24 Mart 2014, Pazartesi 19:43:08

O PİLOT KONUŞTU: "SINIR İHLALİ YAPMADIM"

Türk hava sahasını ihlal ederken Türk savaş uçakları tarafından düşürülen Suriye savaş uçağınından atlayarak sağ kurtulan pilotunun hastanede çekilen görüntüsü yayınladı.
  • SÖZKONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR. Keşke her harekete böyle cevap verilebilseydi.
  • Bizim ege de düşürülen uçaklarımız oldu yıllarca. Kimse neden onları hatırlamıyor? Niye biz yunanistanın 1 uçağını bile düşürmedik yıllardır.
  • Bazi yorumcular ifadelerinde ucak enkazinin Suriye sinirlari icerisinde ve atlayan pilotun Suriye topraklarina inmesinden yola cikarak sinir ihlali yapmadigini zannediyorlar. Fakat gelismis IFF sistemleri ve Askeri Radarlar sayesinde Hava Radar Meydan Komutanliklari ilgili ucagin manevralar yaparken sinir ihlali yaptigini tespit ve koordinatlariyla uslere ihbar ederler. Dusurulen MIG23 ucagi 4 kez ihtar edilmistir ve bulundugu nokta neresi olduguna bakilmaksizin 24NM (44.45 KM) menzilli Sidewonder (isi gudumlu) veya Amram (radar gudumlu) tipi fuzenin F-16'larimizin birinden atilmasi sonucu dusurulmustur. Sunu da hatirlamak gerekir ki 2012 yilinda Suriye ile aramizda gerginlik ve Suriye'de ic karisiklik yokken F-4 kesif ucagimizi hic ihtarsiz uluslar arasi sularda dusurmuslerdir. 2 degerli canimizi kaybettik. Esad ne ekerse simdi onu biciyor. Kendi ulkesinde Sia'nin (Siiligin) Yezidi inancina mensup olmasi yillardir sunni araplara eziyet etmesi sonucu halk direniscileri ile ugrasiyor.
  • Helal sana uçağı vuran pilot kardeşim yurduma alçakları uğratma sakın bize yan bakan pişman olmalı büyüksün artık Türkiye korkaklar ancak kıvırır yaklaşma behey zalim kem gözle bakma gözünü oyarız içimizdeki kızılcıklar dan takırtı gelse de uzaktan ancak tık olarak duyulur ... .... kervan yürür.
  • Yahu Bu Pilot Cihadcilarin eline geçseydi tekbir getirerek tavuk gibi kafasini keserlerdi. Aferin adama farzedinki yarin 5 milyon yabanci uyruku cihadci terörist Türkiyeye saldirsa bizim F16 ve F4 Pilotlarimiz da aynisini yapardi.Esasinda Suriyeliler ayaklanmadi bunlarin yüzde 80 i Zengin Arap ülkelerinin kiskirttigi yabanci uyruklu teröristlerden ibaret. Inanmiyorsaniz you tube videolarina bakiniz. Ne yazik ki Türk devleti bunlari besleyip silahlandirip tedavi edip Suriyeye yolluyor. Esad kaybederse Yarin bize de gelecekler.
  • adam geri gelecegim diyor beyler check your 6 yaniiiii..:)
  • Herkes ihlal diyor. İsrail bizim hava sahamızı ihlal edip, hemde tüm Suriye sınırı boyunca uçup, Suriye'yi bombalayıp dönerken nerdeydiniz. Suriye'yi savunmuyorum ama gözünüzüde açın
  • KAMYON ŞOFÖRÜNE BENZİYOR.
  • CAPTAIN nick i ile yazan kişi siyasi korkun yoksa azcık cesaretin varsa adını ve soyadını da yazar mısın
  • Geçmiş olsun...Ne yazık siyasi ihtiraslar insanların canından önemli...

Suriye Haber Ajansı SANA, Türk hava sahasını ihlal ederken Türk savaş uçakları tarafından düşürülen Suriye savaş uçağının paraşütle atlayarak kurtulan pilotunun hastanede çekilen görüntüsünü yayınladı.

Sağlık durumunun iyi olduğunu belirtilen pilot, vurulduğu sırada uçağının Türkiye sınırından 7 kilometre içerde olduğunu iddia etti.

Pilot Türk savaş uçakları tarafından kendisine füze atıldığı sırada Suriye toprakları içindeki Keseb civarında terörist hedeflere karşı görev icra etmekte olduğunu savundu.

Fotoğrafı yayınlandığı halde ismi belirtilmeyen pilot, vurulduğu sırada terörist hedeflerle görsel temas kurduktan sonra üssüne geri dönmek üzere manevra yaptığını söyledi.

O PİLOT KONUŞTU: "SINIR İHLALİ YAPMADIM"

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
SÖZKONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR. Keşke her harekete böyle cevap verilebilseydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f/o ~ 10 yıl önce
Bizim ege de düşürülen uçaklarımız oldu yıllarca. Kimse neden onları hatırlamıyor? Niye biz yunanistanın 1 uçağını bile düşürmedik yıllardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap veriyorum: ~ 10 yıl önce
1- Hatırlıyoruz, ama medyanın ilgisi çekmiyor. 2- Düşürdük, reklamını yapmadık.
ANGAJMAN APPLICATION ~ 10 yıl önce
Bazi yorumcular ifadelerinde ucak enkazinin Suriye sinirlari icerisinde ve atlayan pilotun Suriye topraklarina inmesinden yola cikarak sinir ihlali yapmadigini zannediyorlar. Fakat gelismis IFF sistemleri ve Askeri Radarlar sayesinde Hava Radar Meydan Komutanliklari ilgili ucagin manevralar yaparken sinir ihlali yaptigini tespit ve koordinatlariyla uslere ihbar ederler. Dusurulen MIG23 ucagi 4 kez ihtar edilmistir ve bulundugu nokta neresi olduguna bakilmaksizin 24NM (44.45 KM) menzilli Sidewonder (isi gudumlu) veya Amram (radar gudumlu) tipi fuzenin F-16'larimizin birinden atilmasi sonucu dusurulmustur. Sunu da hatirlamak gerekir ki 2012 yilinda Suriye ile aramizda gerginlik ve Suriye'de ic karisiklik yokken F-4 kesif ucagimizi hic ihtarsiz uluslar arasi sularda dusurmuslerdir. 2 degerli canimizi kaybettik. Esad ne ekerse simdi onu biciyor. Kendi ulkesinde Sia'nin (Siiligin) Yezidi inancina mensup olmasi yillardir sunni araplara eziyet etmesi sonucu halk direniscileri ile ugrasiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal ~ 10 yıl önce
Helal sana uçağı vuran pilot kardeşim yurduma alçakları uğratma sakın bize yan bakan pişman olmalı büyüksün artık Türkiye korkaklar ancak kıvırır yaklaşma behey zalim kem gözle bakma gözünü oyarız içimizdeki kızılcıklar dan takırtı gelse de uzaktan ancak tık olarak duyulur ... .... kervan yürür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MIG 23 BN ~ 10 yıl önce
Yahu Bu Pilot Cihadcilarin eline geçseydi tekbir getirerek tavuk gibi kafasini keserlerdi. Aferin adama farzedinki yarin 5 milyon yabanci uyruku cihadci terörist Türkiyeye saldirsa bizim F16 ve F4 Pilotlarimiz da aynisini yapardi.Esasinda Suriyeliler ayaklanmadi bunlarin yüzde 80 i Zengin Arap ülkelerinin kiskirttigi yabanci uyruklu teröristlerden ibaret. Inanmiyorsaniz you tube videolarina bakiniz. Ne yazik ki Türk devleti bunlari besleyip silahlandirip tedavi edip Suriyeye yolluyor. Esad kaybederse Yarin bize de gelecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ace ~ 10 yıl önce
adam geri gelecegim diyor beyler check your 6 yaniiiii..:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Herkes ihlal diyor. İsrail bizim hava sahamızı ihlal edip, hemde tüm Suriye sınırı boyunca uçup, Suriye'yi bombalayıp dönerken nerdeydiniz. Suriye'yi savunmuyorum ama gözünüzüde açın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PİLOT ~ 10 yıl önce
KAMYON ŞOFÖRÜNE BENZİYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fth ~ 10 yıl önce
bknz. ayna
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
CAPTAIN nick i ile yazan kişi siyasi korkun yoksa azcık cesaretin varsa adını ve soyadını da yazar mısın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zack ~ 10 yıl önce
siyasi korkusu olmayan adam mı var memlekette ne yapacaksın sen adamın adını cok meraklıysan madem okadar gucun var araştırda kendin bul...
CAPTAIN ~ 10 yıl önce
Geçmiş olsun...Ne yazık siyasi ihtiraslar insanların canından önemli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000