28 Mart 2020, Cumartesi 14:30:10

New York'tan gelen THY uçağı Esenboğa'ya indirildi!

Türk Hava Yolları'nın New York'tan gelen ve İstanbul inmesi planlanan yolcu uçağı Ankara Esenboğa Havalimanı'na yönlendirildi.
  • Mr.dörtnalda aralarindamis.
  • KARAMSAR OLMAYIN YAZAN YORUMCU; TEKNİSYEN ARKADASLAR YAZARKEN SIRALAMADA ARFF TGS DEN SONRA YAZMISSIN BİLKİ BU HAVACILIK CAMISASINDA PILOTLAR ,TEKNISYEN DİYE SIRALAMA OLUR UCAKLAR UCMASADA TEKNISYENE YANI (engıneer)her zaman görev düşer bu böyledır tüm dünyada saygılarla....
  • Bunlar nerede karantina olacak ! Yozgat KYK boş Gelsinler Jersey west side yeaaaah
  • Siyasal islam kameralara oynamayı çok sever THY yönetimi küçük Türkiyedir,
  • Güzel bir yaklaşım olmuş
  • Neredeyse pilotlar kabin memurları uçmayacak az maaş alacak oleyyy! diye sevinecek çok sayıda pilot ve havacılık düşmanı var piyasada ne yazık ki! Keşke farkında olsak aynı gemide olduğumuzun! Uçağın uçmadığı yerde pilot uçamaz, pilotun uçmadığı yerde kabin memuru uçamaz, kabin memurunun uçmadığı yerde: teknik, tgs, arrf ,doco çalışmaz. Bunların çalışmadığı yerde Floryada, genel müdürlükte kimse çalışamaz bi işe yaramaz. Zincirleme türkiye ekonomisine ve dünya ekonomisine zararı çok büyük olur. Ders çıkaracağımız çok şey olacak bu virüs belasından. En başta çıkarılacak ders birbirimizin kıymetini değerini bilmek olsun. Kaptanlarım iyi ki varsınız emniyetli bi şekilde bu dümeni döndürüyorsunuz. Kabin memuru arkadaşlarım eskiden olduğu gibi görevlerinizin başında olacaksınız ve layıkıyla bu şirketi ve ülkeyi ayağa kaldıracağız hep birlikte. Tgs, Doco Arrf, tekniknisyen arkadaşlarım siz olmadan bizim bi kıymetimiz yok. Genel müdürlük, Florya, Gisad sizlerin kararıyla bu dönemleri daha güçlü bir şekilde anlatacağız. Aramızda ki sevgisizlik tahammülsüzlük çekememezlik virüslerinin bitip tükenmesi dileğiyle. Sağlıklı yaşamlar. Allaha emenet olun.
  • Virüs çıkandan beri 4 aydır aralıksız uçtunuz ve yolcuları saldınız,bu son uçuş dostlar alışverişte görsün
  • Oh my words!
  • yenimi akliniza geldi amerikadan geleeri karantinaya almak,bugune kadar amrrikan gelenleri almadiniz karantinaya,bunlarida saliverin gitsin ne degisecek
  • Çok geç....

Türk Hava Yolları'nın New York'tan gelen ve İstanbul inmesi planlanan yolcu uçağı Ankara Esenboğa Havalimanı'na yönlendirildi.

Türkiye'nin yeni tip koronavirüs nedeniyle aldığı önlemler kapsamında tüm yurt dışı uçuşları durduruldu. Türk Hava Yolları TK2 sefer sayılı uçuşuyla New York'tan İstanbul'a gelmek üzere havalanan uçağı Türkiye hava sahasına girdikten kısa süre sonra Ankara Esenboğa Havalimanı'na yönlendirildi. 

Ankara Esenboğa Havalimanı'na kısa süre önce iniş yapan uçaktaki yolcular arasında şüpheli vakanın olup olmadığı bilinmezken tüm yolcuların karantinaya alınabileceği öğrenildi.

©AirportHaber.com



New York'tan gelen THY uçağı Esenboğa'ya indirildi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Haranli ~ 4 yıl önce
Mr.dörtnalda aralarindamis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mutefazi ~ 4 yıl önce
KARAMSAR OLMAYIN YAZAN YORUMCU; TEKNİSYEN ARKADASLAR YAZARKEN SIRALAMADA ARFF TGS DEN SONRA YAZMISSIN BİLKİ BU HAVACILIK CAMISASINDA PILOTLAR ,TEKNISYEN DİYE SIRALAMA OLUR UCAKLAR UCMASADA TEKNISYENE YANI (engıneer)her zaman görev düşer bu böyledır tüm dünyada saygılarla....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KYKLI ~ 4 yıl önce
Bunlar nerede karantina olacak ! Yozgat KYK boş Gelsinler Jersey west side yeaaaah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Krşşş ~ 4 yıl önce
New york ve new jersey east side ama dostum sen bilirsinke
Tk ~ 4 yıl önce
Siyasal islam kameralara oynamayı çok sever THY yönetimi küçük Türkiyedir,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dinci genclik IQ sorunu ~ 4 yıl önce
Bu dincilerde iq 20 oldugu surece daha cok guldururler bizi
Başarılı ~ 4 yıl önce
Güzel bir yaklaşım olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARAMSAR OLMAYIN ~ 4 yıl önce
Neredeyse pilotlar kabin memurları uçmayacak az maaş alacak oleyyy! diye sevinecek çok sayıda pilot ve havacılık düşmanı var piyasada ne yazık ki! Keşke farkında olsak aynı gemide olduğumuzun! Uçağın uçmadığı yerde pilot uçamaz, pilotun uçmadığı yerde kabin memuru uçamaz, kabin memurunun uçmadığı yerde: teknik, tgs, arrf ,doco çalışmaz. Bunların çalışmadığı yerde Floryada, genel müdürlükte kimse çalışamaz bi işe yaramaz. Zincirleme türkiye ekonomisine ve dünya ekonomisine zararı çok büyük olur. Ders çıkaracağımız çok şey olacak bu virüs belasından. En başta çıkarılacak ders birbirimizin kıymetini değerini bilmek olsun. Kaptanlarım iyi ki varsınız emniyetli bi şekilde bu dümeni döndürüyorsunuz. Kabin memuru arkadaşlarım eskiden olduğu gibi görevlerinizin başında olacaksınız ve layıkıyla bu şirketi ve ülkeyi ayağa kaldıracağız hep birlikte. Tgs, Doco Arrf, tekniknisyen arkadaşlarım siz olmadan bizim bi kıymetimiz yok. Genel müdürlük, Florya, Gisad sizlerin kararıyla bu dönemleri daha güçlü bir şekilde anlatacağız. Aramızda ki sevgisizlik tahammülsüzlük çekememezlik virüslerinin bitip tükenmesi dileğiyle. Sağlıklı yaşamlar. Allaha emenet olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dispatcher ~ 4 yıl önce
Hocam dispatch kaçıncı sırada acaba,hem arff ciler biraz spor yapsın,göbekten koşamıyorlar valla
Göstermelik ~ 4 yıl önce
Virüs çıkandan beri 4 aydır aralıksız uçtunuz ve yolcuları saldınız,bu son uçuş dostlar alışverişte görsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dispatcher ~ 4 yıl önce
Keyfiyetten uçmadık
Fransua ~ 4 yıl önce
Oh my words!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 4 yıl önce
yenimi akliniza geldi amerikadan geleeri karantinaya almak,bugune kadar amrrikan gelenleri almadiniz karantinaya,bunlarida saliverin gitsin ne degisecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maalesef ~ 4 yıl önce
Çok geç....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000