29 Nisan 2022, Cuma 15:28:52

O paylaşıma Savcılık soruşturma başlattı

Pegasus Havayolları çalışanlarının kişisel sosyal medya hesaplarından Kadir Gecesi yaptıkları paylaşım nedeniyle soruşturma başlatıldı.
  • Pegasus çalışanlarına ithafen bir zaytung esprisidir. Air India, kurbanda danaya girmek için Instagram'dan ortak arayan müslüman çalışanlarının iş akdini sonlandırdı: ''İnanmayabilirsiniz ama saygı duyacaksınız!''
  • Saçma sapalak işler
  • Ben bunlarla kutuplasmaya raziyim abicim
  • Tipik pegasus çalışanları. Thy’de de var böyle çok, hepsi temizlenip paketlenmeli.
  • Şurda şu ukalaları savunanlara yazıklar olsun... Yarın sizin özelinize kutsalınıza biri saldırdığında o zaman ses etmeyecekmisiniz... Ne yani sineyemi çekelim olmamış gibimi davranalım... Hangi dinden hangi görüşten olursan ol SAYGILI OL.. Senin özgürlüğün başkasının özgürlük alanı başladığı yerde biter
  • Saygisiz insanlardan örnek olmaz
  • Laik 1 yer değil !
  • Şu size ne dinde zorlama yoktur diyen arkadaşlara söylüyorum, yahu hiç mi kafanız çalışmıyor? Dinde zorlama yoktur elbette bende tutmuyorum oruç fakat insanların inandığı bir şeye (bence resmen küfretmektir bu) nasıl sessiz kalınır?
  • Utanmadan birde dövmesini gösteriyor nice bu işi isteyenler dövmesi var diye elendi utanmadan dövmeli bir şekilde uçuyor ve aynı zamanda din ile dalga geçiyor sonra da kalkmış haktan hukuktan bahsediyorsunuz başkalarının hakkına girmiş şirkette çalışarak gelde bu tip insanlardan hayır bekle hem islamafobik hemde Serseri tipli insanları hizmet sektöründe çalıştır kabul edilemez davranış.
  • Herkesin kendi özeli kendi hayatı dediklerinden dolayı yavaş yavaş normalleştirilmeye çalışılıyor.

Pegasus Havayolları çalışanlarının kişisel sosyal medya hesaplarından Kadir Gecesi yaptıkları paylaşım nedeniyle soruşturma başlatıldı.

Pegasus çalışanlarının sosyal medya hesaplarından paylaştıkları Kadir Gecesi alkollü bir ortamda çekilen fotoğraftaki ifadeleriyle "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçunu işledikleri iddia edilen kişiler hakkında soruşturma başlatıldı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Kadir Gecesi sosyal medya hesaplarından alkollü bir ortamda çekilmiş fotoğrafı "Kadir Gecesi özel", "Rabbim kabul etsin" ifadeleriyle paylaşan kişiler hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğünce tahkikat yürütüldüğü öğrenildi.

TEK BİR ÇALIŞAN

BBC Türkçe'ye konuşan bir şirket yetkilisi sürecin tek bir çalışan üzerinden ilerlediği konusunun altını çizdi.

Aynı yetkili, kişisel verileri koruma kanunu nedeniyle şirket ve çalışan arasındaki sürecin de kamuoyu ile paylaşılamayacağını aktardı.

O paylaşıma Savcılık soruşturma başlattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (143)

gürkan ~ 2 yıl önce
Pegasus çalışanlarına ithafen bir zaytung esprisidir. Air India, kurbanda danaya girmek için Instagram'dan ortak arayan müslüman çalışanlarının iş akdini sonlandırdı: ''İnanmayabilirsiniz ama saygı duyacaksınız!''

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Noname ~ 2 yıl önce
Saçma sapalak işler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kutuplasma ~ 2 yıl önce
Ben bunlarla kutuplasmaya raziyim abicim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Klasik ~ 2 yıl önce
Tipik pegasus çalışanları. Thy’de de var böyle çok, hepsi temizlenip paketlenmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kişi kendine yakışanı yapar ~ 2 yıl önce
Şurda şu ukalaları savunanlara yazıklar olsun... Yarın sizin özelinize kutsalınıza biri saldırdığında o zaman ses etmeyecekmisiniz... Ne yani sineyemi çekelim olmamış gibimi davranalım... Hangi dinden hangi görüşten olursan ol SAYGILI OL.. Senin özgürlüğün başkasının özgürlük alanı başladığı yerde biter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Disrespect ~ 2 yıl önce
Saygisiz insanlardan örnek olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DEMokrasi ~ 2 yıl önce
Laik 1 yer değil !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAWOPS ~ 2 yıl önce
Şu size ne dinde zorlama yoktur diyen arkadaşlara söylüyorum, yahu hiç mi kafanız çalışmıyor? Dinde zorlama yoktur elbette bende tutmuyorum oruç fakat insanların inandığı bir şeye (bence resmen küfretmektir bu) nasıl sessiz kalınır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dövmeli ~ 2 yıl önce
Utanmadan birde dövmesini gösteriyor nice bu işi isteyenler dövmesi var diye elendi utanmadan dövmeli bir şekilde uçuyor ve aynı zamanda din ile dalga geçiyor sonra da kalkmış haktan hukuktan bahsediyorsunuz başkalarının hakkına girmiş şirkette çalışarak gelde bu tip insanlardan hayır bekle hem islamafobik hemde Serseri tipli insanları hizmet sektöründe çalıştır kabul edilemez davranış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bunlar neden yaşanıyor? ~ 2 yıl önce
Herkesin kendi özeli kendi hayatı dediklerinden dolayı yavaş yavaş normalleştirilmeye çalışılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000