07 Nisan 2017, Cuma 12:44:53

Nihat Özdemir'den 3. havalimanı açıklaması

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir 3. havalimanı ve yurt dışındaki havalimanları projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.
  • Havalimanına günlük ortalama 15 uçak iniyor, üçüncü havalimanına günlük ortalama 500 uçak inecek siz bu yoğunluğu kaldırabilecek personele sahip misiniz ayrıca 2018 yılında açılıyor diyorsunuz Nihat bey, Atatürk Havalimanı ekipmanları THY tamamen geçiş olacak mı? İNSALLAH DEDİĞİNİZ GİBİ OLUR AMA 3-5 KİŞİYLE OLUCAK İS DEĞİL.........
  • 3.havalimani 2018 de acilip ilk ucak inip kalkacak.ayrinti burda gizli sonra nezaman thy tamamen oradaa olacak ahl nin tamami nezaman gececek onu da bi soleyin
  • havacilik sektorunde Turkiyede terminal isletmesi ve yapiminda yetkin 9 adet firma var. TAV havalimanlari oldukca acik ara onde ve pesinden fraport gelir. Diger firmalar cok daha ufak capli ( havacilik seoktorunde ) yapim firmalaridir. Bu kusuk firmalarda deneyimli personel tutmak zordur. tecrube, yetkinlik demek sadece kagit uzeinde yeterlilik degildir. Tecrublei ve yetenekli personeli elde tutabilmektir. Bu personel nereye giderse oraya deger katar. Ve sektor lideri bu personelleri herp toplar takip eder. BU kisilerdir projeye deger katan ve projenin karinin ve isin kalitesini savunanan. Yakindan takip ediyorum yeni yetisen arkadslari ; ya patronlara fikirlerini soyleyemiyor, dogrulari konusamiyor ve firma cikarlarini goz ardi ediyor.surekli satinalicak yeni bir sey buluyor ve satinalmak icin bahaneler uretiyor. gereksiz is gucu ve maliyet cikartiyorlar. Ve okumuyorlar okumuyorlar okumuyorlar. var sa yoksa google , var sa yoksa bir sistem saticisinin renkli hayallerini satiyorlar...
  • Sonunda TAV a bırakcaksınız bu işi...
  • Kimse yeni havalimanına karşi değil olmazda.. lakin adam gibi çıkın tarih verin.. kantin kuntin seçim vs ayaklarına açıklama yapmayın, lafı döndürmeyin, cambazlık yapmayın... kimseyi salak yerine koymaya çalışmayın... zaten ywterince aptal yerine konuyoruz bari siz biraz Deli kanlı olun deli kanlı!!!!
  • Bence bu buyuk projede taze kana ihtiyac var. Tav hava limanlari bu projede bence olmazsa olmazi. Deneyim ve tecrubesini bu projeye aktarmali.
  • Dünyada uçak yapamıyorum diye üzülme hizmet sektöründe rekabetçi olmak bile kardır
  • Özduran
  • FIDS hic bir onemi yok. DCS calissin, network ayaga kalksin. ATC sistemler calissin. international organizasyonlar ve CAA zaten gerekli ucus guvenligi denetimini yapicak . oradaki bulgulara gore ucak iner yada inmez ... fids, tuvaletler, bhs ve DHMI bakar zaten... cok onemli sistemler degiller... networku ayaga kaldir gerisi kolay is.... zaten ozel sistemler vs taseronlar international ve islerinde uzmanlar.
  • Kesinlikle yeni havalimaninda otopark isini Thy yonetiminin halletmesi gerekiyor! Calisanlar ,abuk subuk(vesayetci,kayirmaci)pilot dernegine zamaninda bahsedilen bu otopark rezaletinden yeterince cekti!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir 3. havalimanı ve yurt dışındaki havalimanları projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

3. Havalimanının inşasının tüm hızıyla ilerlediğine değinen Özdemir, "3. Havalimanı programında ilerliyor, İnşallah 2018 yılında da açılacak. Şu anda bir aksilik görünmüyor. 2018'de ilk uçak inecek ve kalkacak." şeklinde konuştu.

Özdemir, havalimanı yatırımlarına da değinerek, "Yurt dışında Kahire'yi tamamladık, Kosova Havalimanımız bizim elimizde şu anda çalıştırıyoruz. Rusya'daki Rostov Havalimanı'nı bu ağustosta bitiriyoruz. Senegal Havalimanı Dakar'ı bitiriyoruz ve onu hem de işleteceğiz uzun yıllar, hızla çalışmalarımız devam ediyor." diye konuştu.

Türkiye'nin yurt dışında önemli ölçüde havalimanı yatırımının bulunduğunu hatırlatan Özdemir, "Türkiye'nin artık havacılıkta önemli markalar yarattığına inanıyorum. İşte biz 4-5 havalimanı yaptık, işletiyoruz, işletmeye de devam edeceğiz. TAV, 10'un üzerinde havalimanı yaptı, işletiyor da. Yalnız yapmak değil, işletmek de çok önemli. Biz de hızla işletme projelerinin içinde bulunmaya çalışacağız." dedi.

Nihat Özdemir'den 3. havalimanı açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (59)

Priştina ~ 7 yıl önce
Havalimanına günlük ortalama 15 uçak iniyor, üçüncü havalimanına günlük ortalama 500 uçak inecek siz bu yoğunluğu kaldırabilecek personele sahip misiniz ayrıca 2018 yılında açılıyor diyorsunuz Nihat bey, Atatürk Havalimanı ekipmanları THY tamamen geçiş olacak mı? İNSALLAH DEDİĞİNİZ GİBİ OLUR AMA 3-5 KİŞİYLE OLUCAK İS DEĞİL.........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isimsiz ~ 7 yıl önce
3.havalimani 2018 de acilip ilk ucak inip kalkacak.ayrinti burda gizli sonra nezaman thy tamamen oradaa olacak ahl nin tamami nezaman gececek onu da bi soleyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet kullanicisina ~ 7 yıl önce
havacilik sektorunde Turkiyede terminal isletmesi ve yapiminda yetkin 9 adet firma var. TAV havalimanlari oldukca acik ara onde ve pesinden fraport gelir. Diger firmalar cok daha ufak capli ( havacilik seoktorunde ) yapim firmalaridir. Bu kusuk firmalarda deneyimli personel tutmak zordur. tecrube, yetkinlik demek sadece kagit uzeinde yeterlilik degildir. Tecrublei ve yetenekli personeli elde tutabilmektir. Bu personel nereye giderse oraya deger katar. Ve sektor lideri bu personelleri herp toplar takip eder. BU kisilerdir projeye deger katan ve projenin karinin ve isin kalitesini savunanan. Yakindan takip ediyorum yeni yetisen arkadslari ; ya patronlara fikirlerini soyleyemiyor, dogrulari konusamiyor ve firma cikarlarini goz ardi ediyor.surekli satinalicak yeni bir sey buluyor ve satinalmak icin bahaneler uretiyor. gereksiz is gucu ve maliyet cikartiyorlar. Ve okumuyorlar okumuyorlar okumuyorlar. var sa yoksa google , var sa yoksa bir sistem saticisinin renkli hayallerini satiyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonunda ~ 7 yıl önce
Sonunda TAV a bırakcaksınız bu işi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aç kapa ~ 7 yıl önce
Kimse yeni havalimanına karşi değil olmazda.. lakin adam gibi çıkın tarih verin.. kantin kuntin seçim vs ayaklarına açıklama yapmayın, lafı döndürmeyin, cambazlık yapmayın... kimseyi salak yerine koymaya çalışmayın... zaten ywterince aptal yerine konuyoruz bari siz biraz Deli kanlı olun deli kanlı!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 7 yıl önce
Bence bu buyuk projede taze kana ihtiyac var. Tav hava limanlari bu projede bence olmazsa olmazi. Deneyim ve tecrubesini bu projeye aktarmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 7 yıl önce
İşin kolayı var: IGA, zamanı geldiğinde TAV'dan üst/orta düzey eleman transfer eder; olur biter!... Bugün IGA İnşaat başında bulunan CEO Yusuf Akçayoğlu Merih'ten mi geldi zannediyordunuz???
Limak =deneyim ~ 7 yıl önce
Nihat özdemir tecrübelerini anlatıyor, yetmedi mi? TAV a IGA da ihtiyac yok.. tav ancak hayal görür bizim projemize ortak olmayı.....tav ı kötülemiyorum amacım o değil, ama her havalimanını tav alacak işletecek diğerleri yapamaz algısı gereksiz anlamsız..
En bertatlari ~ 7 yıl önce
IGA TAV in en beceriksiz yöneticisini almis:-)))
Limak = Deneyim ~ 7 yıl önce
Millet TAVı da Limakı da tanıdığı için TAV alsın diyor. Bilmem anlatabildim mi ? Her işi profesyoneller yapmalı. Parası olanlar değil. Doktor da bile uzman olması önemlidir. Bu iş de aynı. İGA sonunda TAV a gelecek. 2 + 2 = 4.
Kıyas ~ 7 yıl önce
TAV ile İGA yı kıyaslamak,elma ile armutu kıyaslamaya benzer. TAV uluslararası tanınan bilinen 15 tane havalimanı işleten bir kuruluş. Limak ise birilerinin desteği olmasa yarın kapanacak bir kuruluş. Bilmem anlatabildim mi ?
Ali ÖZDURAN ~ 7 yıl önce
Dünyada uçak yapamıyorum diye üzülme hizmet sektöründe rekabetçi olmak bile kardır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 7 yıl önce
Özduran

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fids onemi yok ~ 7 yıl önce
FIDS hic bir onemi yok. DCS calissin, network ayaga kalksin. ATC sistemler calissin. international organizasyonlar ve CAA zaten gerekli ucus guvenligi denetimini yapicak . oradaki bulgulara gore ucak iner yada inmez ... fids, tuvaletler, bhs ve DHMI bakar zaten... cok onemli sistemler degiller... networku ayaga kaldir gerisi kolay is.... zaten ozel sistemler vs taseronlar international ve islerinde uzmanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uzmanlık alanımız ~ 7 yıl önce
Özel sistemleri de çıkardığınızda geriye bizlerin uzmanlık alanı olan beton, demir, hafriyat kalıyor
mafaky ~ 7 yıl önce
Ben, FIDS olmazsa olmaz dedim mi? Çok çok yolcuya girişte tek tek sorar, ona göre gideceği kontuarın bilgisini verirsiniz. Kontuarda boarding kart basıldığında Gate ve Boarding Time da görülür. Eh, Airside'a geçince sora sora Gate nasılsa bulunur. Yolcu karşılamaya gelenlere de biri çıkar elinde megafonla: "Duyduk duymadık, demeyin: TK XYZ inmiştir diye çığırtır!... Siz herhalde insanların zekasıyla alay ediyorsunuz? Kaldı ki ben, 26 Şubat 2018'de açılacak terminalin FIDS teslimatı acep neden 31 Mayıs'ta isteniyor diye soruyorum; siz başka maval okuyorsunuz. İsterseniz bir de şunu sorayım, daha açıklıkla: 26 Şubat 2018'de açılacak terminalin tuvaletlerinde kullanılacak sıvı sabunluk, el kurutma cihazları, kağıt havluluklar vb. ekipmanlar için acep neden Nisan 2018 teslimatı istenmekte? Ben değil, IGA böyle istiyor? Her tuvaletin başına elinde limon kolonyası şisesi ve yanında bol Selpak kağıt havlu bulunan bir görevli mi koyacaklar? Daha örnek lazım mı??? :( :(
Birlikte çalışan sistemler ~ 7 yıl önce
Su anki sistemlerin birlikte çalışmaları konusunda bilgi verebilir misiniz? Zira devşirme bilgi işlem ekibinin bunu çok yavaş bir taşeron vasıtasıyla yaptıracağı söyleniyor. Yani "esenler otogarı" diyorlar.
Otopark ~ 7 yıl önce
Kesinlikle yeni havalimaninda otopark isini Thy yonetiminin halletmesi gerekiyor! Calisanlar ,abuk subuk(vesayetci,kayirmaci)pilot dernegine zamaninda bahsedilen bu otopark rezaletinden yeterince cekti!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dernek mi? ~ 7 yıl önce
Değnek mi?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000