30 Ekim 2018, Salı 09:05:52

New York Times'da yeni havalimanı ilanı

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Havalimanı'nın açılışı, ABD'nin en çok satan gazetelerinden New York Times'da tam sayfa ilanla duyuruldu.
  • 11 yıldır calıstığım şirketin çalışanlarınının durumunu sözde Katar Amiri olduğunu söyleyen külhanbeyinden mi öğreneceğim. Sen ve senin kafada olanlar hepiniz siyasi kimliklerinizle konusuyorsunuz. AKP nin ülkeyi yönettiği 16 yıllık dönemde insanlar saglıktan ulaşıma ulaşımdan daha birsürü sektöre insanlar cok güzel hizmetler alma imkanına kavustu. Tabi sen ve senin gibi açlıktan ağzı kokanlar altına bir araba cekince ,cebi biraz para görünce kendini bir bk.sandınız ve kalem silahsörlüne soyunup ona buna saldırmaya basladınız.Ben polemik peşinde değilim ancak senin gibi külhanbeylerine de pabuc bırakmam.sen ve senin gibi düşünen dahili düşmanlara rağmen bu ülke sürekli büyecek ve AKP yeni bir sürü secimden bizim desteğimizle zaferle çıkacak.Çatlayın patlayın.
  • Katar amiri adam doğru soyluyor. Kabin de hemen hemen herkes guzel paralar kazanıyor. En az alanı 5 bin ve üzeri alıyor.16000 bin be üzeri alan da var.Bence once sen kendi seviyene bak. Adamı tehdit eder gibi konusuyorsun. Sen kimsinki sana adını versin amir arkadas? Önce sen kendi haddini bil.Adam atısıyor demissin senin üzerine bile vazife değilken cevap vermissin.
  • Resim lale değil piton yılanını andırıyor!
  • Öyle bir haber yapılmış ki, sanırsın NY Times özel ehemmiyet gösterip haber yapmış. Yok efendim şu ifadelere yer verildi. Parasıyla ilan verilmiş hepsi bu. Yoksa çok ta tınn.
  • Yapmıs olduğum yoruma saldıran cahiller size sesleniyorum.11 yıldır neye kafam basmamıs. Kıskanc haset miğde bulantıları sizi. Neden aldığımız parada sürekli gözünüz? Bizler kabin de cok güzel para kazanıyoruz. Beni tanıyor musun ki de yerimde saydığımı soylüyorsun? Daha da çatlarsın belki diye soylüyorum.Burda kabinde kazandığım paralarla bir aile sirketi kurdum ve kabinden kazandığımın 3 katını da ordan kazanıyorum. Anlasılan sen de kabindensin yada kokpitten. Önce coluğuna cocuğuna götürdüğün ekmeğin patasını kazandığın işine ve işverenine saygın olsun.Hadsiz!
  • American Airlines, Delta, United, Air Canada geleceklermi? Atina'ya ucuyorlar da. Turkiye ye ucmuyor lar.
  • Yabancı finansmanı ve icatlarıyla,vatandaşlarını daha da borçlandırarak havalimanı yapmayı marifet sanan,yerli,yabancı gazetelere şöyle havalanı yaptık diye reklam vermekle gurur duyan zihniyete ve şakşakçılarına akıl ermez.
  • New york times ta iga ile ilgili bir haber göremedim. Sadece gazetenin bir sayfasına bir reklam verilmiş galiba. New Yorkta 1 sayfa reklam vererek bir şeyleri amaçlıyorladır belki de ama bu niye bazı haber sitelerinde çok abartılıyor anlamıyorum. Sadece bir sayfalık reklam. Adamlar haberini bile yapmadılar. Dünya basını yakından takip falan etmiyor bunlar önemsiz onlar için anlayın bunu. Dünya üzerinde her zaman bir şeylerin açılışı oluyor ama bu tip şeyler onlar için küçük ve önemsiz adımlar. Bilerek haberini yapmıyorlar falan da demeyin. Türkiye de Dünya üzerinde açılan neyin haberi yapılıyor? da siz başkalarının haber yapmasını bekliyorsunuz? Dünya basını yakından takip ediyor, dünyanın gözü üstümüzde vs. gibi haberlerle sadece kendi seçmenlerini kandırabilirler. Adamlar daha Türkiye yi harita üzerinde bulamıyorlar, bayrağımızı tanımıyorlar. Dünya üzerinde ki yanlış politikalarımız akıllarında kalıyor bunu unutmuyorlar. Devlet dış politikada gerçekten büyük adımlar atmalı yoksa zor.
  • 11 yıldır Thy de calısan ve sektorel gelişmeleri yakından takip eden birisi olarak soyleyebilirim ki dunyanın hayranlıkla ve kıskanclıkla izlediği bir havalimanı. Dünyanın en onemli aktarma noktası olacak. Dubai Havalimanının tahtını yıkacak bir havalimanı. Harici Düsmanlarımız hasetlikle ve kıskanclıkla bakıyorlar meseleye onu anlıyorum içimizdeki adı ve sanı Türk olanları anlamıyorum. Yüce Önder Mustafa Kemal Ataturk bosuna soylememis gencliğe : “Dahili ve harici düşmanların olacaktır” diye.Bunlar dahili düşmanlar. Havalimanımız milletimize ve gelecek nesillerimize hayırlı olsun.
  • Ya amerika bizim düşmanımız di ey diye bağıran kimdi ya aziz nesin bir sözü aklıma geldi türklerin yüzde 60 ap diyordu az söylemiş bile ha şunu soyleyim ben amerikan dusman değilim ben saray da bağıran sözlerini söylüyorum hane vuran kiran 7 dünya ya ferman veren padişah sözleridir

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Havalimanı'nın açılışı, ABD'nin en çok satan gazetelerinden New York Times'da tam sayfa ilanla duyuruldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adının "İstanbul Havalimanı" olacağını duyurduğu havalimanının açılışı için ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times'da tam sayfa ilan yayımlandı.

Havalimanının lale figürlü kulesi ve havadan çekilmiş görselinin yer aldığı ilanda, "Seyahatin gelecekteki yolları: İstanbul Yeni Havalimanı" ifadesi yer aldı.

İlanda, "Dünyanın en ileri teknolojili havalimanlarından biriyle tanışın" ifadelerine de yer verildi. 

New York Times'da yeni havalimanı ilanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Kabin amiri ~ 5 yıl önce
11 yıldır calıstığım şirketin çalışanlarınının durumunu sözde Katar Amiri olduğunu söyleyen külhanbeyinden mi öğreneceğim. Sen ve senin kafada olanlar hepiniz siyasi kimliklerinizle konusuyorsunuz. AKP nin ülkeyi yönettiği 16 yıllık dönemde insanlar saglıktan ulaşıma ulaşımdan daha birsürü sektöre insanlar cok güzel hizmetler alma imkanına kavustu. Tabi sen ve senin gibi açlıktan ağzı kokanlar altına bir araba cekince ,cebi biraz para görünce kendini bir bk.sandınız ve kalem silahsörlüne soyunup ona buna saldırmaya basladınız.Ben polemik peşinde değilim ancak senin gibi külhanbeylerine de pabuc bırakmam.sen ve senin gibi düşünen dahili düşmanlara rağmen bu ülke sürekli büyecek ve AKP yeni bir sürü secimden bizim desteğimizle zaferle çıkacak.Çatlayın patlayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 5 yıl önce
Katar amiri adam doğru soyluyor. Kabin de hemen hemen herkes guzel paralar kazanıyor. En az alanı 5 bin ve üzeri alıyor.16000 bin be üzeri alan da var.Bence once sen kendi seviyene bak. Adamı tehdit eder gibi konusuyorsun. Sen kimsinki sana adını versin amir arkadas? Önce sen kendi haddini bil.Adam atısıyor demissin senin üzerine bile vazife değilken cevap vermissin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yılan ~ 5 yıl önce
Resim lale değil piton yılanını andırıyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaw hele ~ 5 yıl önce
Öyle bir haber yapılmış ki, sanırsın NY Times özel ehemmiyet gösterip haber yapmış. Yok efendim şu ifadelere yer verildi. Parasıyla ilan verilmiş hepsi bu. Yoksa çok ta tınn.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin amiri ~ 5 yıl önce
Yapmıs olduğum yoruma saldıran cahiller size sesleniyorum.11 yıldır neye kafam basmamıs. Kıskanc haset miğde bulantıları sizi. Neden aldığımız parada sürekli gözünüz? Bizler kabin de cok güzel para kazanıyoruz. Beni tanıyor musun ki de yerimde saydığımı soylüyorsun? Daha da çatlarsın belki diye soylüyorum.Burda kabinde kazandığım paralarla bir aile sirketi kurdum ve kabinden kazandığımın 3 katını da ordan kazanıyorum. Anlasılan sen de kabindensin yada kokpitten. Önce coluğuna cocuğuna götürdüğün ekmeğin patasını kazandığın işine ve işverenine saygın olsun.Hadsiz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KatarAmiri ~ 5 yıl önce
Gördüğüm amirlerin arasında en cahil ve seviyesiz olanısın, yazık. Tabi gerçekten amirsen! ki sanmıyorum. Öyle olsan bile burada çekememezlik yapıp ergen gibi laf dalaşına girmen bile senin seviyeni, kim olduğunu gösteriyor. Bizler deyip bütün kabinci arkadaşlar adına konuşmak senin haddine bile değil. Aldığın olumsuz eleştiriler kulağına küpe olsun ve ben nerede hata yapıyorum diye sor kendine. Hayır seni tanımıyoruz ama bize kendinizi tanıtıp yüce adınızı bahşederseniz bir tanışmak isteriz. Neyse senin ve senin gibilerin yorumlarını okudukça tiksiniyorum...
Geleceklermi? ~ 5 yıl önce
American Airlines, Delta, United, Air Canada geleceklermi? Atina'ya ucuyorlar da. Turkiye ye ucmuyor lar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air canada ~ 5 yıl önce
Air canada ile konusma yapildi ve muhtemelen air canada geri baslayacak ve diyer Kuzey Amerika sirketleri ile de konusma yapilmis yani belki Amerikadan da gele bilir.
Airman ~ 5 yıl önce
Bunun yaniti aslinda kolay. ABD'de bir suru havaalanina ucan THY ile ABD şirketlerinin hem fiyat, hem servis, hem de direkt uçuş yapamamasından dolayı rekabet sansi cok az. Öte yandan Atina'dan ABD'ye uçan bir Yunan sirketi yok. Burada rekabet ABD sirketleri arasinda.
ne desek boş ~ 5 yıl önce
Yabancı finansmanı ve icatlarıyla,vatandaşlarını daha da borçlandırarak havalimanı yapmayı marifet sanan,yerli,yabancı gazetelere şöyle havalanı yaptık diye reklam vermekle gurur duyan zihniyete ve şakşakçılarına akıl ermez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne diyeceksen de ~ 5 yıl önce
Ah su istemezuk tayfasi yokmu, birde kendini akili sinifina default ayar ile sokan.. neyse ne desem boş...
Ne diyeceksen de yazana ~ 5 yıl önce
Sizin aklınızı da görüyoruz. Gerçekten asıl akıllı sizsiniz araya ingilizce kelime de sokarak yalakalıkla kula kulluk ediyorsunuz, biatçı,dalkavuk, çıkarcı, neme lazımcı, şükürcülük de cabası.Bunca borç betonla mı kapanacak? Hergün herşeye zam geliyor, döviz ve faiz ortada sizin gibi ayarı,izanı bozukların umurunda degil. Gerçi sen ve senin gibiler de haklısınız zira böyle olmasanız ne iş bulabilirsiniz ne para ne de dişleyecek kemik.
LX ~ 5 yıl önce
New york times ta iga ile ilgili bir haber göremedim. Sadece gazetenin bir sayfasına bir reklam verilmiş galiba. New Yorkta 1 sayfa reklam vererek bir şeyleri amaçlıyorladır belki de ama bu niye bazı haber sitelerinde çok abartılıyor anlamıyorum. Sadece bir sayfalık reklam. Adamlar haberini bile yapmadılar. Dünya basını yakından takip falan etmiyor bunlar önemsiz onlar için anlayın bunu. Dünya üzerinde her zaman bir şeylerin açılışı oluyor ama bu tip şeyler onlar için küçük ve önemsiz adımlar. Bilerek haberini yapmıyorlar falan da demeyin. Türkiye de Dünya üzerinde açılan neyin haberi yapılıyor? da siz başkalarının haber yapmasını bekliyorsunuz? Dünya basını yakından takip ediyor, dünyanın gözü üstümüzde vs. gibi haberlerle sadece kendi seçmenlerini kandırabilirler. Adamlar daha Türkiye yi harita üzerinde bulamıyorlar, bayrağımızı tanımıyorlar. Dünya üzerinde ki yanlış politikalarımız akıllarında kalıyor bunu unutmuyorlar. Devlet dış politikada gerçekten büyük adımlar atmalı yoksa zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 5 yıl önce
Neue Zürcher Zeitung‘a bak görürsün ne yazmışlar...
TK ya ~ 5 yıl önce
Çok aradın mı bulmak için... Zanneden de her gün bu almanca sayfayı okuyor sanıcak. Yazdığın site isviçre uzantılı international dil seçenekleri olmayan, hatrı sayılır bir bilinirlikte bile olmayan, Türklerle ilgili ağırlıklı haber yapan, Sahibinin kim olduğu ve kime çalıştığı meçhul bir sayfa... Utanmasan Zaytung u paylaşırsın.
Kabin amiri ~ 5 yıl önce
11 yıldır Thy de calısan ve sektorel gelişmeleri yakından takip eden birisi olarak soyleyebilirim ki dunyanın hayranlıkla ve kıskanclıkla izlediği bir havalimanı. Dünyanın en onemli aktarma noktası olacak. Dubai Havalimanının tahtını yıkacak bir havalimanı. Harici Düsmanlarımız hasetlikle ve kıskanclıkla bakıyorlar meseleye onu anlıyorum içimizdeki adı ve sanı Türk olanları anlamıyorum. Yüce Önder Mustafa Kemal Ataturk bosuna soylememis gencliğe : “Dahili ve harici düşmanların olacaktır” diye.Bunlar dahili düşmanlar. Havalimanımız milletimize ve gelecek nesillerimize hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 5 yıl önce
DXB'nin tahtinin yikilmasi icin THY'nin Emirates kadar urun sunmasi ve hizmet verebilmesi gerekir ki bu imkansiz. Tabi RTE simdi havalimaninin bir bolumunu Katar'a verir onlara 5.trafik hakki tanirsa isler degisir. Kabin amiri olurken IQ testi yapmiyor galiba TK:)
Misafir ~ 5 yıl önce
Sizi tebrik ediyorum. Mantık durmuş. İpnotizma edilmiş kırık bir nesil var. Aslını ve ruhunu batıya teslim etmiş. Günün gerçeğini, küresel değişimleri göremeyen. Dilerim sizin gibi aklı selim insanların sayısı artar. Gerçek vatanseverliğin ne olduğunu anlarlar.
Airman ~ 5 yıl önce
Dahili dusmanlarin var ama yanlis yerde arıyorsun.
Berk ~ 5 yıl önce
11 yılda kafan cok basmamıs kendini yetistirip baska bir yere gecmemissin,, sırf para icin durdugunu inkar ediyorsun. gec o ayakları simdi bc den memnuniyet topla yoksa kırarım notunu.
Osman ~ 5 yıl önce
Ya amerika bizim düşmanımız di ey diye bağıran kimdi ya aziz nesin bir sözü aklıma geldi türklerin yüzde 60 ap diyordu az söylemiş bile ha şunu soyleyim ben amerikan dusman değilim ben saray da bağıran sözlerini söylüyorum hane vuran kiran 7 dünya ya ferman veren padişah sözleridir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyyy amerigaaa ~ 5 yıl önce
amerikan askerleri için dua eden de oydu,abd'den silah ve uçak aldığımız için çok mutluyum diyen de...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000