21 Ocak 2016, Perşembe 14:23:53

O sürücü suçunu kabul etti

Fransız petrol şirketi Total'in Yönetim Kurulu Başkanı Christophe de Margerie'nin ölümüne neden olan kazanın 'ana şüphelilerinden' biri olan kar temizleme aracı sürücüsü Vladimir Martınenko'nun suçunu kabul ettiği belirtildi.
  • Bu işin aslını yılmaz Özdil köşe yazısında anlatmıştı. Okumayan varsa okuyup bilgilensin
  • Tam Russian mafia işi olmuş bu iş....;)
  • rusya bir avrupa ülkesi değil orada isteiğiniz kişiye istediğiniz suçu itiraf ettirebilirsiniz..Yada beenmezler ise sizi işletmenize bir bahane bulupv el koyarlar kimseyede derdinizi anlatamazsınız.o YUZDEN RUSYA COK YATRIM ALMAZ.VE BUTUR ŞÜPHELİ KAZALAR OLUVERİR..

Moskova'da meydana gelen ve petrol şirketi Total Başkanı Christophe de Margerie'nin de aralarında bulunduğu dört kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasının baş zanlısı olarak yargılanan kar küreme aracı şoförü Vladimir Martınenko, olayda suçlu olduğunu kabul etti.

Martınenko'nun avukatı Aleksandr Karabanov, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Müvekkilim olayda suçlu olduğunu itiraf etti. Telsizi arızalandığı için sinyal sesini duymamış ve piste doğru ters manevra yapmış" dedi.

De Margerie'yi taşıyan Falcon tipi özel jet, 21 Ekim 2014'te gece geç saatlerde Vnukovo Havalimanı'ndan havalanmak üzere pistte hızlandığı sırada kar küreme aracına çarpmıştı. Uçak alev almış ve De Margerie ile üç kişilik mürettebat yaşamını yitirmişti.

O sürücü suçunu kabul etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

abc ~ 8 yıl önce
Bu işin aslını yılmaz Özdil köşe yazısında anlatmıştı. Okumayan varsa okuyup bilgilensin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pimp ma plane ~ 8 yıl önce
Tam Russian mafia işi olmuş bu iş....;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rusya ~ 8 yıl önce
rusya bir avrupa ülkesi değil orada isteiğiniz kişiye istediğiniz suçu itiraf ettirebilirsiniz..Yada beenmezler ise sizi işletmenize bir bahane bulupv el koyarlar kimseyede derdinizi anlatamazsınız.o YUZDEN RUSYA COK YATRIM ALMAZ.VE BUTUR ŞÜPHELİ KAZALAR OLUVERİR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000