31 Ocak 2017, Salı 13:24:20

O kuşları Onur Air taşıdı

Suudi Prense ait uçakla taşınan 80 yırtıcı şahinin Onur Havayolları ekipleri tarafından Tabuk'ten Karaçi'ye taşındığı ortaya çıktı.
  • Bi kere su muslumanligi müslüman olmayan suudilerle kıyaslamak çok yanlış .onların hepside ıngiliz uşağı ve hayranidirr...biz müslüman türkler kiimmm onlar kim yaa????
  • 80tane şahin için 330 kaldıran suudiler acaba 80tane suriyeli için ne yaptılar:(! Allah affetsin sadeec onları değil hepimizi:(
  • bunların hepsinin anlayabileceği safety card uçaklarda varmıyıd? kabin ekibi bunlar için acil durum prosedürlerini nasıl analttı? sigortaları varmıy dı? !!!
  • kanatlı hayvanların taşıdığı mikroplar düşünüldüğünde uçağın "deep cleaning" yaptırılmış olmasını temenni ediyor insan ancak hiçç de öyle olmamıştır, zihniyetimiz aynıyla vaki. Çağır temizlikçiler gelsin, elektrikli süpürge yapsınlar, tuvalet ve galley çöplerini alıp çıksınlar. Takip eden uçuştaki yolcular da şahin boku bulaşmış masa ve koltuklarda yemek yesinler. Sormazlar mı adama niye kendi tescilindeki uçakla değil de Onur Air'den kiraladığı uçakla taşımışlar diye. Parayı vermiş, düdüğü çalmış. Napolyon ne demişti para,para,para.
  • Bu zavallilalilar avlanmak icinmi goturululuyor oraya?.Ya sunlari gorunce Trump a hak vermemek elde degil.İnsanlik yok,medeniyet yok,gorgu yok.Vicdan hic yok!Umarim obur tarafta hayvana iskence edene o hayvan daha beterini etsin!
  • Haha cok guldum. Ne kadar tatlilar
  • 85 lileride uçurdu mu?
  • Krallık sistemine geçtiğimiz zaman Türkiyede de böyle şeyler olacak!!? Şimdiden alışsak iyi olur. :)) :(( Her halde yâni Doğu Karadeniz Prensiyim ben o uçağı ister kiralarım ister satın alırım. İstersem deve taşırım. Sana mı soracam. Sen kimsin? Kimsin sen,? Tabi el alem zekâmîza hayran kalacak,? Tüh ya nasıl oldu da bizim aklımıza gelmedi diyecekler. Yine çılgın Türkler yapmış diyecekler...
  • Müslümanlığı savunanlar, birde eşitlikten kardeşlikten söz edersiniz. İşte görün suudileri, bizdekide onlardan farksız. Kan emici zekâlar!
  • 2 seneye tk da başlar. Bu tip uçuşlara durum onu gösteriyor

Suudi Prense ait uçakla taşınan 80 yırtıcı şahinin Onur Havayolları ekipleri tarafından Tabuk'ten Karaçi'ye taşındığı ortaya çıktı.

Bir anda tüm dünyada çok paylaşılan fotoğraflar arasına giren şahinlerin uçaktaki görüntüsünün Onur Havayolları tarafından Suudi Arabistan Havayolları’na ait uçakta çekildiği öğrenildi. Airporthaber’in edindiği bilgiye göre, uçak koltuklarının üzerine kurulan özel platformlara sabitlenen ve gözleri kapatılan şahinlerin yaklaşık bir ay önce Suudi Arabistan’ın Tabuk şehrinden Karaçi'ye taşındığı belirtildi.

Onur Havayolları’nın ekipleriyle birlikte Suudi Arabistan Havayolları’na kiraladığı ve Türk ekibin görev yaptığı  Airbus 330 tipi uçakta şahinlerle birlikte 100 civarında hizmetçinin de seyahat ettiği, prensin ise bir başka özel uçakla Karaçi'ye uçtuğu öğrenildi.

Tabuk prensine ait olduğu iddia edilen şahinlerin  Pakistan’da bir ay boyunca av yapacak olan prens için bu ülkeye götürüldüğü kaydedildi.

Yabancı haber kaynakları, şahinlerin Katar Havayolları'na ait uçakla taşındığını iddia etmişti.

©AirportHaber

O kuşları Onur Air taşıdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

Devletçi ~ 7 yıl önce
Bi kere su muslumanligi müslüman olmayan suudilerle kıyaslamak çok yanlış .onların hepside ıngiliz uşağı ve hayranidirr...biz müslüman türkler kiimmm onlar kim yaa????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 7 yıl önce
80tane şahin için 330 kaldıran suudiler acaba 80tane suriyeli için ne yaptılar:(! Allah affetsin sadeec onları değil hepimizi:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suriye ~ 7 yıl önce
Biz suriyelileri aldık da ne oldu ? Ülkenin başına bela oldukları gibi terorist beslemeye başladık. Suudlar akıllı
Kel ~ 7 yıl önce
Kelin ilaci olsa basina surer, ulkende dolar, euro patlamis alim gucun ne hale gelmis, derdin suriyeli... suriyedeki olay senin ulkende olsa o suriyeli neyin neresine sokardi ... onune ne icin ot koyardi...
safety ~ 7 yıl önce
bunların hepsinin anlayabileceği safety card uçaklarda varmıyıd? kabin ekibi bunlar için acil durum prosedürlerini nasıl analttı? sigortaları varmıy dı? !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kbn ~ 7 yıl önce
Sen pet in cabin e anlatiyo musun acil durum prosedurlerini? Nasil anlatildigini soyle de biz de anlatalim
kanatlı ~ 7 yıl önce
kanatlı hayvanların taşıdığı mikroplar düşünüldüğünde uçağın "deep cleaning" yaptırılmış olmasını temenni ediyor insan ancak hiçç de öyle olmamıştır, zihniyetimiz aynıyla vaki. Çağır temizlikçiler gelsin, elektrikli süpürge yapsınlar, tuvalet ve galley çöplerini alıp çıksınlar. Takip eden uçuştaki yolcular da şahin boku bulaşmış masa ve koltuklarda yemek yesinler. Sormazlar mı adama niye kendi tescilindeki uçakla değil de Onur Air'den kiraladığı uçakla taşımışlar diye. Parayı vermiş, düdüğü çalmış. Napolyon ne demişti para,para,para.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nasil ya ~ 7 yıl önce
Bu zavallilalilar avlanmak icinmi goturululuyor oraya?.Ya sunlari gorunce Trump a hak vermemek elde degil.İnsanlik yok,medeniyet yok,gorgu yok.Vicdan hic yok!Umarim obur tarafta hayvana iskence edene o hayvan daha beterini etsin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kesinlikle ~ 7 yıl önce
haklısınız .
misafir ~ 7 yıl önce
Bildiğim kadarıyla hayvanlar hiçbir hayvana eziyet etmez. Sadece acıkınca gücü yettiğini yiyor diye biliyorum.. Bu örnek istisna heralde...
misafir ~ 7 yıl önce
Bildiğim kadarıyla hayvanlar hiçbir hayvana eziyet etmez. Sadece acıkınca gücü yettiğini yiyor diye biliyorum.. Bu örnek istisna heralde...
Grbt ~ 7 yıl önce
Haha cok guldum. Ne kadar tatlilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
85 ~ 7 yıl önce
85 lileride uçurdu mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 7 yıl önce
Krallık sistemine geçtiğimiz zaman Türkiyede de böyle şeyler olacak!!? Şimdiden alışsak iyi olur. :)) :(( Her halde yâni Doğu Karadeniz Prensiyim ben o uçağı ister kiralarım ister satın alırım. İstersem deve taşırım. Sana mı soracam. Sen kimsin? Kimsin sen,? Tabi el alem zekâmîza hayran kalacak,? Tüh ya nasıl oldu da bizim aklımıza gelmedi diyecekler. Yine çılgın Türkler yapmış diyecekler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salaklaşma ~ 7 yıl önce
Şu absürt korku salma tezleriniz çürüyeli çok oldu.. hani RTE geldiğinde şeriat gelecekti? 15 sene oldu be! Utanın utanın. Siz memleketin evlatlarını okullara sokmazken bunu iddia edip iftiraya kalkışmak ancak size yakışır
Rodex ~ 7 yıl önce
Havacilik sitesinde bile bir yolunu bulup isi siyasi mesaj vermeye getiriyorsunuz ya pes dogrusu. Adam parasini verip sahini tasitiyor, ne var bunda? Bizim havayollari yillar boyu ne esekler tasidi haberin var mi?
Okula sokulanların ne yaptığını gördük... ~ 7 yıl önce
Okullara sokulmayan o memleket evlatları da girebilmiş olaydı, 15 Temmuzda diğer girebilen vatan evlatlarıyla(!) ne yapardı tahmin et bakalım. Bu tehlike zamanında görülmüş demek ki..,
abey ~ 7 yıl önce
Müslümanlığı savunanlar, birde eşitlikten kardeşlikten söz edersiniz. İşte görün suudileri, bizdekide onlardan farksız. Kan emici zekâlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABEY E ~ 7 yıl önce
Suud ları bi internette araştırsana bi kimmiş onlar??? (Osmalıya sıkıntı çektirenler) İslam ayrı müslümanlık ayrıdır. Kitap emrediyorsa müslümalar yapmıyorsa; sorun kimde??
Normal ~ 7 yıl önce
2 seneye tk da başlar. Bu tip uçuşlara durum onu gösteriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000