20 Ocak 2021, Çarşamba 09:27:45

Öfkeli yolcular havalimanı personeline saldırdı!

Üç yolcu, kabin bagajlarının hava yolunun bagaj boyutu gereksinimlerini karşıladığını doğrulamalarını istediği için havalimanında görevli yer hizmetleri personeline saldırdı. Çıkan kavgada iki personel yaralandı.
  • Havalanina bile sokmamak lazim boylelerini.
  • O adamlar ciddi ceza alırlar ki anında uçuş yasağı da konmuş. Aynısı burada olsa ki kaç kere oldu polis gelir şikayetçi misin diye sorar,şirket arkanda durmaz,hatta yolcudan tehditle,zorla özür diletilir,upgrade bile yapılır sonra niye geriyiz,neden bu ülkede adam gibi kanunlar,kurallar yok olsa bile uygulanmıyor,adamına göre muamele ediliyor,şirketler niye personelini korumuyor diye hayıflanırız...

ABD’nin Michigan eyaletindeki Detroit kentinde, Atlanta kentine sefer yapmak üzere hazırlanan yolcu uçağına binmek için havalimanına gelen 3 yolcu, Spirit Hava Yolları şirketi çalışanlarının yolculardan kabin bagajlarının hava yolunun bagaj boyutu gereksinimlerini karşıladığını doğrulamalarını istedi. Uyarıya öfkelenen yolcular ile şirket çalışanları arasnda tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

İKİ PERSONEL YARALANDI

Uçak sırasını bekleyen bir yolcu tarafından kayda alınan görüntüde, yolcular hava yolu şirketi çalışanlarına yumruklarla saldırdığı görüldü. Spirit Hava Yolları’ndan yapılan açıklamada, yolcuların çalışanlara saldırdıkları ve 2 çalışanın yaralandığı ifade edildi. Öte yandan, havalimanı polisinin yolcuları gözaltına aldığı ve yolcuların başka bir havayolu şirketiyle uçuş yapma yasağının getirildiğini açıkladı.

Öfkeli yolcular havalimanı personeline saldırdı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Ayip ~ 3 yıl önce
Havalanina bile sokmamak lazim boylelerini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fark ~ 3 yıl önce
O adamlar ciddi ceza alırlar ki anında uçuş yasağı da konmuş. Aynısı burada olsa ki kaç kere oldu polis gelir şikayetçi misin diye sorar,şirket arkanda durmaz,hatta yolcudan tehditle,zorla özür diletilir,upgrade bile yapılır sonra niye geriyiz,neden bu ülkede adam gibi kanunlar,kurallar yok olsa bile uygulanmıyor,adamına göre muamele ediliyor,şirketler niye personelini korumuyor diye hayıflanırız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklısın ~ 3 yıl önce
Haklısın ama bazı şirket çalışanlarıda burunlarından kıl aldırmıyor.Özellikle Pegasus çalışanları, check in yapılırken 1 kilo fazla ağırlık yüzünden yapmadıklarını bırakmıyorlar.Valizi boşaltmaktan kilo farkının ödenmesine kadar neler neler. Yurt dışında yaşadığım için yılda üç dört defa Basel-İstanbul arası gidip geliyorum evinizde ne kadar tartarsanız tartın ama alandaki kantarda muhakkak bir iki kilo fazla çıkıyor ve bu duruma hiç bir esneklik sağlanmadığı gibi birde soğuk tavırlarla çocuk azarlar gibi konuşmaları insanları bezdiriyor... Ama şuda bi gerçek bazı yolcularda gerçekten tahammül sınırlarını zorluyorlar.
Ticaret ~ 3 yıl önce
Orasi hayir kurumu degilki. Tabiki onlarin kurallarina uymak zorundasiniz.
Ev ~ 3 yıl önce
Evinizdeki tarti kontrollu mu ? Alanlardakilerin hepsi kontrolludur. Bu yuzden final tartisini alanda yapin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000