11 Ekim 2013, Cuma 08:45:44

O İNİŞİ ANLATTI: "BÜYÜTÜLECEK BİR ŞEY YOK"

İngiltere'de pilotu havada rahatsızlanarak hayatını kaybedince uçağı kontrol eden cesur yürekli yolcu, inişi nasıl gerçekleştirdiğini anlattı...
  • büyütmeye luzum yok arkadaslar bn olsam bende indirirdim
  • Bir uçağım olduğunda modeli ne olursa olsun hatta piper bile olsa adını cessna 177 koyacağım :)))) sağolasın airporthaber,ilham verdiniz :)
  • Haydi, hemen kahraman yapalim.
  • ilk sortide yanlıza kalmış amcam. helal olsun!

'Büyütülecek bir şey yok'

İngiltere'de Cessna 172 isimli uçağın pilotu rahatsızlanınca, yolcu olan John Wildey, uçağı yere indirmişti. Daha önce hiç uçak indirmediğini belirten 77 yaşındaki cesur yürek, kulenin talimatlarıyla 609 metre yükseklikteki uçağın inişini gerçekleştirdi. 65 dakika süren inişi "Sadece konsolu tutabilen bir adamdım, büyütülecek bir şey yapmadım" sözleriyle anlatan Wildey, vefat eden pilotun arkadaşıydı.

Sonu felaket olacaktı

Wildey, pilot arkadaşı rahatsızlandığında önce pilotu uyandırmaya çalıştı. Ardından kulenin talimatıyla kontrolü eline alan Wildey bir kaç kez irtifa kaybetse de sonunda uçağı kazasız belasız indirmeyi başardı. Kule yetkilileri Wildey sayesinde bir facianın eşiğinden dönüldüğünü belirtirken, "İniş gerçekleştiğinde Tanrı'ya şükrederek birbirimize sarıldık" açıklamasını yaptı.

O İNİŞİ ANLATTI: "BÜYÜTÜLECEK BİR ŞEY YOK"

Yorumlar

havaci ~ 10 yıl önce
büyütmeye luzum yok arkadaslar bn olsam bende indirirdim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cessna 177 ~ 10 yıl önce
Bir uçağım olduğunda modeli ne olursa olsun hatta piper bile olsa adını cessna 177 koyacağım :)))) sağolasın airporthaber,ilham verdiniz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahraman ~ 10 yıl önce
Haydi, hemen kahraman yapalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
ilk sortide yanlıza kalmış amcam. helal olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000