14 Ağustos 2010, Cumartesi 14:20:59

Öger Türk Tur'dan Ramazan'a özel kampanya

Avrupa’nın en büyük Türk tur operatörü olan Öger Türk Tur, Almanya genelinde birçok eyalette okul tatiline denk gelen Ramazan ayı için özel bir kampanya çalışması başlattı.
  • 17.08.10 Elazığ- Berlin seferine Almanya iç hat bağlantılı Düsseldorf satışı açtı Öger. Yer bulamayanlara iletilir..
  • 17.08.2010 tarihinde Elazig - Berlin ve Düsseldorf ucagi bulunmakta almanyanin baskenti Berlinden her saat basi diger sehirlere ic hatlari bulmak cok basit bilginize
  • Öger Türk Tur Satılmadı.. Öger Tours satıldı uçuçlar olduğu gibi devam ediyor hatta dahada gelişerek tours şirketi satıldığı için türk tur a yüklenecektir.
  • Yahu bu şirket satılmadımı ? Öger mi kaldı ? Uçuşlarıda kaldırırlar herhalde yakında...
  • elazığ uçuşlarında yer bulma sıkıntımız oldu bunu çözerseniz sevinirim
  • herzaman oldugu gibi ilklerin sirketidir AVRUPADAKI tek gurur duydugumuz TÜRK SEYHAT sirketidir gerisi sezonluk sirketler

Almanya’da yasayan vatandaşlarımızı en uygun fiyatlarla memleketlerinde iftar keyfi yaşattırmayı amaçlayan Öger Türk Tur, aynı zamanda tatil döneminde kampanya yapan ilk şirket olma özelliğini hedefliyor.

Öger Türk Tur, Almanya’nın birçok eyaletinde okul tatili devam ederken, izinlerini Almanya’da geçirmek zorunda olan Türklere yönelik „Türkiye’de iftar yapmaya ne dersiniz?“ adı altında bir kampanyanın startını verdi. Şirketin Genel Müdürü Selim Ataş yaptığı açıklamada, Öger Türk Tur olarak hep ilklerin şirketi olduklarını ve bu vesile ile izin döneminde kampanya yapan ilk şirket olma ünvanını elde edeceklerini belirtti. Almanya’da izin döneminde Türkiye’ye gidemeyen birçok insanımızın olduğunu vurgulayan Ataş, düzenledikleri kampanya ile hem memleket hasretini gidereceklerini, hem de Türkiye’de Ramazan ayının özelliklerini yaşatacaklarını belirtti.

Almanya çıkışlı, başta İstanbul olmak üzere Öger Türk Tur’un direkt uçtuğu İzmir – Ankara – Kayseri – Adana – Gaziantep –Samsun –Trabzon – Hatay – Malatya - Elazığ –Erzurum – Kars – Zonguldak – Bursa hatlarında da bu kampanyanın geçerli olduğuna vurgu yapan Selim Ataş, kampanyanın yanı sıra en ekonomik fiyatlarla Türkiye’ye uçma imkânı sunduklarını söyledi.  Kampanya hakkında daha detaylı bilgi ya da bilet almak için en yakın yetkili acentelere ve merkez bürolara başvurulabileceğini ifade eden Ataş, aynı zamanda internet üzerinden www.ogerfly.com adresinden rezervasyon yapılabileceğini vurguladı.
 

Öger Türk Tur'dan Ramazan'a özel kampanya

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
17.08.10 Elazığ- Berlin seferine Almanya iç hat bağlantılı Düsseldorf satışı açtı Öger. Yer bulamayanlara iletilir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
17.08.2010 tarihinde Elazig - Berlin ve Düsseldorf ucagi bulunmakta almanyanin baskenti Berlinden her saat basi diger sehirlere ic hatlari bulmak cok basit bilginize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Öger Türk Tur Satılmadı.. Öger Tours satıldı uçuçlar olduğu gibi devam ediyor hatta dahada gelişerek tours şirketi satıldığı için türk tur a yüklenecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yahu bu şirket satılmadımı ? Öger mi kaldı ? Uçuşlarıda kaldırırlar herhalde yakında...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
elazığ uçuşlarında yer bulma sıkıntımız oldu bunu çözerseniz sevinirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
herzaman oldugu gibi ilklerin sirketidir AVRUPADAKI tek gurur duydugumuz TÜRK SEYHAT sirketidir gerisi sezonluk sirketler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000