01 Şubat 2019, Cuma 16:35:09

Nordwind; 'Biz altın ve silah taşımadık'

Rusya’dan Venezuela’ya altın taşıdığı iddia edilen Rus havayolu şirketi Nordwind iddiaları yalanladı.
  • Herkes işine baksın, Nordwind nerde, ne zaman, ne yapacağını bilir, en iyisini de yapar. Hadi eyvallah.
  • rusya ve venezuela arasındaki finansal ilişkidir. Taşısa ne olur, taşımasa ne olur? Batılı medyanın burada yaptığı sinsilik iki ülke arasındaki ticari olayı sanki bir yolsuzlukmuş gibi gösterip her iki ülkeyi de karalamaya çalışmak, mümkünse bir müdahaleyi meşru hale getirmektir. Öve öve bitiremediğiniz batılı ülkeler her türlü hile ile dünyayı soyarak ve sömürerek bu zenginliğe ve refaha ulaşmışlardır. Bizdeki çoğu saftirik bunu bilmediği için, adamlara bak ne kadar ileriler diyor.
  • Ne taşıdınız o zaman?
  • Bırakın patlasın murooo nusrette et yemek neymiş görsün.
  • Biz niye taşımıyoruz ki ? Elin rusuna veriyozz biz de tarifeli gidiyoz oraya ustelik ayip ya
  • Nordwind Rus şirketi olup sahipleri Türk olan Pegas Touristic firmasının değil mi???
  • Taşıdık diyemezler ya

Rusya’dan Venezuela’ya altın taşıdığı iddia edilen Rus havayolu şirketi Nordwind iddiaları yalanladı.

Rusya’dan Venezuela’ya altın taşıdığı iddia edilen Nordwind Havayolları’ndan iddialara yanıt gecikmedi. Rus basınından Novaya Gazeta’nın ortaya attığı ilk iddialara göre, Rusya’da altın rezervleri bulunan Venezuela yaklaşık 30 ton altını Rusya Federal Devleti’nin eliyle Dubai’de nakit paraya çevirip ülkesine döviz olarak geri sokmuştu. Gazetenin iddialarında, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro’nun yaptığı “Ülkeye 1 milyar euro tahsil ediyorum” açıklamasının tesadüf olamayacağı ifadeleri yer almıştı.

"Seferimiz oldu ama silah ya da değerli bir maden taşımadık"

Rus havayolu şirketi Nordwind tarafından konuyla ilgili basına yapılan açıklamada, “Resmi olarak bu konu hakkında bir yorum yapamayız. Ama evet Karakas’a seferlerimiz oluyor. Bahsi geçen tarihlerde Venezuela’nın başkenti Karakas’a Boeing 777 tipinde bir uçağımızın charter seferi oldu. Uçakta kimlerin olduğunu ve ne için gittikleri konusunda bilgi veremeyiz. Ama size şunu kesin olarak söyleyebiliriz ki hiçbir silah ya da değerli maden taşımadık, taşıyamayız da. Çünkü biz özel şirket değiliz, devlete bağlı bir havayolu şirketiyiz. Bizim bütün prosedürlerimiz resmi olmak zorunda” denildi.

Rusya Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamada ise, “Bizde bazı ülkelerin altın rezervlerinin olduğu doğru, ancak hangi ülkelere ait olduğuna dair bir bilgi veremeyiz, bu gizlidir” ifadeleri yer aldı.

Venezuela, altın rezervlerinin bir kısmını elinde bulunduran İngiltere’den 1,7 milyar dolarlık altınını geri talep etmiş ancak İngiltere, “Venezuela’da yönetim değişmedikçe altınları veremeyiz” açıklamasını yaparak bu talebi reddetmişti. 

Nordwind; 'Biz altın ve silah taşımadık'

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Kralın Sözü ~ 5 yıl önce
Herkes işine baksın, Nordwind nerde, ne zaman, ne yapacağını bilir, en iyisini de yapar. Hadi eyvallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne olmuş ~ 5 yıl önce
rusya ve venezuela arasındaki finansal ilişkidir. Taşısa ne olur, taşımasa ne olur? Batılı medyanın burada yaptığı sinsilik iki ülke arasındaki ticari olayı sanki bir yolsuzlukmuş gibi gösterip her iki ülkeyi de karalamaya çalışmak, mümkünse bir müdahaleyi meşru hale getirmektir. Öve öve bitiremediğiniz batılı ülkeler her türlü hile ile dünyayı soyarak ve sömürerek bu zenginliğe ve refaha ulaşmışlardır. Bizdeki çoğu saftirik bunu bilmediği için, adamlara bak ne kadar ileriler diyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış yorum ~ 5 yıl önce
Rusya ile venezüella arasında değil cankuş....MADURO ILE RUSYA ARASINDA. ARADA DEV BIR FARK VAR
—- ~ 5 yıl önce
Bu dünyada asıl konuşulması gereken Vietnam Japonya Libya Irak Suriye Afganistan Mısırdaki darbanın arkasında duran Ve teşvik edene bakmak lazım. Adamların rekâbet diye derdi yok. Uçak mı lazım benim hurdayı alacaksın yoksa teroristsin. Doğal kaynağın mı var artık senle ortağız kendi kafana göre bağımsız olursan yukarıdaki ülkeler gibi olursun.
kime göre yanlış ~ 5 yıl önce
Bayılıyorum bu batı tarzı demokrasiye. suudi arabistan ve diktatör sisi ye tek kelime ses etmezler. Kırmızı halı ile karşılarlar. Ancak işlerine gelmediği zaman seçimle gelmiş bir lidere diktatör derler. Nereden çıktığı belli olmayan bir eylemciyi koca ülkenin başkanı ilan ederler. Burada da gönüllü batı uşağı gelmiş maduro ve rusya arasında diye kendisine ezberletilen propagandayı tekrarlar. Çok sevdiğin efendilerinin yanına koş sen.
... ~ 5 yıl önce
"Novoya Gazeta" bir Rus gazetesidir!
Venezuela’da ne işiniz var? ~ 5 yıl önce
Ne taşıdınız o zaman?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sana mı ~ 5 yıl önce
Soracaklar kimin eli kimin cebinde gidecek uçacak
Bilir kişi ~ 5 yıl önce
Bırakın patlasın murooo nusrette et yemek neymiş görsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahri ~ 5 yıl önce
Biz niye taşımıyoruz ki ? Elin rusuna veriyozz biz de tarifeli gidiyoz oraya ustelik ayip ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nordwind Pegas Touristic ~ 5 yıl önce
Nordwind Rus şirketi olup sahipleri Türk olan Pegas Touristic firmasının değil mi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qwe ~ 5 yıl önce
Evet ramazan akpinar sirket sahibi
pegas touristic ~ 5 yıl önce
ta kendileri, merkezi antalyada havalimanı yolu üstündeki storks kuyumculuğun arkasında
Takip etmek ~ 5 yıl önce
Bu saatten sonra NW in operasyonunu takip etmek lazim. Eger rakiplerine gore bir takim avantajlar almaya baslar ise demek ki tasimis. Ornegin ucak programinda rotorlardan dolayi rakiplerin programinda kisinti yapilip NW de bir kisinti yapilmaz ise bu gosterge olacaktir.
Ambargo ~ 5 yıl önce
Ramazan Bey ve şirketlerine yakında ambargo gelir.
Biz malız ~ 5 yıl önce
Taşıdık diyemezler ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000