13 Temmuz 2015, Pazartesi 11:30:18

Öger Malatya seferlerine başladı

Öger Türk Tur, Düsseldorf ve Frankfurt’tan Malatya seferlerine başladı.
  • Selim Bey'e adli yorumcuya cevap: Atlasglobal ve Pegasus gurur duydugumuz hava yolu sirketleridir, fakat bu hatlari ucabilmek icin 2 pozisyon yapilmasi gerekmektedir. Bu vesile ile noktadan noktaya ucma adina böyle bir operasyon yapılıyor.
  • Selim Bey, öncelikle sizleri canı gönülden tebrik ederim fakat bir sorum olacak. Neden Türk havayolu şirketlerini kullanmıyorsunuz. Mesela Atlas veya ne bileyim Pegasus vs. Yani neden Germania? Gerçekten bu soruyu cevaplayabilirseniz çok memnun olurum. AYT'den saygı ve sevgilerimle...
  • Hayırlı olsun

Anadolu'da hizmete açtığı yeni uçuş noktalarıyla (Bursa, Zafer Bölgesel Havalimanı, Balıkesir Koca Seyit vb.) gurbetçilere ve Türk Sivil Havacılığına önemli bir katkı sağlayan Öger Türk Tur, 2 Mayıs 2007 tarihinde başladığı karşılıklı Almanya – Malatya direkt uçuşlarının 8. yılını kutluyor.

Yaz sezonunda Düsseldorf’tan 27 Haziran’da, Frankfurt’tan ise 10 Temmuz’da başlayan (bu rotada uçan tek şirket) ve her biri 210 yolcuyla ilk uçuşlarını gerçekleştiren Malatya uçuşları Germania Havayolları’nın Airbus A321 tipi uçaklarıyla sürüyor. Malatya uçuşları 2015 Eylül sonuna kadar devam edecek.

Öger, yaz aylarında sayısı artacak olan seferlerin Almanya’nın Hessen ve Kuzey Ren–Vestfalya bölgesindeki Malatyalılar'ı da memleketlerine taşıyacak.

Uygun ve ekonomik biletlerle bölgenizdeki yetkili acentelerden ve www.ottfly.com adresinden temin edilebilirsiniz.

Öger Malatya seferlerine başladı

Yorumlar

Selim ~ 9 yıl önce
Selim Bey'e adli yorumcuya cevap: Atlasglobal ve Pegasus gurur duydugumuz hava yolu sirketleridir, fakat bu hatlari ucabilmek icin 2 pozisyon yapilmasi gerekmektedir. Bu vesile ile noktadan noktaya ucma adina böyle bir operasyon yapılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim Bey'e ~ 9 yıl önce
Selim Bey, öncelikle sizleri canı gönülden tebrik ederim fakat bir sorum olacak. Neden Türk havayolu şirketlerini kullanmıyorsunuz. Mesela Atlas veya ne bileyim Pegasus vs. Yani neden Germania? Gerçekten bu soruyu cevaplayabilirseniz çok memnun olurum. AYT'den saygı ve sevgilerimle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Berlin ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000