28 Şubat 2020, Cuma 15:13:54

Nijerya'da ilk korona vakası! "THY uçağıyla gitti" iddiası

Dünyanın dört bir yanına yayılan corona virüsü son olarak Nijerya'da ortaya çıktı. Yetkililer virüs tespit edilen hastanın İstanbul aktarmalı olarak Milano'dan geldiğini duyurdu.
  • Ekiplerle ilgilenen yok mu . Hastalik bulgusu bulunan ucaklarda ekip vardi . Diger yolcular da . Bunun sonu yok . Sadece calismaya gidiyor arkadaslarimiz ölmeye degil
  • Lagos seferi durdurulursa kabin ekipleri bence çok üzülür :) zira dünyanın en elit en seçkin yolcularıdır
  • Yeni slogan: Widen the world of Covid.
  • THY yönetimini anlıyorum, pastadan pay kapabilmek için sahada var olmaya çalışıyorlar, zor iş... Ancak, bu tarz haberlerin marka değerine ne kadar zarar verebileceğini düşünmüyorlar mı? Virüsün yayıldığı yerlere uçmayı sürdürerek belki kazanç elde ettiler, ama uçaklarına virüs bulaşması haberi yolcuyu kaçıracaktır. Daha geniş düşünmeliler
  • zorla bakalım nereye kadar thy
Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüs (Covid-19), Sahraaltı Afrika'da ilk kez Nijerya'da görüldü. Lagos kentinde sağlıktan sorumlu komisyoner Akin Abayomi hastanın İstanbul üzerinden gelen bir THY uçağıyla ülkeye giriş yaptığını açıkladı.

Nijerya Sağlık Bakanı Dr. Osagie Ehanire, ülkede ilk Covid-19 vakasının 25 Şubat'ta İtalya'nın Milano kentinden Lagos'a gelen bir İtalyan vatandaşında tespit edildiğini belirtti.

Ehanire, İtalyan vatandaşının Lagos'taki Bulaşıcı Hastalık Hastanesi'nde karantina altına alındığını ifade etti. Covid-19, Afrika kıtasında ilk olarak Cezayir ve sonra da Mısır'da görülmüştü.

Dünya Sağlık Örgütü ise (WHO), Covid-19'a rastlanmayan ülkelerin de buna hazır olmaları gerekiğini ve salgına karşı ülkelerin kendine güvende hissetmesinin büyük bir hata olacağının uyarısında bulundu.

Kırılgan sağlık sistemleri olan Afrika ülkelerinde tespit edilen hasta sayısının bu kadar düşük olması da epidemiyologlar tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor. (euronews)

 

Nijerya'da ilk korona vakası! "THY uçağıyla gitti" iddiası

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Uçuş ~ 4 yıl önce
Ekiplerle ilgilenen yok mu . Hastalik bulgusu bulunan ucaklarda ekip vardi . Diger yolcular da . Bunun sonu yok . Sadece calismaya gidiyor arkadaslarimiz ölmeye degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 4 yıl önce
Lagos seferi durdurulursa kabin ekipleri bence çok üzülür :) zira dünyanın en elit en seçkin yolcularıdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UçanKaçan ~ 4 yıl önce
Yeni slogan: Widen the world of Covid.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Endişeli Yolcu ~ 4 yıl önce
THY yönetimini anlıyorum, pastadan pay kapabilmek için sahada var olmaya çalışıyorlar, zor iş... Ancak, bu tarz haberlerin marka değerine ne kadar zarar verebileceğini düşünmüyorlar mı? Virüsün yayıldığı yerlere uçmayı sürdürerek belki kazanç elde ettiler, ama uçaklarına virüs bulaşması haberi yolcuyu kaçıracaktır. Daha geniş düşünmeliler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sl ~ 4 yıl önce
zorla bakalım nereye kadar thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misyon ~ 4 yıl önce
THY sanki bu virüsü heryere yaymayı kendisine misyon edinmiş.
bilgi ~ 4 yıl önce
acaba bu transit uçuşta,görev yapan ekibe bilgi verildi mi? her iki uçuşu yapan ekibe...litvanya hükümetide rigaya uçmuş olan koronalı yolcudan bahsediyor,istanbul riga thy tarifeli sefer,o ekib? haberi var mı?
Yeter ama bu kadar hainlik ~ 4 yıl önce
Virüsü ülkemizde de yayana kadar rahat etmeyecek THY!!! Kar etmek istiyorsa ona buna millettin parasını dağıtmaktan vazgeçsin THY!!!
Yaaa ~ 4 yıl önce
Sanki sallıyorlar bizlerin saglıgını gelsin hicbir onlem alamıcaklar gorcez o zaman

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000