28 Haziran 2011, Salı 12:30:21

'O' EN İYİLER ARASINDA...

Ortakları arasında Türk EA Havacılık’ın da bulunduğu Eclipse 500 çift motorlu hafif jet uçağı, dünyanın en prestijli havacılık dergilerinden Flight Global tarafından “En iyi 10 İş Jet”i arasında gösterildi...
  • Paris air show'daki ana gundem maddesi Cin, Brezilya'nin meydana cikmasidir ve ozellikle Ryanair, Cinlilerden fiyat istedi, gorunen o ki 2015 yilinda Ryanair filosi Cin ucaklarindan olusacak.
  • Şimdilik eski oyuncaklar ile idare ediyoruz. Biz çamurdan çoook araba yaptık. 80 ihtilali öncesi ve sonrası çocuklarını askeriyeye(gerek lise, gerek harbiye) verenlerin amacı neydi?... Şimdi onların bir kısmı kedi gibi dört ayak üstüne düşüyor. ONLARIN içindekini ortaya çıkartmaktan bir an bile tereddüt etme.
  • Oyuncak isteyene uygun, ha yok benim uçmam lazim diyorsaniz bununla olmaz..
  • Başlangıçta 41.000ft olan tavanı önce 37.000ft e Mart 2011 de ise 30.000ft. e düşürüldü FAA tarafından. Sallamakla olmuyor. Havacılık ciddi iştir.
  • Gulfstream'le aynı grupta öyle mi? Bu uçak o uçak değil ama. Hani bir zamanlar hava taxi filoları filan kurulmaya kalkılan. O uçak çok özel bir satış fiyatıyla ortaya çıkmıştı. Ben 1.8 milyon doları hatırlıyorum. Şimdiki fiyatını bilen varsa yazsın. Aynı uçak olmadığı ortaya çıkacaktır.
  • yaklaşık 10 yıl önce biri iboya diyorki bir sürü sektörde iş yapıyorsun doğru düzgün bişey kazanamıyorsun gel bu paraları repoya faize yatıralım kat be kat daha fazla kazanırız.o da diyorki haklısında bu kadar çalışana ne diyeceğiz.iştenmi çıkaracağız..böylesi gönlü zengin birisi..
  • Bu jet tam İbrahim Tatlıses'e göreymiş. Bence Türkiye'de ilk o alır.
Paris Air Show sırasında yayınlanan dergi; Learjet, Falcon, Gulfstream, Jetstar gibi efsane iş jetleri arasında altıncı sırada yer alan Eclipse 500’ü  “çok hafif jet” devriminin öncüsü olarak tanımlandı. Flight Global’daki “The Ultimate Jet Set – Jet Set’te Gelinen Son Nokta” başlıklı yazıda Eclipse 500 ile ilgili: “Gerek ‘çok hafif jet’ sınıfındaki rakip ürün sayısındaki artış gerekse de bugüne kadar aldığı sipariş sayısı ile Eclipse 500’ün havacılık tarihindeki etkisi tartışılmaz” deniyor. 
 
Kabin içi BMW tarafından tasarlanan ve tercihe göre 4 ya da 5 yolcu taşıyan Eclipse 500 aynı zamanda ekonomik özellikleri ile de en çok tercih edilen kişisel jet olmaya devam ediyor. Eclipse 500, dünyanın en sessiz çift motorlu jeti unvanına da sahip.  
 
Dünyanın ilk çift motorlu hafif jeti olan Eclipse 500, uygun fiyatı ve operasyonel kabiliyetleri ile de dikkat çekiyor. En yakın rakibinden yüzde 40’a varan oranda daha az yakıt harcayan Eclipse 500 şu anda aralarında ünlü aktör John Travolta, Formula 1 sürücüsü Ralf Schumacher gibi isimlerin de yer aldığı 260 kişi tarafından kullanılıyor.
'O' EN İYİLER ARASINDA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
Paris air show'daki ana gundem maddesi Cin, Brezilya'nin meydana cikmasidir ve ozellikle Ryanair, Cinlilerden fiyat istedi, gorunen o ki 2015 yilinda Ryanair filosi Cin ucaklarindan olusacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şimdilik eski oyuncaklar ile idare ediyoruz. Biz çamurdan çoook araba yaptık. 80 ihtilali öncesi ve sonrası çocuklarını askeriyeye(gerek lise, gerek harbiye) verenlerin amacı neydi?... Şimdi onların bir kısmı kedi gibi dört ayak üstüne düşüyor. ONLARIN içindekini ortaya çıkartmaktan bir an bile tereddüt etme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Oyuncak isteyene uygun, ha yok benim uçmam lazim diyorsaniz bununla olmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Başlangıçta 41.000ft olan tavanı önce 37.000ft e Mart 2011 de ise 30.000ft. e düşürüldü FAA tarafından. Sallamakla olmuyor. Havacılık ciddi iştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gulfstream'le aynı grupta öyle mi? Bu uçak o uçak değil ama. Hani bir zamanlar hava taxi filoları filan kurulmaya kalkılan. O uçak çok özel bir satış fiyatıyla ortaya çıkmıştı. Ben 1.8 milyon doları hatırlıyorum. Şimdiki fiyatını bilen varsa yazsın. Aynı uçak olmadığı ortaya çıkacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yaklaşık 10 yıl önce biri iboya diyorki bir sürü sektörde iş yapıyorsun doğru düzgün bişey kazanamıyorsun gel bu paraları repoya faize yatıralım kat be kat daha fazla kazanırız.o da diyorki haklısında bu kadar çalışana ne diyeceğiz.iştenmi çıkaracağız..böylesi gönlü zengin birisi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu jet tam İbrahim Tatlıses'e göreymiş. Bence Türkiye'de ilk o alır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000