02 Mayıs 2018, Çarşamba 11:08:06

Nuri Demirağ Havalimanı sular içinde kaldı!

Sivas’ta Nuri Demirağ Havalimanı'nın çatısı yoğun yağışı tahliye edemeyince sular içeri aktı.
  • Sivas havalimanı 2011 yılında açıldı.o gün den bu gün e her sene aynı her seni yeni müteahhit geliyor yaptım diyor parasını alıp gidiyor ama sonuç ortada yapılan tamirat yenileme işlerine verilen parayla yeni havalimanı yapılırdı
  • Olabilir.
  • Yüklenici ve alt yükleniciler, işin fen ve sanat kurallarına uygun olarak yapılmaması, hileli malzeme kullanılması ve benzeri nedenlerle ortaya çıkan zarar ve ziyandan, yapının tamamı için işe başlama tarihinden itibaren kesin kabul tarihine kadar sorumlu olacağı gibi, kesin kabul onay tarihinden itibaren de on beş yıl süreyle müteselsilen sorumludur. Bu zarar ve ziyan genel hükümlere göre yüklenici ve alt yüklenicilere ikmal ve tazmin ettirilir. Ayrıca haklarında 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununun 27’nci maddesi hükümleri uygulanır.
  • Uyardık dinlemediler
  • Ama hawalimanı yabtılar yol yabtılar hulog
  • Rahmettir, bşy olmaz. İstanbula bu sene çok yağmadı. Rabbim kuraklıkla terbiye etmesin, sudan zarar gelmez...
  • her sehre bir havalimani olayinin syu cikti desenize. Gereksiz makamlar harcanan milyonlar. Nicelik degil nitelik lazim. her ilceye yapsan nolur rezillik diz boyu.
  • emeği geçen herkesi tebrik ediyorum:)
  • Dhmi yaza hazır.
  • Çalışanların ALLAH yardımcısı olsun..Daha öncede benzeri bir durum yaşanmasına rağmen , görülen o ki hiçbir çalışma yapılmamış,hiçbir önlem alınmamış.Şiddetle kınıyorum tüm yetkili ve sorumlu personeli...

Sivas’ta Nuri Demirağ Havalimanı'nın çatısı yoğun yağışı tahliye edemeyince sular içeri aktı.

Sivas’ta dün akşam saatlerinde sağanak yağış etkili oldu. Nuri Demirağ Havalimanı aşırı sağanak yağıştan olumsuz etkilendi.

Akşam saatlerinde bastıran sağanak yağış Nuri Demirağ Havalimanı'nın çatısında hasara yol açtı. Tavandan içeri sızan yoğun yağmur suyu adeta şelale oluşturdu. O anlar havalimanında bulunan yolcular tarafından cep telefonlarına kaydedildi.

Havalimanı yetkililerinin sızan suyun etrafa dağılmaması için geçici çözüm olarak çöp kovası koyması dikkat çekti. 

Nuri Demirağ Havalimanı sular içinde kaldı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Eren ~ 6 yıl önce
Sivas havalimanı 2011 yılında açıldı.o gün den bu gün e her sene aynı her seni yeni müteahhit geliyor yaptım diyor parasını alıp gidiyor ama sonuç ortada yapılan tamirat yenileme işlerine verilen parayla yeni havalimanı yapılırdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne var bunda ~ 6 yıl önce
Olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cok sey var bunda ~ 6 yıl önce
senin ödedigin vergiler ile yapilmis ve müteahitlere parasi pesin ödenmis bir yer orasi. herseyi düsünmek zorunda. akmayacak kardesim akmayacak. herseyi hesap etmek zorunda. Hatirlarmisin Haci..Hizli tren ilk seferinde de 42 vatandasimiz mefta olmustu. ulastirma bakanimiz da aynen senin gibi demisti.. Ne var Bunda olabilir. Sen layik oldugun sekilde yönetilen biat ve itaat icinde asla sorgulamayan zavalli bir canlisin.
normal vatandaş ~ 6 yıl önce
Yüklenici ve alt yükleniciler, işin fen ve sanat kurallarına uygun olarak yapılmaması, hileli malzeme kullanılması ve benzeri nedenlerle ortaya çıkan zarar ve ziyandan, yapının tamamı için işe başlama tarihinden itibaren kesin kabul tarihine kadar sorumlu olacağı gibi, kesin kabul onay tarihinden itibaren de on beş yıl süreyle müteselsilen sorumludur. Bu zarar ve ziyan genel hükümlere göre yüklenici ve alt yüklenicilere ikmal ve tazmin ettirilir. Ayrıca haklarında 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununun 27’nci maddesi hükümleri uygulanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shmyo ~ 6 yıl önce
dhmi nin havalimanlarında bu sorun çok normal. projeler felaket, dur demek yürek ister. yerel teslim almazsa Ankara gelip teslim alır binayı.. kazığa devam..
Şahban Atakan ~ 6 yıl önce
Uyardık dinlemediler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 6 yıl önce
Ama hawalimanı yabtılar yol yabtılar hulog

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumsuz ~ 6 yıl önce
Hülooooooogg
Kevser ~ 6 yıl önce
Rahmettir, bşy olmaz. İstanbula bu sene çok yağmadı. Rabbim kuraklıkla terbiye etmesin, sudan zarar gelmez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mahmudTech ~ 6 yıl önce
her sehre bir havalimani olayinin syu cikti desenize. Gereksiz makamlar harcanan milyonlar. Nicelik degil nitelik lazim. her ilceye yapsan nolur rezillik diz boyu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süper ~ 6 yıl önce
emeği geçen herkesi tebrik ediyorum:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi ~ 6 yıl önce
Dhmi yaza hazır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİRSEN ÇAĞLAR... ~ 6 yıl önce
Çalışanların ALLAH yardımcısı olsun..Daha öncede benzeri bir durum yaşanmasına rağmen , görülen o ki hiçbir çalışma yapılmamış,hiçbir önlem alınmamış.Şiddetle kınıyorum tüm yetkili ve sorumlu personeli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000