06 Mart 2011, Pazar 11:44:51

NORVEÇ - ABD SEFERLERİNE SİLAHLI KORUMA

Norveç, ABD uçaklarında silahlı muhafız bulundurulmasına sıcak bakıyor
  • Eğer ki uçaklarda silahlı koruma olacaksa bu AB nin ortak kararı ile olmalı (bana göre hiç olmamalı). Abd istiyor diye kesinlikle olmamalı. Abd her zaman dünya kurallarını tek başına değiştirmek isteyen bir zihniyete sahip. Abd nin her dediğini yapmak ona teslim olmak ve boyun eğmekten başka bir şey değildir !
  • Abd de uçaklarda ölen sivillere yazık ama Irakda ve Afganistanda ölen milyonlarca sivil ne oluyor acaba ??? Onlar can taşımıyor mu ? Şimdide Abd Libya ya savaş gemisi gönderdi. Maksat eskiden kalan bir hesabı kapatabilmek. 1988 de düşürülen uçağın intikamını alabilmek. Abd bunu hep yapıyor. 1 e 1000 öldürüyor... ALLAH ZALIMLERIN HAKKINDAN MUTLAKA GELECEKTIR...
  • Arkadaşım sence neden dünyada en çok hedef olabilecek 2 ülkeden birisi Abd diğeri İsrael. Allah aşkına bir düşün neden acaba ? bu 2 ülke yıllardır dünya üstünde sivilleri öldürüyor. Haksız yere kan döküyor. Abd 70 yıldır kendisini dünyanın tek kralı ilan etmiş. Petrol olan her yerde kan dökmüş. Kore savaşları, Körfez (ırak) Savaşları, kızılderili savaşları, Meksika savaşları, Vietnam savaşları, Afganistan Savaşları, İspanya savaşları... Abd sivil halkı bombalamış. Amerika kıtasının esas sahibi olan kızılderilileri katledip onların topraklarını zorla ele geçirmiş. Zencilere 2.sınıf muamelesi yapmış, halada yapıyor. Her yerde terör estirmiş ve bugünde birileri onun karşısına çıkmış intikam alıyor. Rüzgar eken fırtına biçermiş...
  • Sayın 'OLURU YOK' yanıtı veren yorumcu. Senin, uçak yolculuğuna yönelik terör eylemlerine karşı olup olmadığını anlıyamadım. Suçsuz uçak yolcularına yönelik teror eylemlerine karşı tutumuznuz nedir? Yazıda istenen önlem, bu tür eylemleri durdurmak için düşünülmüştür.
  • yarasi olan gocunur adli yorumcuya sormak isterim amerika senelerdir irak ta filistind esivilleri oldurmuye oylemi.cikart o gozundeki at gozuklerini ayrica ucakta silah kesinlike kabul edilemez...
  • Uçaklarda Kesinlikle Silah Olmamalı diye yorum gönderen yorumcuya: ABD'nin neler yapıp, kan dökmediği yer kalmadığını söylüyorsun. Bildiğim kadarı ile ABD de içinde olmak üzere kimse yolcu uçaklarına saldırıp, tek suçu uçmak olan yolculara zarar vermemiştir. Eğer önlemler alınmak isteniyorsa bu önlemler yaşanan bazı olaylardan sonra ( ayakkabısında, hatta donunda patlayıcı saklayıp uçak düşürmek isteyeler gibi) ortaya çıkmıştır. Umarım bu tür eylemlere karşısındır. Yarası olan gocunur.
  • bazuka degil herhalde silah olarak.
  • el al havayolları bu durumdan dolayı maddi olarak çok kayıba uğradı.diğer havayolları ile rekabet edemeyecek hale geldiler.
  • Aynı durum israil de mevcut. El-al havayollarındada uçakta güvenlik görevlisi var. ama inanmassınız bu kadar paranoyak duruma gelmiştir havda uçan sinekten bile şüphelenecek duruma gelmişler sineği de durdurup arayacaklar nerdeyse yeter bunlara oturun olduğunuz yerde dışarı çıkmayın
  • Eceli gelen köpek camii duvarına işermiş derler... 1940 yıllardan beri dünyada kan dökmediği yer kalmayan Abd şimdi korkuyor. Rüzgar eken fırtına biçermiş... Uçaklarda kesinlikle silah olmamalı !!!
Norveç'in, ABD'den ülkeye sefer yapan Amerika havayollarının yolcu uçaklarında, muhtemel bir terör tehdidine karşı silahlı koruma bulundurulması isteğine sıcak baktığı bildirildi. Aftenposten gazetesine konuşan Ulaştırma Bakanı Magnhild Meltveit Kleppa da haberi doğruladı.

Sivil giyimli, yolcu gibi seyahat edecek olan muhafızlar, bir uçak kaçırma girişimini ya da bir tehlikeyi önlemek için vazife yapacak. ABD, 2003 yılından bu yana, Avrupa havalimanlarını kullanacak kendi uçaklarında silahlı muhafız bulundurulmasına izin almak için Avrupa ülkelerine baskı yapıyor.


NORVEÇ - ABD SEFERLERİNE SİLAHLI KORUMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
Eğer ki uçaklarda silahlı koruma olacaksa bu AB nin ortak kararı ile olmalı (bana göre hiç olmamalı). Abd istiyor diye kesinlikle olmamalı. Abd her zaman dünya kurallarını tek başına değiştirmek isteyen bir zihniyete sahip. Abd nin her dediğini yapmak ona teslim olmak ve boyun eğmekten başka bir şey değildir !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Abd de uçaklarda ölen sivillere yazık ama Irakda ve Afganistanda ölen milyonlarca sivil ne oluyor acaba ??? Onlar can taşımıyor mu ? Şimdide Abd Libya ya savaş gemisi gönderdi. Maksat eskiden kalan bir hesabı kapatabilmek. 1988 de düşürülen uçağın intikamını alabilmek. Abd bunu hep yapıyor. 1 e 1000 öldürüyor... ALLAH ZALIMLERIN HAKKINDAN MUTLAKA GELECEKTIR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşım sence neden dünyada en çok hedef olabilecek 2 ülkeden birisi Abd diğeri İsrael. Allah aşkına bir düşün neden acaba ? bu 2 ülke yıllardır dünya üstünde sivilleri öldürüyor. Haksız yere kan döküyor. Abd 70 yıldır kendisini dünyanın tek kralı ilan etmiş. Petrol olan her yerde kan dökmüş. Kore savaşları, Körfez (ırak) Savaşları, kızılderili savaşları, Meksika savaşları, Vietnam savaşları, Afganistan Savaşları, İspanya savaşları... Abd sivil halkı bombalamış. Amerika kıtasının esas sahibi olan kızılderilileri katledip onların topraklarını zorla ele geçirmiş. Zencilere 2.sınıf muamelesi yapmış, halada yapıyor. Her yerde terör estirmiş ve bugünde birileri onun karşısına çıkmış intikam alıyor. Rüzgar eken fırtına biçermiş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın 'OLURU YOK' yanıtı veren yorumcu. Senin, uçak yolculuğuna yönelik terör eylemlerine karşı olup olmadığını anlıyamadım. Suçsuz uçak yolcularına yönelik teror eylemlerine karşı tutumuznuz nedir? Yazıda istenen önlem, bu tür eylemleri durdurmak için düşünülmüştür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yarasi olan gocunur adli yorumcuya sormak isterim amerika senelerdir irak ta filistind esivilleri oldurmuye oylemi.cikart o gozundeki at gozuklerini ayrica ucakta silah kesinlike kabul edilemez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçaklarda Kesinlikle Silah Olmamalı diye yorum gönderen yorumcuya: ABD'nin neler yapıp, kan dökmediği yer kalmadığını söylüyorsun. Bildiğim kadarı ile ABD de içinde olmak üzere kimse yolcu uçaklarına saldırıp, tek suçu uçmak olan yolculara zarar vermemiştir. Eğer önlemler alınmak isteniyorsa bu önlemler yaşanan bazı olaylardan sonra ( ayakkabısında, hatta donunda patlayıcı saklayıp uçak düşürmek isteyeler gibi) ortaya çıkmıştır. Umarım bu tür eylemlere karşısındır. Yarası olan gocunur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bazuka degil herhalde silah olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
el al havayolları bu durumdan dolayı maddi olarak çok kayıba uğradı.diğer havayolları ile rekabet edemeyecek hale geldiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aynı durum israil de mevcut. El-al havayollarındada uçakta güvenlik görevlisi var. ama inanmassınız bu kadar paranoyak duruma gelmiştir havda uçan sinekten bile şüphelenecek duruma gelmişler sineği de durdurup arayacaklar nerdeyse yeter bunlara oturun olduğunuz yerde dışarı çıkmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Eceli gelen köpek camii duvarına işermiş derler... 1940 yıllardan beri dünyada kan dökmediği yer kalmayan Abd şimdi korkuyor. Rüzgar eken fırtına biçermiş... Uçaklarda kesinlikle silah olmamalı !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000