23 Eylül 2011, Cuma 08:30:10

O ANLARI İŞTE BÖYLE ANLATTI

44 kişinin yaşamını kaybettiği uçak kazasında kurtulan mühendis olayı anlattı...
  • ilginç başlıklı yazımı yayınladığınız için teşekkür ederim ama gerçekten bu kadar olumsuz bir kişiliğe dönüşmemiz rahatsızlık veren bir boyuta dönüştü, " o zaman okuma yazılanları " diyecek olanlara , çözüm okumamak değil güzel yapılanı alkışalayalım - güzel olmayanı ise hemen kırmadan uyaralım . Zor değil valla , bir denesek ne olurki. Herkese saygılarımı sunarım.
  • bu tip yazıyorum yayınlanmıyor bazen ama yine yazacağım. Ya bizler ne biçim bir toplum olduk böyle en hassas konularda bile yalandan da olsa vah vah diyeceğimize olayı küçümseyen bir kişiliğe bürünüyoruz , biraz daha saygılı yorumlar yapsak zormu olur acaba. bazı kişiler sürekli olumsuz yazmak için eminim nöbetleşe monitör başında oturuyorlar eminim.İnsana ve emeğe saygı lütfen.
  • boyle ınsan sıfatında dolaşanlarda var demek kı ?
  • yaşayan bilir hiç kolay değil bu şoku atlatmak ölümden dönmek...
  • Peçete terk.
  • Ne bekliyordun? NatGeo'daki Air Crash Investigation tadında bir anlatım mı bekliyordun? Sana böyle bir olay sonrasında adını sorsalar hatırlar mıydın acaba?
  • amann ne çok şey anlatmış..habere bakın :))
7 Eylül’de meydana gelen Lokomotiv Hokey Takımı’nı taşıyan ve 44 kişinin ölümüne neden olan Yak-42 uçak kazasından tek kurtulan kişi olan uçak mühendisi Aleksandr Sizov kendine gelir gelmez olayı anlattı.
 
Uçak kazası soruşturmasını yürüten Devlet Havacılık Kurulu tarafından kurumun resmi internet sitesinde kazadan kurtulan tek kişi ile gerçekleştirilen konuşma ve ifadelere yer verildi. 
 
Mühendisin anlatımlarına göre, uçuş öncesi yapılan hazırlıkta ve uçuş sırasında herhangi bir arızayla karşılaşılmadı. Yolcular uçağın önü ve ortalarında otururken, yolcu bagajları ise uçağın arka kısmında yer alıyordu. 
 
Uçağın düşüşü konusunda sağ kurtulan mühendis tam bir fikir yürütemezken, 'herşey bir anda oldu, kalktıktan hemen sonra düşüşümüzü farkettim. Herkes şaşkındı ve aniden düştü. Sonrasını zaten ben de hatırlamıyorum. Ama ne olduğunu kimse anlamadı herşey aniden oldu' dedi.
 
Yaralı mühendisin yaklaşık iki hafta sonra taburcu olabileceği de belirtiliyor.
O ANLARI İŞTE BÖYLE ANLATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
ilginç başlıklı yazımı yayınladığınız için teşekkür ederim ama gerçekten bu kadar olumsuz bir kişiliğe dönüşmemiz rahatsızlık veren bir boyuta dönüştü, " o zaman okuma yazılanları " diyecek olanlara , çözüm okumamak değil güzel yapılanı alkışalayalım - güzel olmayanı ise hemen kırmadan uyaralım . Zor değil valla , bir denesek ne olurki. Herkese saygılarımı sunarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu tip yazıyorum yayınlanmıyor bazen ama yine yazacağım. Ya bizler ne biçim bir toplum olduk böyle en hassas konularda bile yalandan da olsa vah vah diyeceğimize olayı küçümseyen bir kişiliğe bürünüyoruz , biraz daha saygılı yorumlar yapsak zormu olur acaba. bazı kişiler sürekli olumsuz yazmak için eminim nöbetleşe monitör başında oturuyorlar eminim.İnsana ve emeğe saygı lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
boyle ınsan sıfatında dolaşanlarda var demek kı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yaşayan bilir hiç kolay değil bu şoku atlatmak ölümden dönmek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Peçete terk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne bekliyordun? NatGeo'daki Air Crash Investigation tadında bir anlatım mı bekliyordun? Sana böyle bir olay sonrasında adını sorsalar hatırlar mıydın acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
amann ne çok şey anlatmış..habere bakın :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000