda yapılan uçuş, yarım saatten fazla sürmüştü.

Rus askerleri bu uçuş kapsamında İHA ve Su-57 avcı uçağı arasındaki etkileşimi test etmişti. Okhotnik, Rus ordusunun saldırı fonksiyonlu ilk ağır İHA’sı olma özelliğini taşıyor.

Okhotnik'e övgü dolu sözler

Yorumlar

Max36 ~ 3 yıl önce
Dronun adı ohotnik avcı demek okhotnik değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samo ~ 3 yıl önce
Geleceğin sistemi bu ihalar , ama bizim istemezükkkkk cü malum zihniyet “ben gerek var İHA’ya/SİHA’ya” Amerikalılar yapıyor onlardan alalım” desin... Burda da çok şakçısı var onların. 2023 de sanıyorlar ki başa gelecekler :) eğer olur da gelirlerse bütün iha, siha yatırımları iptal olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
w ~ 3 yıl önce
Ciddi anlamda tehlikeli bir drone. x47b ve bu baya sıkıntı çıkarır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000