06 Aralık 2013, Cuma 08:19:35

O UÇAK KAZASI SONLARI OLABİLİR!

Rusya Federasyonu’na bağlı Tataristan Cumhuriyeti’nin başkenti Kazan’da geçen ay 50 kişinin hayatını kaybettiği feci uçak kazasının ardından önemli bir gelişme yaşandı. Havayolu şirketinin lisansının iptali gündeme geldi.
  • rus sivil havacalık otoritesi acaba aeroflot yada rossiya gibi kendi öz havayolu şirketleri içinde bu teklifi sunabilirlermiydi? onlarında yetersiz olduğunu cümlealem biliyor.
  • yaptığınız haberleri okuyor musunuz? aynı cümleyi 3 kere okutuyorsunuz. okuyucuyu son derece rahatsız eden bir durum. bilginize.

İniş sırasında düşen Boeing 737 tipi uçağın sahibi olan Tataristan Havayolları’nın lisansının iptal edilmesi gündemde...

Rusya Sivil Havacılık Kurumu Rosaviatsiya’dan yapılan açıklamada,  Tataristan Havayolları’nın lisansının iptal edilmesinin teklif edildiği belirtildi.  

Yapılan denetimlerde hava yolu şirketinin faalyielerinde ciddi yetersizliklerin tespit edildiği belirtilen açıklamada, mürettebatın çalışma ve tatil rejimleri ve talep edilen sertifiaklarla ilgili ihlallerin saptandığı bildirildi.

50 kişinin yaşamına mal olan Tataristan Havayolları’na ait uçağın, geçen yıl 26 Kasım tarihinde yine aynı güzergahta sefer yaparken "acil iniş" yapmak zorunda  kaldığı ortaya çıkmıştı.

O UÇAK KAZASI SONLARI OLABİLİR!

Yorumlar

hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
rus sivil havacalık otoritesi acaba aeroflot yada rossiya gibi kendi öz havayolu şirketleri içinde bu teklifi sunabilirlermiydi? onlarında yetersiz olduğunu cümlealem biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
check ~ 10 yıl önce
yaptığınız haberleri okuyor musunuz? aynı cümleyi 3 kere okutuyorsunuz. okuyucuyu son derece rahatsız eden bir durum. bilginize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000