04 Mart 2017, Cumartesi 09:30:40

O sisteme polis müdahalesi

Sabiha Gökçen Havaalanı’nda uzun yıllardır tartışma konusu haline gelen korsan taşımacılığa Ulaştırma Bakanlığı, İstanbul Valiliği ve Emniyet güçleri el attı.
  • Havalimanını otogara cevırdıler. Avrupadan terminalden cıkarsın otobüs peronları bellidir gider binersin. Bizde uçaktan indiğin anda curcuna başlıyor..
  • Tum yolcuları Taksilere ve uzun aralıklarla hareket eden IETT adı altında kazıklandıgımız sistemi cözmek yerine birilerine saldırmayı seçiyoruz. O kişiler bir gecede oraya gelip tezgah kurmadılar. Bu taksiciler ile korsan taşima yaptığı ıfade edilen firmalar arasındaki savaştı. Atlar tepişir olan e.. oldu yine.. Sabiha gokcene derhal daha etkin toplu taşima sistemi planlanmali(mesela metro hemen tamamlanmali). Ben Izmir-Ankara-Antalya gibi bir çok iç hat ucuslarına uçak için 60-90tl arasi bilet bedeli odeyip 1saat ortalama ile geliyorken. Ya Sabihada 30-40 dakika arac beklıyorum ya da taksiye 80-100tl bayılıyorum bu nasıl bir denklemdir. Burada herkes yine ayrı yorumda ve asıl meseleyi gozden kacırmayalım lütfen. A taş, B taş ya da Havataş hepsi birilerinin korumasında ya da ortaklarından. OLAN YİNE YOLCULARA OLUYOR. Hangisi güçlü ise arpayı bir donem yıyıyor sonra sıradakine devrediyor. Bursa ve Silivri'ye dahil toplu tasıma sistemi coktan bitmıs olmalıydı. Burada en buyuk engel TAKSİCİLER. Toplu taşimanın yerlesmesınede engel olmak için herseyı yapıyorlar. Atatürk Havalimanına yapılan metro oncesi en az 5-6 kanli kavga ve buyuk hadiseler yaşanmıstır. Havalimanı Taksicilerine ayrı terbiye-kamu uyum ve saygı egıtımının yanında havalimanı guvenlik eğitimide verilmeli. Rüya çok güzelde, Neyse hadi uyanalim da başiğa gidelim.
  • 2 gün önce akmis seyahat ruhsatsız diyip pegasustan thy ye 40 milyon zarar diyordunuz şimdi yetkili firma diyorsunuz.habercilik bu değil ,kendinizle çelişmeyin .millete çamur atmayın.akmisin pegasusla daha önce anlaşması vRdı son bir yıldır sadece 5 tl indirim yapıyor.ama siz araştırmadan etmeden insanları suçlayıp karakuyorsunuz. Akmis ve ğegasustan özür dileyip bir açıklama yapmanız gerekir. Yalan ve yanlış haberciliğin kuralıdır bu...
  • Halen ordalar !
  • Bu durum halen devam ediyor gelen yolcu katında sigortası olmayan firma çalışanları harem esenler gari gibi bursa yolava diye bağırıp yolcuları rahatsız ediyor ve herkesin bagajına el uzatıp taciz ediyorlar saw kamu kuruluşlarının dikkatine !!!
  • İyi olmuş, geliş katında rezil bir durum vardı. Taksicilere de ayar çekilmeli
  • Be gerek vardı tek el yaptılar fiyatları çıkartırlar yine size olan olacak !!!!!
  • Sirketin ismi manidar.
  • asalakları temizle 2 seneye akmisi de at havataş gelir . hamdolsun
  • Eveeet diyoruzz

Sabiha Gökçen Havaalanı’nda uzun yıllardır tartışma konusu haline gelen korsan taşımacılığa Ulaştırma Bakanlığı, İstanbul Valiliği ve Emniyet güçleri el attı. Havaalanı içerisinde faaliyet sürdüren firmalar çevik kuvvet güçleri eşliğinde havaalanından çıkartıldı.
Sabiha Gökçen Havaalanı’nda yıllardır yaşanan korsan taşımacılık sorunu ortadan kaldırıldı.

Sabiha Gökçen Havaalanı’nda zorla ‘yolcu kapma’ denilen yöntemle havaalanından Kocaeli, Bursa, Sakarya, Düzce, Yalova gibi çevre illere ulaşmak isteyen yolcuları rahatsız ederek zorla taşımaya çalışan firmalar için BİMER üzerinden Ulaştırma Bakanlığı’na çok sayıda şikayet iletilmişti. BİMER tarafından gerçekleşen vatandaş şikayetleri doğrultusunda Ulaştırma Bakanlığı, İstanbul Valiliği ve Sabiha Gökçen Havaalanı yönetimi çalışma başlattı. Uzun süren araştırmalar ve takipler neticesinde korsan taşımacılık yaptığı tespit edilen firmalar hakkında önce havaalanından çıkmaları ve faaliyetlerini sonlandırmaları talep edilerek cezai işlemler uyguladı.

Uyarıyı dikkate almayan firmaları çevik kuvvet çıkardı

Sabiha Gökçen Havaalanı’nda faaliyet gösteren bazı firmalar Ulaştırma Bakanlığının uyarılarını dikkate almayıp faaliyetlerini sürdürmeye devam etti. Bunun üzerine Ulaştırma Bakanlığı’nın, İstanbul Valiliği’nin, Sabiha Gökçen Havaalanı yönetiminin ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı çevik kuvvet ekiplerinin operasyonu ile Sabiha Gökçen havaalanı içerisinde bulunan korsan firmaların bilet satış kulübeleri ve otobüsleri vinçlerle kaldırıldı. Bu firmalarda çalışanlar ise yapılan operasyona karşı direnmeye kalkışınca Çevik Kuvvet ekipleri şahısları havaalanından çıkardı. Sabiha Gökçen Havaalanı’nın sadece tek yetkili ve resmi taşıma firması Akmis Seyahat’e bir yaptırım uygulanmadı. Akmis Seyahat tüm gereklilikleri yerine getirdiği ve yetkili taşıma firması olduğu için sözleşmesi sona erene kadar faaliyetlerine devam edecek. Bursa, Yalova, Sakarya, Düzce ve Kocaeli illerine ulaşmak isteyenler Akmis Seyahat vasıtası ile seyahatlarını sürdürebilecek.

 

O sisteme polis müdahalesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Jakku ~ 7 yıl önce
Havalimanını otogara cevırdıler. Avrupadan terminalden cıkarsın otobüs peronları bellidir gider binersin. Bizde uçaktan indiğin anda curcuna başlıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
Tum yolcuları Taksilere ve uzun aralıklarla hareket eden IETT adı altında kazıklandıgımız sistemi cözmek yerine birilerine saldırmayı seçiyoruz. O kişiler bir gecede oraya gelip tezgah kurmadılar. Bu taksiciler ile korsan taşima yaptığı ıfade edilen firmalar arasındaki savaştı. Atlar tepişir olan e.. oldu yine.. Sabiha gokcene derhal daha etkin toplu taşima sistemi planlanmali(mesela metro hemen tamamlanmali). Ben Izmir-Ankara-Antalya gibi bir çok iç hat ucuslarına uçak için 60-90tl arasi bilet bedeli odeyip 1saat ortalama ile geliyorken. Ya Sabihada 30-40 dakika arac beklıyorum ya da taksiye 80-100tl bayılıyorum bu nasıl bir denklemdir. Burada herkes yine ayrı yorumda ve asıl meseleyi gozden kacırmayalım lütfen. A taş, B taş ya da Havataş hepsi birilerinin korumasında ya da ortaklarından. OLAN YİNE YOLCULARA OLUYOR. Hangisi güçlü ise arpayı bir donem yıyıyor sonra sıradakine devrediyor. Bursa ve Silivri'ye dahil toplu tasıma sistemi coktan bitmıs olmalıydı. Burada en buyuk engel TAKSİCİLER. Toplu taşimanın yerlesmesınede engel olmak için herseyı yapıyorlar. Atatürk Havalimanına yapılan metro oncesi en az 5-6 kanli kavga ve buyuk hadiseler yaşanmıstır. Havalimanı Taksicilerine ayrı terbiye-kamu uyum ve saygı egıtımının yanında havalimanı guvenlik eğitimide verilmeli. Rüya çok güzelde, Neyse hadi uyanalim da başiğa gidelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akmis ~ 7 yıl önce
2 gün önce akmis seyahat ruhsatsız diyip pegasustan thy ye 40 milyon zarar diyordunuz şimdi yetkili firma diyorsunuz.habercilik bu değil ,kendinizle çelişmeyin .millete çamur atmayın.akmisin pegasusla daha önce anlaşması vRdı son bir yıldır sadece 5 tl indirim yapıyor.ama siz araştırmadan etmeden insanları suçlayıp karakuyorsunuz. Akmis ve ğegasustan özür dileyip bir açıklama yapmanız gerekir. Yalan ve yanlış haberciliğin kuralıdır bu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 7 yıl önce
Airporthaber editörleri , iki gün önce başka bir gazeteden aldığınız haberi burada yayınlayarak karalamak istediğiniz iki şirketten özür dileme zamanı değil mi? Özür dilemek sizi küçültmez. Siz siz olun başka yayın organlarının ne amaçla yaptığı belli olan haberlere alet olmayın. Siz havacılık sitesiniz , siyasi amaçlı yapılan yalan haberlere itimat ederek aynen yayınlamak sizin kalitenizi (!) düşürür. Özür dileyin.
Yalaaannnn ~ 7 yıl önce
Halen ordalar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan ~ 7 yıl önce
Bu durum halen devam ediyor gelen yolcu katında sigortası olmayan firma çalışanları harem esenler gari gibi bursa yolava diye bağırıp yolcuları rahatsız ediyor ve herkesin bagajına el uzatıp taciz ediyorlar saw kamu kuruluşlarının dikkatine !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 7 yıl önce
Tgs'ye alım varmı ?
Pendik ~ 7 yıl önce
İyi olmuş, geliş katında rezil bir durum vardı. Taksicilere de ayar çekilmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsan firma ~ 7 yıl önce
Be gerek vardı tek el yaptılar fiyatları çıkartırlar yine size olan olacak !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akmis. ~ 7 yıl önce
Sirketin ismi manidar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asalak ~ 7 yıl önce
asalakları temizle 2 seneye akmisi de at havataş gelir . hamdolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 7 yıl önce
Eveeet diyoruzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000