17 Temmuz 2019, Çarşamba 22:19:40

Nogaylaroğlu'ndan olağanüstü genel kurul açıklaması

Türk Hava Kurumu'nda süren belirsizlik devam ediyor. THK Genel Başkanı Ahmet Bertan Nogaylaroğlu bugün yaptığı açıklama ile olağanüstü genel kurul yapılmayacağını belirtti.
  • Tedbir kararı isteyen kurum hukukçuları hata yapmış görünüyor, GK işlemlerinin tedbiren durdurulması istemiyle dava açmışlar, mahkeme de haklı olarak reddettmiş. Halbuki doğru istemin ''Denetim Kurulunun Olağanüstü Büyük Genel Kurul Daveti kararının yürütmesinin tedbiren durdurulması ile anılan kararın yetkisizlik sebebiyle kanunen yok hükmünde olduğuna karar verilerek iptal edilmesi'' şeklinde olması gerekirdi.Böylece ikinci bir dava açmaya,boşa tekrar harç yatırmaya vs gerek kalmazdı
  • 2001 den önce de yolsuzluk, laçkalık vardı mutlaka ama, 2001 den bu yana , yolsuzluk, laçkalık, utanmazlık, liyakatsızlık, adam kayırmacılık zirve yaptı, hiç bir kurumun saygınlığı kalmadı. Soymadıkları , batırmadıkları hangi kurum kaldı acaba ? En son, MKB nin ihtiyaç akçesine göz diktiler
  • Airporthaber sorumluluları yazıyı sizde ıyı okuyun. Hep taraflı haber yapıp Kürşat ve ekibinin borazancılığını yapacağınıza doğruları haber yapın. ADAM DİYOR Kİ GÖREVDEN ALINAN YOLSUZLUKLARI ÖRTBAS ETMEYE ÇALIŞAN O ÜÇ KİŞİ GENEL KURUL ÇAĞRISI YAPAMAZ. Adamı rahat bırakında ne var ne yok ortaya çıksın. Geçmiş dönemde kim ne halt yemiş hesap versin.ANLADINIZ MI?
  • "Kayyım"ın ayak sesleri....!!!!
  • Askerler, askerlere karşı. Beter olun. Utanmaz herifler.
  • Bugünkü mahkemede yürütmeyi durdurma kararı red edildi o ne olacak acaba ?????
  • Şimdiye kadar neden başvurmamış mahkemeye yada başvurmuşlar mahkemeden red cevabımı almışlar neye inanacağız THK nın itibarını inçe düşürüyorlar farkında değiller
  • Hala Kurumu yemek adına teslim etmemek için direniyorlar. Bırakın da biraz millet kurumdan faydalansın! Allah gözlerinizi doyursun.
  • Elbirliği ile kapatabilseydiniz bu kurumu...!!!
  • Anlamak cidden zor

Türk Hava Kurumu'nda süren belirsizlik devam ediyor. THK Genel Başkanı Ahmet Bertan Nogaylaroğlu bugün yaptığı açıklama ile olağanüstü genel kurul yapılmayacağını belirtti. 

THK Genel Başkanı Nogaylaroğlu, tüm şubere gönderdiği yazı ile denetim kurulu üyelerinin olağanüstü genel kurul isteminin ihtiyat tedbir kararı ile durdurulması istendiğini ifade etti. 

İşte Nogaylaroğlu'nun tüm şubere gönderdiği yazı;

Nogaylaroğlu'ndan olağanüstü genel kurul açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Dost ~ 5 yıl önce
Tedbir kararı isteyen kurum hukukçuları hata yapmış görünüyor, GK işlemlerinin tedbiren durdurulması istemiyle dava açmışlar, mahkeme de haklı olarak reddettmiş. Halbuki doğru istemin ''Denetim Kurulunun Olağanüstü Büyük Genel Kurul Daveti kararının yürütmesinin tedbiren durdurulması ile anılan kararın yetkisizlik sebebiyle kanunen yok hükmünde olduğuna karar verilerek iptal edilmesi'' şeklinde olması gerekirdi.Böylece ikinci bir dava açmaya,boşa tekrar harç yatırmaya vs gerek kalmazdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cost Control ~ 5 yıl önce
2001 den önce de yolsuzluk, laçkalık vardı mutlaka ama, 2001 den bu yana , yolsuzluk, laçkalık, utanmazlık, liyakatsızlık, adam kayırmacılık zirve yaptı, hiç bir kurumun saygınlığı kalmadı. Soymadıkları , batırmadıkları hangi kurum kaldı acaba ? En son, MKB nin ihtiyaç akçesine göz diktiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tahir ~ 5 yıl önce
Airporthaber sorumluluları yazıyı sizde ıyı okuyun. Hep taraflı haber yapıp Kürşat ve ekibinin borazancılığını yapacağınıza doğruları haber yapın. ADAM DİYOR Kİ GÖREVDEN ALINAN YOLSUZLUKLARI ÖRTBAS ETMEYE ÇALIŞAN O ÜÇ KİŞİ GENEL KURUL ÇAĞRISI YAPAMAZ. Adamı rahat bırakında ne var ne yok ortaya çıksın. Geçmiş dönemde kim ne halt yemiş hesap versin.ANLADINIZ MI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Noga ~ 5 yıl önce
İyi de ihtiyati tedbir reddedildi
Kula ~ 5 yıl önce
Tepkiye bağlı olarak thkdaki kötü durumun anlatılandan daha beter olduğunu anlayabiliyoruz.Ne yönetimmiş arkadaş.Ye ye bitiremediniz.Yokmu başka işiniz gücünüz sizin.Gidin bakkal falan açın.Olmuyo yapamıyorsunuz işte.Neyi zorluyorsunuz daha.
Yp pilot ~ 5 yıl önce
Karşı taraftan aldığınız tepkiye bakılırsa doğru yoldasınız başkanım.Tebrikler.Lütfen şu beceriksiz,sportif havacıık düşmanı,para meraklısı şahısları kurumdan uzaklaştırınız.
Pelikan ~ 5 yıl önce
Aynen oyle guzel kardesim. Anlayana
Plt. ~ 5 yıl önce
"Kayyım"ın ayak sesleri....!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 5 yıl önce
Askerler, askerlere karşı. Beter olun. Utanmaz herifler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahkeme kararıyla ne olacak ~ 5 yıl önce
Bugünkü mahkemede yürütmeyi durdurma kararı red edildi o ne olacak acaba ?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç ~ 5 yıl önce
Şimdiye kadar neden başvurmamış mahkemeye yada başvurmuşlar mahkemeden red cevabımı almışlar neye inanacağız THK nın itibarını inçe düşürüyorlar farkında değiller

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Afiyet olsun ~ 5 yıl önce
Hala Kurumu yemek adına teslim etmemek için direniyorlar. Bırakın da biraz millet kurumdan faydalansın! Allah gözlerinizi doyursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt. ~ 5 yıl önce
Elbirliği ile kapatabilseydiniz bu kurumu...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yargı ~ 5 yıl önce
Anlamak cidden zor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000