25 Ağustos 2008, Pazartesi 08:25:03

Öger'in satış görüşmeleri son sürat!

Almanya'nın önde gelen turizm şirketlerinden Öger Tours'un sahibi Vural öger, Rus yatırımcı Alexander Lebedev'le görüşmelerin devam ettiğini açıkladı.
  • Beni Görürseniz tanirsiniz.Evet yoruldunuz.Amma bu isi sizsiz yönetecek,Almanya'da ve Türkiye'de cok yetenekli kisiler olduguna inaniyorum.Bende Emekli oldum,kenara cekildim.Amma olaylari takip etmekteyim.Sizde bunu muhakkak yapacaksiniz.Hayirlisi olsun amma iyi düsünün.Bilhassa Türkiye acisindan.

Alman "VVestdeutsche Allgemeine Zeitung'' Gazetesi ise, Rus yatırımcı Alexander Lebedev'in bugün Almanya'nın önde gelen turizm şirketlerinden Öger Tours'un sahibi Vural Öger ile bir noterde buluşarak, Öger şirketin satışını onaylayacaklarını iddia etti. Lebedev'in Türkiye'ye giden Rus turistlerin sayısının hızlı bir şekilde artması nedeniyle Öger Tours ile yakından ilgilendiği ve şirketin yüzde 76'sını satın almak istediği belirtilen haberde, ancak daha önce ifade edilen 125 milyon Avro'luk satış fiyatının çok yüksek olabileceği kaydedildi.

Haberde, Blue VVings havayolu şirketinin sahibi de olduğu hatırlatılan Lebedev'in, Almanya'daki altıncı büyük turizm şirketi olan Öger Tours'un özellikle Türkiye uzmanlığından faydalanmak istediği ifade edildi. Vural öger ise yaptığı açıklamada, müzakerelerin hala sürdüğünü belirterek, "Ayrıntılar kesinleşmeden bu iş bitti diyemem. Şu anda biten bir şey yok. Bu kadar önemli olduğumu ben de bilmiyordum, özellikle yabancı ajanslar hakkımda her gün bir şey yazıyor. Onlara göre her şey tamamlanmış bitmiş" dedi. Ortada bir teklif bulunduğunu hatırlatan Öger, "Daha müzakereler devam ediyor. Ayrıntılar ele alınıyor. Sonuçta büyük bir şirket" dedi. Öger, anlaşmaya ne zaman varılabileceği konusunda henüz bir şey söyleyemeyeceğini ifade etti.

Öger'in satış görüşmeleri son sürat!

Yorumlar

Neredeyiz ~ 16 yıl önce
Beni Görürseniz tanirsiniz.Evet yoruldunuz.Amma bu isi sizsiz yönetecek,Almanya'da ve Türkiye'de cok yetenekli kisiler olduguna inaniyorum.Bende Emekli oldum,kenara cekildim.Amma olaylari takip etmekteyim.Sizde bunu muhakkak yapacaksiniz.Hayirlisi olsun amma iyi düsünün.Bilhassa Türkiye acisindan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000