04 Mart 2015, Çarşamba 18:23:55

NORVEÇ HAVAYOLLARI'NA GREV DARBESİ

Norveç Havayolları pilotlarının haftasonu başlattıkları grev nedeniyle havayolu şirketi, tüm seferlerini iptal ettiğini duyurdu.
  • Sorun nedir bakılması lazım
  • Genel müdür tarafından yapılan mobbing'miş.
  • İskandinav ülkelerinin özelliği 1 kişinin 6 dan fazla sosyal derneklere sendikalara üye olmasıdır.Dolayısıyla toplum bilinci yüksek, insanların `birimiz hepimiz hepimiz birimiz` kalıbına uyarak hayatlarının sürdürdükleri ülkelerdir.Sendika üyesi 40 pilota o sendikadan olmayan 700 pilot destek verip onlar da greve gidiyor.Birlik beraberlik böyle bir şeydir.Biz de asla ama asla olmayacak bir durum.
  • 25 kisi az degil sorun ne ?
  • Norvec'in gelismesini istemeyenlerin tertipledigi bu tezgah milli guvenlige mani bir durum teskil ettiginden...isiklari kapatin yatarken.
  • MNG JET te Bakım müdürü dahil çoğunluğu teknisyen 25 kişi genel müdür yüzünden istifa etti. Haber değeri yok mudur sizce??

Norveç Havayolları'nda devam eden pilotların grevi nedeniyle tüm seferlerin iptal edildiği açıklandı. On binlerce yolcunun havalimanlarında mahsur kaldığı ve şirket yetkililerinin pilot kiralama yoluna gidebileceği öğrenildi.

Norveç Havayolları'nda görev yapan 40 pilotun başlattığı greve bugün itibariyle 700'e yakın pilot katılınca şirkette operasyonlar alt üst oldu.

Dört gündür devam eden grevde tüm seferlerini iptal eden Norveç Havayolları'nın yolcuları havalimanlarında mahsur kalırken, şirketin yolculara ikramlarda bulunduğu ve ücretlerinin ödeneceği bildirildi.

NORVEÇ HAVAYOLLARI'NA GREV DARBESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sorun nedir bakılması lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mng jet ~ 9 yıl önce
Genel müdür tarafından yapılan mobbing'miş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birlik ve beraberlik ~ 9 yıl önce
İskandinav ülkelerinin özelliği 1 kişinin 6 dan fazla sosyal derneklere sendikalara üye olmasıdır.Dolayısıyla toplum bilinci yüksek, insanların `birimiz hepimiz hepimiz birimiz` kalıbına uyarak hayatlarının sürdürdükleri ülkelerdir.Sendika üyesi 40 pilota o sendikadan olmayan 700 pilot destek verip onlar da greve gidiyor.Birlik beraberlik böyle bir şeydir.Biz de asla ama asla olmayacak bir durum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilginc ~ 9 yıl önce
25 kisi az degil sorun ne ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Norvec'in gelismesini istemeyenlerin tertipledigi bu tezgah milli guvenlige mani bir durum teskil ettiginden...isiklari kapatin yatarken.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mng jet ~ 9 yıl önce
MNG JET te Bakım müdürü dahil çoğunluğu teknisyen 25 kişi genel müdür yüzünden istifa etti. Haber değeri yok mudur sizce??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 9 yıl önce
birader sen ne diyorsun, doğru mu bu?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000