05 Haziran 2018, Salı 11:01:29

O uçağın açılışını Bakan Çavuşoğlu yapacak

Türkiye'nin ilk tematik lise ve proje okulu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki Boeing 737-400 tipi yolcu uçağının içerisinde tasarlanan müze, kütüphane ve sinema salonunun açılışı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından yapılacak.
  • Sanırım açılışa gerek kalmamış, zaten fotolarda açılmış,iyide olmuş :))
  • Çoook hak yedi sky allah böyle yapar nerede şimdi yönetim hangi yatlarda güneşleniyor ya dünya bu
  • eski sahipleri de çağırılabilir açılışa.
  • Vay be SIK AY nasilda batın
  • Hikayeyi yazan zat , çok zayıfsın .. Bundan dolayı ağlanırmı kardeş,, yazıktır sana ,, geçseydin o ara frebird sxs Onur atlas tk .. Olmadımı?
  • Seneler önceydi, büyük umutlarla girdiğim şirkette maddi manevi bedellerle işe başladığım yıldı. Şirket hızla büyüyordu.Atlas’ın Onur’un 10 civarı uçağı varken, Sky’ın 20 küsür uçağı, ilk kıvrık kanat uçağı filosunda bulunduran günlerini yaşıyordu. Destinasyonlar artıyor. Görkemli lüks merkez binasında bir uçuştan diğerine gidilip, gece gündüz uçuşlar yapılıyordu. Sonra ücretsiz izinler, maaş aksamaları derken. Birgün dün gibi hatırladığım ve hiç unutmayacağım o anı yaşadım. Buzz gibi klima ile soğutulmus bir odada,ecel terleri döküyordum iki bayan yönetici tarafından işten çıkarıldığım ve 1 yılı doldurmadan işten çıktığım için eğitim,üniforma vermem gerekti söylendi. Ve istifaya mecbur ettirip mobbing uygulandı. Ağlıyordum. Sudan çıkmıs balıktım. Bir mucize olsun, hatalarımı düzeltiyim diyordum (ki bariz bi hatam yoktu) oradaki bayan bir kahkaha atıp aayy bende pilot olmak istiyorum. Ama olmuyorum mucizeler filmlerde olur diyordu. Bende kendimi pilot hayal ediyorum ama seni işten çıkarmakla görevliyim Hayırlısı, mucize ne kadar klişe laf deyip gülüyordu.Kıt kaanat o parayı denkledim.üniformamı teslim ettim ce kendi isteğimle yazmaya mecbur edilmiş istifa mektubumu teslim edip ayrıldım. Güzelobada (şirketin olduğu semt) ne kadar çaresiz ağlayarak dolaştım hatırlamıyorum. Çok geçmeden şirket battı, o görkemli şato terkedilmiş bir halde duruyor. Hala gelip geçerken bakarım ve derimki Hayatta her şeyin hayırlısı vardır. Mucizelerde Filmlerde olmaz
  • Sacma
  • Cumhurbaskanini veya Birlesmis milletler genel sekreterini cagirsaydiniz acils icin.

Türkiye'nin ilk tematik lise ve proje okulu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki Boeing 737-400 tipi yolcu uçağının içerisinde tasarlanan müze, kütüphane ve sinema salonunun açılışı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından yapılacak.

Almanya'dan 2011 yılında havalanan Boeing 737-400 tipi yolcu uçağının, Antalya'ya iniş yaptığı sırada sağ iniş takımları kırıldı. Kanadın üzerine inen uçaktaki 196 yolcu ve mürettebat hiçbir zarar görmeden kazayı atlattı. 2016 yılında Aksu ilçesinde açılan Türkiye'nin ilk tematik lise ve proje okulu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, hurda halinde bekleyen bu uçağa talip oldu. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve bir hayırseverin desteğiyle uçak okula kazandırıldı.

İçerisinde hem eğitim olarak hem de sosyal faaliyetler için yeni bir konsept hazırlanan uçağın açılışının Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından yapılacağı öğrenildi. Müjdeyi sosyal medya hesabından paylaşan Aksu Uçak Lisesi Müdürü Haldun Çevik, “Antalya’mızın gururu Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu sayesinde Hayallerimiz gerçek oldu. Yakın zamanda sayın Bakanımız Uçağımızın açılışını Perşembe günü yapacak inşallah. Teşekkürler Sayın Bakanım Hayallerimizi gerçekleştirdiğiniz için” ifadelerini kullandı.





O uçağın açılışını Bakan Çavuşoğlu yapacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

... ~ 6 yıl önce
Sanırım açılışa gerek kalmamış, zaten fotolarda açılmış,iyide olmuş :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hak ~ 6 yıl önce
Çoook hak yedi sky allah böyle yapar nerede şimdi yönetim hangi yatlarda güneşleniyor ya dünya bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçağın ~ 6 yıl önce
eski sahipleri de çağırılabilir açılışa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 6 yıl önce
Vay be SIK AY nasilda batın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayva ~ 6 yıl önce
Hikayeyi yazan zat , çok zayıfsın .. Bundan dolayı ağlanırmı kardeş,, yazıktır sana ,, geçseydin o ara frebird sxs Onur atlas tk .. Olmadımı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayva mı? ~ 6 yıl önce
Hikayeyi yazan arkadası tanımam etmem ama sizin bu tarz artist cevabınıza ne demeli? Herkes kendi yaşadığını bilir. Sektörde torpil olmadan yükselmek kolay tabi çok kolay
İlk uçuşum bu uçaklaydı ~ 6 yıl önce
Seneler önceydi, büyük umutlarla girdiğim şirkette maddi manevi bedellerle işe başladığım yıldı. Şirket hızla büyüyordu.Atlas’ın Onur’un 10 civarı uçağı varken, Sky’ın 20 küsür uçağı, ilk kıvrık kanat uçağı filosunda bulunduran günlerini yaşıyordu. Destinasyonlar artıyor. Görkemli lüks merkez binasında bir uçuştan diğerine gidilip, gece gündüz uçuşlar yapılıyordu. Sonra ücretsiz izinler, maaş aksamaları derken. Birgün dün gibi hatırladığım ve hiç unutmayacağım o anı yaşadım. Buzz gibi klima ile soğutulmus bir odada,ecel terleri döküyordum iki bayan yönetici tarafından işten çıkarıldığım ve 1 yılı doldurmadan işten çıktığım için eğitim,üniforma vermem gerekti söylendi. Ve istifaya mecbur ettirip mobbing uygulandı. Ağlıyordum. Sudan çıkmıs balıktım. Bir mucize olsun, hatalarımı düzeltiyim diyordum (ki bariz bi hatam yoktu) oradaki bayan bir kahkaha atıp aayy bende pilot olmak istiyorum. Ama olmuyorum mucizeler filmlerde olur diyordu. Bende kendimi pilot hayal ediyorum ama seni işten çıkarmakla görevliyim Hayırlısı, mucize ne kadar klişe laf deyip gülüyordu.Kıt kaanat o parayı denkledim.üniformamı teslim ettim ce kendi isteğimle yazmaya mecbur edilmiş istifa mektubumu teslim edip ayrıldım. Güzelobada (şirketin olduğu semt) ne kadar çaresiz ağlayarak dolaştım hatırlamıyorum. Çok geçmeden şirket battı, o görkemli şato terkedilmiş bir halde duruyor. Hala gelip geçerken bakarım ve derimki Hayatta her şeyin hayırlısı vardır. Mucizelerde Filmlerde olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Filo ~ 6 yıl önce
Sky'ın hiçbir zaman 20 küsür uçağı olmadı ... TC filosunda sayı en fazla 17 olmuştu, Almanya'daki German Sky ise maksimum 3 uçaklık filoya ulaştı. Nereden biliyorum, filo 7 uçaktan hızlı şekilde 17 uçağa çıktığı ve bir heves ile German Sky kurulduğu dönemde orada çalışıyordum ;) Sizin gibi hüzünlü bir şekilde olmasa bile gidişat belli olunca, batmadan önce ayrılmıştım.
Bu ne?? ~ 6 yıl önce
Sacma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olmadi simdi ~ 6 yıl önce
Cumhurbaskanini veya Birlesmis milletler genel sekreterini cagirsaydiniz acils icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000