25 Temmuz 2016, Pazartesi 09:34:12

O uçuşa ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı

15 Temmuz gecesi darbecileri şaşırtmak için Dalaman Havalimanı'ndan 3 uçağın havalandığı ortaya çıktı.
  • Yorumlar komik.eğer bu gece CNN Türk te Ahmet Hakan ı izleseydiniz bu uçağın rotasının ABD kökenli bir "ting-tang" kuruluşu tarafından dalamandan kalkışından itibaren kısa aralıklarla herkesin kolaylıkla ulaşabileceği vatsapp veya benzeri iletişim sistemlerinden defalarca yayınlandığını öğrenirdiniz.darbecilerin AMATÖRLÜĞÜ memleketi belkide bir felaketten kurtardı.
  • Hayret düşünün askersin ve TÜRKİYE FIR ı içindeki domestic route ları bilmiyeceksin ve pilota soracaksın. İnanmak çok zor amma hakikat böyle ise biz hiç harbe falan girmiyelim....
  • Darbecilerin asıl amacı Erdoğanı tutuklamaktı, başka türlü bir şey işlerine yaramazdı diyoruz hala uçaktan rotadan bahsediyorsunuz. AHL ye gelmesi işlerine gelirdi. Sürekli yalandan bahsedenlerin dürüstlük abidesi FETÖ cüler olması manidar.
  • Ucakların ucude dalamandaysa beklenıyordur demekkı
  • Kargalar bile gülüyor böyle yalanlara!!!! Dalaman dan kalkan G 4 u hepimiz takip ettik Flightradar 24 den, RTE istanbula geliyir diye hertarafta yayınlandı!!! Bunda hiç bir gizlilik görmedik!! Çok zormu Dalaman'dan kalkıp Ankara'ya veya İstanbul'a giden bir uçağın rotasını belirlemek??? Şimdi RTE nin pilotunu kahraman mı yapalım? 15 temmuzdan sonra ülke kahraman ve vatan hainleri ile dolup taşarken, birde fırsatçı yalakalar üredi başımıza!!!!
  • uçak adb üzerinden geldi, big üzerinde tur attıktan sonra istanbul'a indi bu nasıl bir yalan? şimdi biri beş yapıp efsaneleştirmek lazım
  • Yalan dolan posta gazetesinden haber mi alıorsunuz

15 Temmuz gecesi darbecileri şaşırtmak için Dalaman Havalimanı'ndan 3 uçağın havalandığı ortaya çıktı.

15 Temmuz darbe girişiminden saatler önce darbeci askerler Ankara'daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 yıllık özel pilotunu arayarak 'Cumhurbaşkanı'nın tatil dönüşü Ankara'ya gelirken kullanacağı rota' istemiş.

İLK KEZ SORULAN SORU

Erdoğan'ın eski bir asker olan özel pilotu ise rotanın henüz belli belirterek "Rota belli olsa bile kimseye vermem. Hem siz rotayı ne yapacaksınız? Bugüne kadar kimse bize uçuştan önce böyle bir şey sormadı. Güvenlik için rotayı sadece pilotların bilmesi gerekir" diyor. Karşı taraf bir kaç kez daha ısrar etse de pilottan rotayı alamıyor.

3 AYRI UÇAK HAVALANDI

O geceye ilişkin bir diğer çarpıcı ayrıntı ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'a götürülmesi ile alakalı. 15 Temmuz gecesi helikopterle gizlice Dalaman'a ulaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan için Dalaman Havalimanı'ndan 3 ayrı uçak bekletiliyor. Erdoğan teknik özelliklerini çok iyi bildiği TC-ATA uçağını tercih ediyor. Ve bu uçağa binip yola çıkıyor.

İNEGÖL ÜSTÜNDE GELEN EMİR

ATA uçağının hemen ardından Cumhurbaşkanlığı'na ait diğer uçaklar da Dalaman Havalimanı'ndan kalkıyor. Amaç hainleri şaşırtmak. Cumhurbaşkanı'nın hangi uçak içinde olduğunu anlayamamaları. İnegöl'ün üstüne gelene kadar uçağın nereye ineceğini kimse bilmiyor. İnegöl üstündeyken Erdoğan İstanbul'a inin emrini veriyor. (Posta)

O uçuşa ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

yolcu ~ 8 yıl önce
Yorumlar komik.eğer bu gece CNN Türk te Ahmet Hakan ı izleseydiniz bu uçağın rotasının ABD kökenli bir "ting-tang" kuruluşu tarafından dalamandan kalkışından itibaren kısa aralıklarla herkesin kolaylıkla ulaşabileceği vatsapp veya benzeri iletişim sistemlerinden defalarca yayınlandığını öğrenirdiniz.darbecilerin AMATÖRLÜĞÜ memleketi belkide bir felaketten kurtardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇOK ACI ~ 8 yıl önce
Hayret düşünün askersin ve TÜRKİYE FIR ı içindeki domestic route ları bilmiyeceksin ve pilota soracaksın. İnanmak çok zor amma hakikat böyle ise biz hiç harbe falan girmiyelim....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğrusu ~ 8 yıl önce
Darbecilerin asıl amacı Erdoğanı tutuklamaktı, başka türlü bir şey işlerine yaramazdı diyoruz hala uçaktan rotadan bahsediyorsunuz. AHL ye gelmesi işlerine gelirdi. Sürekli yalandan bahsedenlerin dürüstlük abidesi FETÖ cüler olması manidar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
77 ~ 8 yıl önce
Ucakların ucude dalamandaysa beklenıyordur demekkı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden yayınlıyorsunuz böyle kuyruklu yalanları?? ~ 8 yıl önce
Kargalar bile gülüyor böyle yalanlara!!!! Dalaman dan kalkan G 4 u hepimiz takip ettik Flightradar 24 den, RTE istanbula geliyir diye hertarafta yayınlandı!!! Bunda hiç bir gizlilik görmedik!! Çok zormu Dalaman'dan kalkıp Ankara'ya veya İstanbul'a giden bir uçağın rotasını belirlemek??? Şimdi RTE nin pilotunu kahraman mı yapalım? 15 temmuzdan sonra ülke kahraman ve vatan hainleri ile dolup taşarken, birde fırsatçı yalakalar üredi başımıza!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 8 yıl önce
Adam fr24te resmen gelin beni burun magdur olayım dedi ama f16cilar gormedi.
Nöbetçi ~ 8 yıl önce
zaten pfd/mfd fr24 eklentisiyle geliyor ya
Katiliyorum ~ 8 yıl önce
Yurt disinda bizler raki masasinda f24 den izledik, koskoca TC-ATA yaziyor LBTA ya inen trk ucak buydu ayrica, kor olmak lazim, ha birde hani ucaklar kilitlemislerdi, o haberi kaldilar hemen
Kabin memuru ~ 8 yıl önce
Emirates in kabin memuru THY nin iki kati ayni zamanda diger ofis bolumlerinde ki calisan sayisi ise yarisi nasil oluyor bu isler?
yalan haber ~ 8 yıl önce
uçak adb üzerinden geldi, big üzerinde tur attıktan sonra istanbul'a indi bu nasıl bir yalan? şimdi biri beş yapıp efsaneleştirmek lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan ~ 8 yıl önce
Yalan dolan posta gazetesinden haber mi alıorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
niklas34 ~ 8 yıl önce
Nerden biliyorsun yalan olduğunu? Sende orda mıydın?
Sessizlik bazen daha iyidir ~ 8 yıl önce
Sus Nickelodeon

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000