14 Haziran 2013, Cuma 07:45:38

ÖGER YEPYENİ BİR VİZYONLA GELİYOR

Öger Tour'un kurucusu Vural Öger, yepyeni bir vizyonla hizmet sunmaya hazır olduklarını söyledi.
  • hahahaaa ´thomas cook duymasin, Öger Tours satildiktan sonra ayni marka altinda biraz zor!

Yeni projelerini ilk kez açıklayan Vural Öger, yaklaşık 4 milyon Euro’nun üzerinde yaptıkları bir yatırımla teknoloji üzerinden seyahat pazarlayacaklarını söyledi. Ögernet sitesi üzerinden çok büyük bir otel ve uçak data bankı kurduklarını kaydeden Öger, şu bilgileri verdi:

'TÜRKİYE’DE YENİ SİSTEMİ TANITACAĞIZ'

Sitemizin lansmanını ilk kez Almanya’da lanse ettik. Şimdi de Türkiye’de tanıtıma geçeceğiz. Örneğin bir Alman turist, Frankfurt’tan New York’a uçacak, oradan Arjantin’e gidecek. Orada tatil yapacak ve dönecek. Kuracağımız bu sistem, en iyi fiyatları çekiyor ve müşteriye sunuyor. Ya da bu turist, Türkiye’de bir otelde kalmak istiyor, hemen ona uygun oteli bulup, kendisine sunuyoruz."

'HEDEF 5 YIL SONRA 500 BİN TURİST'

Turizm sektöründe klasik tur operatörlüğünün artık gerilerde kaldığını ifade eden Öger, "Artık iş internete gidiyor. Klasik tur operatörlüğü kavramı bitiyor. Biz de bu noktadan hareketle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu anda Türkiye’de 900 otelle anlaştık. Hedefimiz 5 yıl sonra 500 bin turiste, bizim site üzerinden tatil yaptırmak" diye konuştu.  

ÖGER YEPYENİ BİR VİZYONLA GELİYOR

Yorumlar

hahaha ~ 11 yıl önce
hahahaaa ´thomas cook duymasin, Öger Tours satildiktan sonra ayni marka altinda biraz zor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000