23 Ocak 2015, Cuma 08:15:55

NİĞDE HAVALİMANI İSTİYOR

Niğde'de yayın yapan 8 gazete, kentin havaalanı ihtiyacını dile getirmek için aynı manşetle yayımlandı
  • Hellal sana nigdeliler AMA turkiyede yanlis bir planlama var nevsehir havalani yanlis bir yatirim cunku soyle bi havalani olabilirdi NAN havalani olabilirdi yani aksaray nigde nevsehir havalani olabilirdi ozaman daha fazla is yapardi
  • evimin önüne de istiyorum yarı saat yol çekiyoruz havaalanına gidene kadar.bu işin de suyu çıktı.
  • hernekadar yandaşsanızda karadenizli degilsinizki her 50 km havaalnı yapılsın bekleyin bakalım önce karadenizin gözü doysun belki sıra gelir
  • Çemişgezek Havalimanı da istiyoruz . 3 Pistli , 250.000.000 yolcu kapasiteli !!!!!!!!!
  • Geçen hafta bir yorum yazdım . 81 il 81 Havalimanı diye .2023 projelerine doğru gidiliyor. Her yere yapılacak.
  • Yıllar önce Bor ilçesinde yapımına başlanmıştı,yarım kaldı.Aynı şekilde Aksarayda da var.Verin gazı Parlementoya,koparırsınız.Ha gayret!
  • Yapalım tabi yav yolcu garantisi de verilsin. Zafer Hvlim gibi gunde tek ucak Istanbul'a, zarara doymayalim=)
  • Nevsehirdeki Havalimani Ihalesi komple iptal edilsin ve Nigde ye güzel ve Modern bir Havalimani yapilsin ve o havalimani da Nevsehir; Nigde ve Aksaray yolculari icin faydali olsun. Böyle her ile bir Havalimani düsüncesi bence cok yanlis.
  • Olacak tabi heryere,senin ülkende toplam 98 havaalanı var aklına gelecek heryer dahil hezarfen cengiz topel samandıra küçük bir örnek almanya 4000 ingiltere 3000
  • Bir siz eksiktiniz

Niğde Gazeteciler Cemiyeti'nin öncülük ettiği "Niğde havaalanı istiyor" kampanyası çerçevesinde, günlük yayın yapan 8 yerel gazete ortak manşetle okurlarının karşısına çıktı.

Kampanyaya destek veren gazetelerin ortak yayımladığı 1. sayfalarında, havaalanı talebine ilişkin, "Yeni Türkiye, Yeni Niğde", "Hedef 2023 için", "Marka bir şehir, marka bir üniversite için", "Sanayinin altın üçgeninden (İstanbul, Kocaeli, Sakarya) Niğde'ye yatırımcı transferi için", "Kurtuluş Savaşı'nda ilk uçağı ordumuza hediye eden şehir için" gibi sloganlara yer verildi.

Ortak manşetin yanı sıra gazeteler, kentin neden havaalanına ihtiyacı olduğu konusunda hazırlanan ortak bir metin de yayımladı.

Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alparslan Başaran, kentin gelişiminin önündeki en büyük engellerden birinin havaalanı eksikliği olduğuna dikkati çekti.

Başaran, gerek kentin gerekse Niğde Üniversitesi'nin gelişimi için atılacak en önemli adımın kente havaalanı yapılması olduğunu savundu.

Bu çerçevede bir kampanya başlattıklarını anlatan Başaran, şunları kaydetti:

"İlimizin yazılı ve görsel medyası, siyasetçisi, bürokratı, akademisyeni, sanayicisi, tüccarı, esnafı, çiftçisi, öğrencisi ve halkıyla bu amaca kilitlenmiş ve tek yürek olmuştur. Niğde ve Niğdeli, havaalanıyla ilgili verilecek müjdeli haberi hasret ve özlemle beklemektedir. Bu süreçte Niğde basını tek ses halinde hareket etti. Kampanyamızın en önemli destekçilerinden olan Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan'a ve özellikle yayın kuruluşlarımızın yöneticilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Niğde tarihinde ilk olan böylesine önemli bir güç birliğine atılan imzalar, Niğde sevdalılığını bir kez daha ortaya koydu. Kampanyaya sosyal medya ve internet siteleri üzerinden de devam ediyoruz. Başlatılan imza kampanyası ile 100 bin imza toplamayı hedefliyoruz."

NİĞDE HAVALİMANI İSTİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hellal sana nigdeliler AMA turkiyede yanlis bir planlama var nevsehir havalani yanlis bir yatirim cunku soyle bi havalani olabilirdi NAN havalani olabilirdi yani aksaray nigde nevsehir havalani olabilirdi ozaman daha fazla is yapardi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
behcett ~ 9 yıl önce
evimin önüne de istiyorum yarı saat yol çekiyoruz havaalanına gidene kadar.bu işin de suyu çıktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 9 yıl önce
hernekadar yandaşsanızda karadenizli degilsinizki her 50 km havaalnı yapılsın bekleyin bakalım önce karadenizin gözü doysun belki sıra gelir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çemişgezek ~ 9 yıl önce
Çemişgezek Havalimanı da istiyoruz . 3 Pistli , 250.000.000 yolcu kapasiteli !!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Geçen hafta bir yorum yazdım . 81 il 81 Havalimanı diye .2023 projelerine doğru gidiliyor. Her yere yapılacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Niğde Pazarı ~ 9 yıl önce
Yıllar önce Bor ilçesinde yapımına başlanmıştı,yarım kaldı.Aynı şekilde Aksarayda da var.Verin gazı Parlementoya,koparırsınız.Ha gayret!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yapalım tabi yav yolcu garantisi de verilsin. Zafer Hvlim gibi gunde tek ucak Istanbul'a, zarara doymayalim=)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O Zaman ~ 9 yıl önce
Nevsehirdeki Havalimani Ihalesi komple iptal edilsin ve Nigde ye güzel ve Modern bir Havalimani yapilsin ve o havalimani da Nevsehir; Nigde ve Aksaray yolculari icin faydali olsun. Böyle her ile bir Havalimani düsüncesi bence cok yanlis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Olacak tabi heryere,senin ülkende toplam 98 havaalanı var aklına gelecek heryer dahil hezarfen cengiz topel samandıra küçük bir örnek almanya 4000 ingiltere 3000

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bir siz eksiktiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000