11 Ocak 2009, Pazar 16:53:49

ÖGER: "ANLAŞAMADIK"

FVW dergisi, Aleksander Levedev - Öger ortaklığından vazgeçildiğini ve Öger Grubunun bağımsız olarak kendi yoluna devam edeceğini duyurdu.
  • Sn. Öger kadar bu havacilik sektöründe (Türkiye) akil dolu birsi su ana kadar cikmamistir. Ve Türk sirketleri ile calismadigi icinde ayriyeten tebrik ederim. Gecmise bir bakin ne kadar özel sirket geldi ve gitti. Öger her zaman secimlerinde dogru isleri yapmistir ve bu piyasadada üsütüne yoktur. Yigiti öldürün yalniz hakkini yemeyelim. Ortaklik kurmadigi icinde cok sevindim sahsen.
  • biravrupalı dostum sadeec AKP kurtardı helal tarzında buraya siyaset yazınıza eleştiri verdim. Ancak aşında bir Türk olduğu müddetçe hiçbir şirketin batması veya yok olması taraftarı değilim. Bizimle alakasız şirketlermi kazansın 3-5 kuruşuda. Öger öyle yada böyle yoluna devam etsin. Atlas Jet'in doğup büyümesindeki en önemli pay Ögerindir. THY'na en yakın kalitede uçan bir zamanlar Atlas Ogerden sonra sıradan bir firma haline gelmeye başladı. Yani sanırım anlatabiliyorumdur. öger önemli bir firma ve öndecen sivil havacılığımıza çok yararı vardı. Şimdi Bluewings diye saçma sapan bir firma adam oldu başımıza. Biravrupalı.. ne güzel vergi mükellefisiniz. Allah daim etsin başarılarınızı... Saygılar.
  • MEYVE VEREN AGAC TASLANIRMIS. BEYLER BUGUNE KADAR HIC BIR HAVAYOLU HIC BIR TUR OPERATORUNDEN PARASINI HAFTALAR HATTA AYLAR ONCE NAKIT ALMADAN UCMADI UCMAZDA. BU DURUMDA BIR TUR OPERATORUNUN HAVAYOLNU BATIRMASI SOZ KONUSU OLAMAZ. AMA HAVA YOLU PARAYI ALIRDA UCMAZSSA TUR OPERATORU BATABILIR. ISI BILMEYENLER SU HAVAYOLU BATIRMA LAFINI BIRAKSIN ARTIK. TICARETTE ALMADAN VERMEK OLMAZ BUNU ANLAYIN ARTIK.
  • elestiriyi sahsilestirmediginiz sürece buradadki plat forumdan hepimiz yararlana biliriz. yorum belden asagiya olmadigi sürece, hakaret icermedigi ve kisilik haklarina aykiri olmadigi sürece hürdür. beraberce daha dürüst, yolcu, acenta ve calisanlarin haklarin koruyan calistigi hotelcilarin,tadarikci olan firmalara ve hava yollarin in hak ve hukuklarini gözeten internet (yolcu telefeon. adresilerin)sayesinde acentayi by pas eden degil sizlerin tarifine uygun bir Ögertürk tur icin, temenide bulunuyoruz. tabki acentalarin, havayollarinin müsterilerin hotelcilerin , tedarikcilerin calisanlarinda hizmet aldiklari sirketin haklarininada saygili olmasini hizmet lerini eksiksiz yerin getirmelerini diliyoruz hoscakalin dostcak
  • Türkiye deki otellere paralarini bir türlü ödemeyen, bir cok ucak sirketinin batmasina sebeb olan, yillarca Türkiye`den haksiz yere tesvik alip, hatta verilmemesi durumunda Türkiye`ye turist göndermem diyebilecek kadar cürretkar birisinin artik en azindan bu sekilde cezalandirilmasi hic fena degil :-)
  • gecmisi konusup durursunuz.. Ögertours ile Ögertur un kendi iclerinde personelin birbirine davranislarina son vermek icin ayrilmasi bile mahkeme karari ile oldu beyim uyanda baliga gidelim belki zihniniz acilir. Sahsiniza alinmayin sizide anliyorum sizin istediginiz Ögertur türk sirketleriyle ucsun (onlarin sonra satin alma yoluyla muhasebesini veya sorumlu sahsi veya yurt disi temsilcisini) faturalar kabarincada sutlasin, sunku bir sekilde sak sakcilarina nema gerekli beyler nemalanma dönemi ucakcilikta bitti Ister kabullenin ister kabullenmayin, yeni döneme ayak uyduran kalir uyduramayanda by by gider.
  • Bugüne kadar kaç havayolu şirketinin batmasına neden oldunuz hiç saydınız mı sayın öger?
  • Kimse ögerin sunu veya bunu yapmasina karsi degil demeki yazdiklarimi ya okuumadinizi yada okuyup degerlendirme kapasitesine sahip degilsiniz. ben her iki ülkedede vergi mükelefiyim sizin gibi ?? isareti degilim sayin bay/bayan ... Kimseyede sak sak yapmaya ihtiyacim yok dogru her zaman bir dir. sayin Ögerin sirketi ile uzun zamadir ic inde yasadigi SIKintilari ayuka cikmis siz hala nelerden bahsediyorsunuz türkiyeden devlet destegini yillar boyunca bir sekide ic edip yatirima dönüstürmüyordu simdi kardesini ve muhasebe müdürünu yoksa hayirli olsun diyemi danismaniyla beraber sirketinden uzaklastirdi. sizin gib saz arkadaslarina ihtiyaci var hep beraber koro kurup kara köy meydaninda veya taksimde olabilir
  • AKP sayesinde mi bitti:))? Yoksa sizde şakşakçılardan mısınız? Tek temennim var. OGER Bluewings ile anlaşması biter bitmez, artık tekrardan bir TÜRK şirketi ile anlaşsın. Türk havacılığına tekrar daha büyük katkılarda bulunsun.
  • eger bu sirket ruslarin eline gecseydi yakinda batar ve öger ismi yerle bir olurdu lebedevin ucak sirketi de nekadar dayanacak o da soru isareti insallah öger bluewingsle anlasmayi bitirir baska sirketlerle anlasir ve bluewingsle cekilen sorunlar sonunda biter.

Vural Öger, “Alpstream AG ile planlanan ortaklık modeline ısınamadım ve bu nedenle kurumsal ticari bağımsızlığıma devam edeceğim” diyerek, Lebedev’le yapılan pazarlıkların sona erdiğini bildirdi.

Açık kapı bıraktı

Ancak yine de "açık bir kapı" bıraktığını belirten Vural Öger, gerekirse pazarlıkların ileri bir tarihte yeniden başlayabileceğini ifade etti.

2008 yılının Ağustos ayında varılan prensip anlaşmasına göre, Lebedev, ilk aşamada 100 milyon avroyu aşan bir rakama Öger’in yüzde 76 hissesini alarak stratejik ortak olacaktı. Geri kalan yüzde 24’lük hisse için de opsiyonel hak tanınacaktı.

ÖGER: "ANLAŞAMADIK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

OGER ~ 15 yıl önce
Sn. Öger kadar bu havacilik sektöründe (Türkiye) akil dolu birsi su ana kadar cikmamistir. Ve Türk sirketleri ile calismadigi icinde ayriyeten tebrik ederim. Gecmise bir bakin ne kadar özel sirket geldi ve gitti. Öger her zaman secimlerinde dogru isleri yapmistir ve bu piyasadada üsütüne yoktur. Yigiti öldürün yalniz hakkini yemeyelim. Ortaklik kurmadigi icinde cok sevindim sahsen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 15 yıl önce
biravrupalı dostum sadeec AKP kurtardı helal tarzında buraya siyaset yazınıza eleştiri verdim. Ancak aşında bir Türk olduğu müddetçe hiçbir şirketin batması veya yok olması taraftarı değilim. Bizimle alakasız şirketlermi kazansın 3-5 kuruşuda. Öger öyle yada böyle yoluna devam etsin. Atlas Jet'in doğup büyümesindeki en önemli pay Ögerindir. THY'na en yakın kalitede uçan bir zamanlar Atlas Ogerden sonra sıradan bir firma haline gelmeye başladı. Yani sanırım anlatabiliyorumdur. öger önemli bir firma ve öndecen sivil havacılığımıza çok yararı vardı. Şimdi Bluewings diye saçma sapan bir firma adam oldu başımıza. Biravrupalı.. ne güzel vergi mükellefisiniz. Allah daim etsin başarılarınızı... Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DAHA IYI OLDU ~ 15 yıl önce
MEYVE VEREN AGAC TASLANIRMIS. BEYLER BUGUNE KADAR HIC BIR HAVAYOLU HIC BIR TUR OPERATORUNDEN PARASINI HAFTALAR HATTA AYLAR ONCE NAKIT ALMADAN UCMADI UCMAZDA. BU DURUMDA BIR TUR OPERATORUNUN HAVAYOLNU BATIRMASI SOZ KONUSU OLAMAZ. AMA HAVA YOLU PARAYI ALIRDA UCMAZSSA TUR OPERATORU BATABILIR. ISI BILMEYENLER SU HAVAYOLU BATIRMA LAFINI BIRAKSIN ARTIK. TICARETTE ALMADAN VERMEK OLMAZ BUNU ANLAYIN ARTIK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biravrupali ~ 15 yıl önce
elestiriyi sahsilestirmediginiz sürece buradadki plat forumdan hepimiz yararlana biliriz. yorum belden asagiya olmadigi sürece, hakaret icermedigi ve kisilik haklarina aykiri olmadigi sürece hürdür. beraberce daha dürüst, yolcu, acenta ve calisanlarin haklarin koruyan calistigi hotelcilarin,tadarikci olan firmalara ve hava yollarin in hak ve hukuklarini gözeten internet (yolcu telefeon. adresilerin)sayesinde acentayi by pas eden degil sizlerin tarifine uygun bir Ögertürk tur icin, temenide bulunuyoruz. tabki acentalarin, havayollarinin müsterilerin hotelcilerin , tedarikcilerin calisanlarinda hizmet aldiklari sirketin haklarininada saygili olmasini hizmet lerini eksiksiz yerin getirmelerini diliyoruz hoscakalin dostcak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ilk önce otellere borcunu öde!!! Isinamamis ~ 15 yıl önce
Türkiye deki otellere paralarini bir türlü ödemeyen, bir cok ucak sirketinin batmasina sebeb olan, yillarca Türkiye`den haksiz yere tesvik alip, hatta verilmemesi durumunda Türkiye`ye turist göndermem diyebilecek kadar cürretkar birisinin artik en azindan bu sekilde cezalandirilmasi hic fena degil :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biravrupali ~ 15 yıl önce
gecmisi konusup durursunuz.. Ögertours ile Ögertur un kendi iclerinde personelin birbirine davranislarina son vermek icin ayrilmasi bile mahkeme karari ile oldu beyim uyanda baliga gidelim belki zihniniz acilir. Sahsiniza alinmayin sizide anliyorum sizin istediginiz Ögertur türk sirketleriyle ucsun (onlarin sonra satin alma yoluyla muhasebesini veya sorumlu sahsi veya yurt disi temsilcisini) faturalar kabarincada sutlasin, sunku bir sekilde sak sakcilarina nema gerekli beyler nemalanma dönemi ucakcilikta bitti Ister kabullenin ister kabullenmayin, yeni döneme ayak uyduran kalir uyduramayanda by by gider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vah-vah ~ 15 yıl önce
Bugüne kadar kaç havayolu şirketinin batmasına neden oldunuz hiç saydınız mı sayın öger?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biravrupali ~ 15 yıl önce
Kimse ögerin sunu veya bunu yapmasina karsi degil demeki yazdiklarimi ya okuumadinizi yada okuyup degerlendirme kapasitesine sahip degilsiniz. ben her iki ülkedede vergi mükelefiyim sizin gibi ?? isareti degilim sayin bay/bayan ... Kimseyede sak sak yapmaya ihtiyacim yok dogru her zaman bir dir. sayin Ögerin sirketi ile uzun zamadir ic inde yasadigi SIKintilari ayuka cikmis siz hala nelerden bahsediyorsunuz türkiyeden devlet destegini yillar boyunca bir sekide ic edip yatirima dönüstürmüyordu simdi kardesini ve muhasebe müdürünu yoksa hayirli olsun diyemi danismaniyla beraber sirketinden uzaklastirdi. sizin gib saz arkadaslarina ihtiyaci var hep beraber koro kurup kara köy meydaninda veya taksimde olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 15 yıl önce
AKP sayesinde mi bitti:))? Yoksa sizde şakşakçılardan mısınız? Tek temennim var. OGER Bluewings ile anlaşması biter bitmez, artık tekrardan bir TÜRK şirketi ile anlaşsın. Türk havacılığına tekrar daha büyük katkılarda bulunsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gurbetci ~ 15 yıl önce
eger bu sirket ruslarin eline gecseydi yakinda batar ve öger ismi yerle bir olurdu lebedevin ucak sirketi de nekadar dayanacak o da soru isareti insallah öger bluewingsle anlasmayi bitirir baska sirketlerle anlasir ve bluewingsle cekilen sorunlar sonunda biter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000