11 Ocak 2016, Pazartesi 15:32:50

O helikopter satışa çıkarıldı

Geçtiğimiz hafta vefat eden Toprak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Halis Toprak’ın daha önce kullandığı helikopter satışa çıkarıldı.
  • Sancak air kacirmaz bunu
  • Desenize ölü soyuculuk ta meziyetler arasına dahil edildi.
  • Yazmadan yok demeden önce bir zahmet google a baksan görürsün 230 modelinin var olduğunu. 430 un daha küçük eski ve 2 palli versiyonu. Sanırım 5yil kadar önce kış vakti kar dolayısıyla ıstanbul boğazda sahile bir helikopter mecburi iniş yapmıştı.o helikopter olsa gerek. Ama fiyat bu model bir helikopter için fazla.. şahsen ben iş adamı olsam ve illaki helikoptere binecegim diyorsam paradan önce güvenli yeni helikopter olmasını tercih ederim.Eski donanimsiz güçsüz bir helikopter kaza yapar olur yaralanirsaniz kaç paranız olduğunun bir önemi kalmaz.Pilot olsun ucuz olsun derseniz sizin tercihiniz sonuç aynı olabilir. Havacılık hata kaldırmaz.eşeği seven ya yelinee katlanmali yada mecburiyeti yoksa bu işe bulasmamali derim..
  • Bell 230 degil Bell 430 o helikopter. Bell 230 tipi helikopter yok
  • Heliyi uçuran kim biliyormusunuz :)
  • Yağma Hasan'ın böreği gibi adamın malını mülkünü yağmalamaya başlamışlar.

Geçtiğimiz hafta vefat eden Toprak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Halis Toprak’ın daha önce kullandığı helikopter satışa çıkarıldı. 5 yolcu kapasiteli helikopteri satışa çıkaran ismin Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat olduğu öğrenildi.

Amerikan yapımı Bell-230 model helikopter için  belirlenen bedel 1 milyon 750 bin dolar. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından sertifikalandırılan helikopter aktif olarak kullanımda.

Gazeteye verilen ilanla satışa konulan helikopterin bir önceki sahibinin geçtiğimiz hafta vefat eden iş adamı Halis Toprak olduğu öğrenildi.

Söz konusu helikoptere, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Halis Toprak'ın borçlarına karşılık el koyup satışa çıkarmıştı. TMSF’nin 2007’deki ihalede satışa sunduğu helikopteri Mehmet Hattat satın almıştı. O dönem çıkan haberlere göre Hattat, helikopteri 2 milyon dolara satın almıştı. (Hürriyet)

O helikopter satışa çıkarıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

sancak air alır ~ 8 yıl önce
Sancak air kacirmaz bunu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hırsız ~ 8 yıl önce
Desenize ölü soyuculuk ta meziyetler arasına dahil edildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Yazmadan yok demeden önce bir zahmet google a baksan görürsün 230 modelinin var olduğunu. 430 un daha küçük eski ve 2 palli versiyonu. Sanırım 5yil kadar önce kış vakti kar dolayısıyla ıstanbul boğazda sahile bir helikopter mecburi iniş yapmıştı.o helikopter olsa gerek. Ama fiyat bu model bir helikopter için fazla.. şahsen ben iş adamı olsam ve illaki helikoptere binecegim diyorsam paradan önce güvenli yeni helikopter olmasını tercih ederim.Eski donanimsiz güçsüz bir helikopter kaza yapar olur yaralanirsaniz kaç paranız olduğunun bir önemi kalmaz.Pilot olsun ucuz olsun derseniz sizin tercihiniz sonuç aynı olabilir. Havacılık hata kaldırmaz.eşeği seven ya yelinee katlanmali yada mecburiyeti yoksa bu işe bulasmamali derim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bell ~ 8 yıl önce
Bell 230 degil Bell 430 o helikopter. Bell 230 tipi helikopter yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atc ~ 8 yıl önce
var kardeş. bell 222 nin geliştirilmiş versiyonudur bell 230.
var ~ 8 yıl önce
hattat şuan iki helikoptere sahip bell 230 ve bell 430
Pilot kim ~ 8 yıl önce
Heliyi uçuran kim biliyormusunuz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
heijan ~ 8 yıl önce
bonzai mi?
İndirim var mı? ~ 8 yıl önce
Yağma Hasan'ın böreği gibi adamın malını mülkünü yağmalamaya başlamışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cemo ~ 8 yıl önce
alemsin rahmetli hayattayken 2007 de satılmış 9 sene olmuş galiba haberi iyi okumamışsın

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000