30 Haziran 2020, Salı 09:24:11

Norwegian 97 Boeing siparişini iptal etti

Pandemi sebebiyle zor günlerden geçen Norwegian Havayollları 97 uçak siparişini iptal etti.
  • Bu kadar krize rağmen Boeing hisseleri dipten döndü her gün artıyor...
  • Adamlar Boeing i kurtarıp da ne yapacaklar? Macdonald Douglası kurtardılar mı? Hayır, peki ne oldu Boeing ve Macdonald Douglas birleşti. ABD de uçak üreticisi mi yok Boeing i de Lockheed Martin le birleştirirler. Ayrıca Boeing e tazminat davası açılabilir. Bu durumda Boeing i nasıl kurtaracaklar?
  • Covit-19 salgını tamamen boeing'i kurtarmak için hazırlanmış bir senaryodur. Boeing bu sayede max lardaki hataları gidermek ve tekrar sertifikalandırmak için zaman kazanmış oldu. Halihazırda diğer modellerin teslim alınmayan siparişleri ve ödemeleri için de karşı tazminat davası açmaya hazırlanıyor. Bununla ilgili belge deliller de çok yakında internete sızar.

Norwegian Havayolları, Boeing 737 Max ve B787 Dreamliner uçaklarını kapsayan 97 uçak siparişini iptal ederek, Amerikalı uçak üreticisi Boeing'den, zararlarının karşılanması maksadıyla tazminat talep etti.

92 adet Boeing 737 Max ve 5 adet B787 Dreamliner siparişini iptal eden Norwegian Havayolları yaptığı açıklamada Boeing ile yapılan müzakerelerde, anlaşmadan uzak olduklarını belirtti.

Boeing 737 Max tipi uçaklar Lion Air ve Etiyopya Havayolları’na ait uçakların kazasından sonra 13 Mart 2019 tarihinden beri uçuştan çekilmişti. Toplam 346 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazaların ardından, B737 Max uçağında düzenlemeler yapılmış ve dün itibariyle test uçuşlarına başlanmıştı.

Norwegian Havayolları’nın 92 siparişinin yanı sıra 163 uçaklık filosunda 18 adet B737 Max tipi uçak bulunuyor.

©️AirportHaber

Norwegian 97 Boeing siparişini iptal etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Borsa ~ 4 yıl önce
Bu kadar krize rağmen Boeing hisseleri dipten döndü her gün artıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alper ~ 4 yıl önce
Adamlar Boeing i kurtarıp da ne yapacaklar? Macdonald Douglası kurtardılar mı? Hayır, peki ne oldu Boeing ve Macdonald Douglas birleşti. ABD de uçak üreticisi mi yok Boeing i de Lockheed Martin le birleştirirler. Ayrıca Boeing e tazminat davası açılabilir. Bu durumda Boeing i nasıl kurtaracaklar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şebnem ~ 4 yıl önce
Covit-19 salgını tamamen boeing'i kurtarmak için hazırlanmış bir senaryodur. Boeing bu sayede max lardaki hataları gidermek ve tekrar sertifikalandırmak için zaman kazanmış oldu. Halihazırda diğer modellerin teslim alınmayan siparişleri ve ödemeleri için de karşı tazminat davası açmaya hazırlanıyor. Bununla ilgili belge deliller de çok yakında internete sızar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHaber ~ 4 yıl önce
bünyeye kesinlikle zararlı
Haha ~ 4 yıl önce
Komplo teorisi olur da bu kadar mı olur.
Vay canına ~ 4 yıl önce
Evet 10milyon vakaya, yarım milyon ölüme sebep olan bu virüs boeing i krizden kurtarmak için abd tarafından çinde yaratıldı. Biraz daha az netflix lütfen.
İlaç ~ 4 yıl önce
O içtiğinden bize de yolla biz de uçalım
Murat ~ 4 yıl önce
ABD nin ettiği zararla 10 tane boeing satın alınır. Hiç mantıklı değil. Dünya Aviation dan ibaret değil
Fff ~ 4 yıl önce
Gerçekten klasik birşey yazmak istemiyorum ama sen ne kullanıyosun ya.Harbi ciddi soruyorum.Senarist falan olsana.Söz filmine gelicem.
lol ~ 4 yıl önce
kafan güzelmiş, güle güle kullan.
Güzel tespit ~ 4 yıl önce
Mantıklı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000