16 Mart 2022, Çarşamba 21:28:01

Nevin Çolak THY'ye veda etti

Türk Hava Yolları'nda Kabin Hizmetleri eski Başkanı Nevin Çolak THY'ye veda etti.
  • Veda yemeğine giden kişi sayısını açıklıyorum "8" kişi yazı ile SEKİZ sen uçuş eğitimde öğretmenlik yap, uçuş eğitimde şeflik yap, uçuş eğitim Müdürü ol ardından KH başkanı ol düzenlediğin yemeğe gelecek insan sayısı 8 demekki cenazen olsa arkandan dua okuyacak iş arkadaşı sayısı da bukadar. Buluduğun her kademede insanların senden nasıl yaka silktiğini gör gör de utan dicem ama nerdeee
  • Çok beğendiğim, takdir ettiğim bir hanımefendiydi. Yolun açık olsun Nevin Hanım. Sizin gibi cesaretli, üretken, vizyoner başkanlar hiç eksik olmasın THY camiasından ve THY hep yükselsin...Sizi genç nesil hiç unutmayacak.
  • başkanlık makamına oturmadan önce eğitimde daha samimiydi daha içimizdendi. sonra o koltuğa Tansel müdüre teklif edilip o kabul etmeyince lütfen gel otur dediler bunu herkes biliyor. O günlerde ve öncesinde şimdiki başkanda az polıtıka yapmadı o koltuk için ama tecrübesi yetmedi diyelim. her neyse, demişler ya emine Lim i arar olduk. dogru valla. kabin kokpit sıkıntılarında kazanımlarımız, şirkette değerimiz, saygımızın kaybı oldu onun dönemi. karar verme yetisi zayıf, elini taşın altına koyma gücü herzaman yetersizdi yönetime karşı. kim ne derse desin o koltuğu, devraldığı kişi kadar yeteneksel ve görsel dolduramadı. umarım gelen bu gideni aratmaz diyeceğim ama göreceğiz
  • Vasat'ın Altı
  • Aslında bu kötüleyenler sizi unutamıyorlar bence çok sevdikleri için yazmışlar.Sonuç görev süreniz dolmuş hayırlısı olsun .
  • Flying chef katili Samimiyetsiz tuzak kuran, İnan hiç üzülmedik. Akıllarda hep böyle kalacaksın
  • THY'DE DEDİKODU İFTİRA ÇOK . THY'NİN PERSONELİ HEP MUTSUZ VE ÇALIŞMAYI SEVMİYOR.
  • Aynısını boeing filosundaki tip müdürü için de bekliyoruz. O kendini bilir.
  • Tarihleri yazilsaydi durum daha iyi anlasilirdi..
  • Direk Air India ya git bence

Türk Hava Yolları'nda Kabin Hizmetleri eski Başkanı Nevin Çolak THY'ye veda etti. 

Uzun yıllardır THY bünyesinde görev yapan ve kabin memurluğundan başlayarak son olarak Kabin Hizmetleri Başkanlığı görevini yürüten Nevin Çolak, Ahmet Bolat'ın THY Yönetim Kurulu Başkanlığı'na gelmesiyle biriikte başlayan atamalar sırasnda görevini devretmişti.

Bugün THY çalışanlarına bir mesaj gönderen Çolak, 18 Mart tarihinde THY'ye veda edeceğini açıkladı. 

İşte Çolak'ın açıklaması:

"Değerli Türk Hava Yolları çalışanları,

29 yıl önce tıpkı şimdilerde işe başlayan mesai arkadaşlarım gibi gençlik ve dinamizmim ile kendimi işime adayarak bize emanet edilen kuruma duyduğum bağlılıkla çalışmaya başladım. Türk Hava Yolları’nın Ulusal bir markadan uluslar arası bir marka olma yolculuğunda azimle mücadele verdik markamızla birlikte olgunlaştık, geliştik, büyüdük ve tüm dünyaya açılan kocaman ve başarılı bir aile olduk. 1993 yılından beri parçası olduğum ortaklığımızda kabin memurluğundan başlayıp, Uçuş Eğitim Başkanlığı Planlama Şefliği, Kabin Eğitim Müdürlüğü ve Kabin Hizmetleri Başkanlığı görelerim boyunca azim ve kararlılıkla tüm zorlu süreçleri birlikte aştığım kıymetli mesai arkadaşlarıma 18.03.2022 tarihi itibarı ile veda ediyorum. Bu süreçte başta kabin ekiplerim olmak üzere Türk Hava Yolları’nın tüm birimlerinde çalışan mesai arkadaşlarıma ve yöneticilerime bana verdikleri içten ve güvenilir destek için teşekkür ediyorum. Türk Hava Yolları’nın daima gökyüzündeki yıldızlar gibi parıldamasını ve çalışanları ile refah içinde olmasını dilerim. Sevgi ve saygılarımla.

 

Nevin Çolak THY'ye veda etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (93)

veda yemeği ~ 2 yıl önce
Veda yemeğine giden kişi sayısını açıklıyorum "8" kişi yazı ile SEKİZ sen uçuş eğitimde öğretmenlik yap, uçuş eğitimde şeflik yap, uçuş eğitim Müdürü ol ardından KH başkanı ol düzenlediğin yemeğe gelecek insan sayısı 8 demekki cenazen olsa arkandan dua okuyacak iş arkadaşı sayısı da bukadar. Buluduğun her kademede insanların senden nasıl yaka silktiğini gör gör de utan dicem ama nerdeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Takdir ~ 2 yıl önce
Çok beğendiğim, takdir ettiğim bir hanımefendiydi. Yolun açık olsun Nevin Hanım. Sizin gibi cesaretli, üretken, vizyoner başkanlar hiç eksik olmasın THY camiasından ve THY hep yükselsin...Sizi genç nesil hiç unutmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
khb ~ 2 yıl önce
başkanlık makamına oturmadan önce eğitimde daha samimiydi daha içimizdendi. sonra o koltuğa Tansel müdüre teklif edilip o kabul etmeyince lütfen gel otur dediler bunu herkes biliyor. O günlerde ve öncesinde şimdiki başkanda az polıtıka yapmadı o koltuk için ama tecrübesi yetmedi diyelim. her neyse, demişler ya emine Lim i arar olduk. dogru valla. kabin kokpit sıkıntılarında kazanımlarımız, şirkette değerimiz, saygımızın kaybı oldu onun dönemi. karar verme yetisi zayıf, elini taşın altına koyma gücü herzaman yetersizdi yönetime karşı. kim ne derse desin o koltuğu, devraldığı kişi kadar yeteneksel ve görsel dolduramadı. umarım gelen bu gideni aratmaz diyeceğim ama göreceğiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Performans ~ 2 yıl önce
Vasat'ın Altı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nevin Hanimcigim. ~ 2 yıl önce
Aslında bu kötüleyenler sizi unutamıyorlar bence çok sevdikleri için yazmışlar.Sonuç görev süreniz dolmuş hayırlısı olsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Chef ~ 2 yıl önce
Flying chef katili Samimiyetsiz tuzak kuran, İnan hiç üzülmedik. Akıllarda hep böyle kalacaksın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NEVİN HN"A İFTİRA VE DEDİKODU YORUMLAR ~ 2 yıl önce
THY'DE DEDİKODU İFTİRA ÇOK . THY'NİN PERSONELİ HEP MUTSUZ VE ÇALIŞMAYI SEVMİYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Di mi ya ~ 2 yıl önce
O kadar kar ve başarı, bu kadar mutsuz ve işini sevmeyenlerce elde ediliyor!!! Bir de mutlu olup işlerini sevseler neler olacak acaba ?. Boş yalakalık yapma kaybol.
Tip müdürü ~ 2 yıl önce
Aynısını boeing filosundaki tip müdürü için de bekliyoruz. O kendini bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memur-şef-müdür-başkan ~ 2 yıl önce
Tarihleri yazilsaydi durum daha iyi anlasilirdi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bulldog ~ 2 yıl önce
Direk Air India ya git bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000